Fetende omelett eller Gå ned i vekt?

omelett

I lang tid, folk spre seg til de fire hjørner egg er fet mat, som øker kolesterolet og at selv når omelett så fetende, så vel som i alle sine versjoner.

omelett forskning i vekttap

I denne forskningen for å finne ut om omelett fetende ble evaluert 152 pasienter, både menn og kvinner 25-60 år. Undersøkelsen ble gjennomført som følger: Deltakerne ble delt inn i to grupper, den første gruppen forbrukes bagel (tradisjonell amerikansk brød) hver dag i morgen og den andre gruppen forbrukes to egg hver morgen. I åtte uker har blitt etablert denne rutinen, og til slutt ble det innsett at vekttap var mer betydelig blant deltakerne som spiste egg.

Vekttapet var 65% høyere sammenlignet med den gruppen som forbrukes brød. Det ble også funnet at frivillige som spiste egg redusert midjen med 34% og fett med 16%.

En annen studie publisert i Journal of American College of Nutrition viser at folk som spiser omelett tidlig føler seg mer mett og energisk og ende opp forbruker mindre mat og dermed færre kalorier i løpet av dagen. Ikke bare at disse resultatene, en tredje undersøkelse utført i Belgia og publisert i Journal of Nutrition viser at egget kan bringe andre fordeler knyttet til helse, som for eksempel å redusere angst, som ikke bare er knyttet til livskvalitet, men egen vekttap, siden når folk er mindre engstelige tendens til å konsumere mindre mat.

Og kolesterol?

De fleste er vant til å knytte egg til økt kolesterol og mener derfor at å spise fetende omelett. Det kan være sant, men fant studien at å spise to egg om dagen øker ikke kolesterolet. Dette skjer bare i overdrevet matforbruk.

En studie ved University of Connecticut fant at menneskekroppen kan håndtere kolesterol uten at dette skader hjertet. Viktig å huske at ved inntak av kolesterol, kroppen forstår naturlig inntak og reduserer produksjonen av det å utvikle kroppens funksjoner, og dermed balansere kolesterol i kroppen.

Frekvens av forbruk

Vifter og omeletter fans kan spise mat hver dag uten frykt for å bli lykkelig, men de som ikke er så "kom" i maten kan sette egg i kostholdet med en frekvens på tre til fire ganger i uken for å ha noen resultat. Det er viktig å huske på at å gi resultater bør forberede den uten olje, eller bakt, kokt eller som omelett med maksimalt en spiseskje olivenolje, men aldri stekt!

Også foretrekker å fordøye det til frokost i stedet for lunsj eller middag, dette fordi følelsen av metthet forårsaket tidlig unngå overdrevent inntak av andre matvarer kalori hele dagen.

Omelett kan inntas også mellom et måltid og den andre som ettermiddag snack (før middag), for eksempel. Hvis dette er gjort, redusere mengden av frokost for et egg enhet. Konsumere to egg om dagen i 15 dager, og etter denne perioden er det mulig å redusere mengden til én per dag fire ganger i uken.

få kalorier

Den omelett (stort egg 1) har omtrent 72 kalorier når den er fremstilt uten tilsetning av olje eller smør, og følgelig har en tendens til å hjelpe til vekttap. Eggehviten er enda mindre caloric enn hele egg. For å få en idé, lys av to egg står for bare 34 kalorier. Men noe verdt bare spise egg og stå stille.

Bare forbruket av egg vil ikke bety at det er et betydelig vekttap, så det er viktig å idrett eller annen fysisk aktivitet som beveger kroppen. Også satse på andre matvarer med lavt kalori å forstørre effekten av omelett. Det er unyttig forbruker egg til frokost og ender opp i steakhouse, massene eller junk food til lunsj / middag rett? I omelett forberedelse, mer prioriterer lys av gems på plate, fordi selv om de er næringsrik, eggeplommer har mer kalorier enn klar.

omelett sunt

Tydeligvis for omelett å bli sunnere du må ta hensyn til ingrediensene plassert i pannen. Det er et bredt spekter av oppskrifter på internett og i kokebøker, fra de letteste til de mest komplekse med tillegg av en rekke ingredienser, inkludert kalori som ost, bacon, skinke og andre. Men for egg til å bistå i vekttap er viktig å ikke misbruke av mange høy-kalori ingredienser, fordi det er utarbeidet med en rekke av høy-kalori og fet ingredienser, fetende omelett.

For å gjøre omelett ytterligere energigivende, er det ideelt å legge nyttige ingredienser som spinat, purre, sopp, grønn paprika, løk og andre preferanser. I stedet for å legge til salt, for å krydre med urter smaker som basilikum, pepper, oregano, spisskummen eller annen preferanse. Med inkludering av grønnsaker, vil retten bli mer fargerik og næringsrik med mange viktige kostfiber for kroppen, og dermed sikre mer disposisjon for daglige aktiviteter og bistå i vekttap.

andre fordeler

Å starte, eggene er billig mat og som er en del av den brasilianske forbruket. Dessuten, de er næringsrik og velsmakende mat er neppe rundt mennesker som ikke liker en god omelett. Er matvarer rike på protein og kostfiber.

Egget har tryptofan som er en aminosyre som utvikler serotonin, ansvarlig for den følelse av velvære, og er ansvarlig for appetittkontroll; rike på selen, som reduserer leddbetennelse og forbedrer skjoldbruskkjertelen; Det inkluderer kolin, som hjelpemidler i funksjon av cellemembraner, lever og hjerne utvikling; vitamin B2, som er en naturlig antioksidant og beskytter cellene i kroppen; vitamin B5, som virker i transformasjonen av karbohydrater og fett energikilder og vitamin B12 som virker på veksten av nervesystemets celler og fører energi for cellene.

Hvis du trodde at omelett fetende må ha innsett at han var veldig enganadao. Etter en omsetning på lys og rike omeletter i andre grønnsaker, kan du ha en næringsrik parabolen for frokost og likevel gå ned i vekt. Sett maten i kostholdet ditt og bli en sunnere person. Lykke til!

Du trodde omelett fetende? Det har sluttet å spise egg av den gamle troen på at egget vondt? Hvordan liker du egg? Kommentere nedenfor!