12 Fördelar med mjölk janaguba

janaguba

Från Sierra Araripe region, vilket innebär delstaterna Ceará, Piauí och Pernambuco, är janaguba mjölken en populär medicin i den brasilianska nordöst, tillverkad av barken av stammen av den utspädda janaguba anläggningen. Det kan också finnas i andra stater som Minas Gerais, Bahia, Sergipe, Alagoas, Rio Grande do Norte, Paraíba, Maranhão, Pará och Roraima.

Fördelen är att mjölk kan användas även om någon form av inflammation uppstå, med tanke på att besitter anti-inflammatorisk effekt, såsom diskuteras följande.

2. Bekämpning av bakterier

Produkten kan även bekämpa bakterier som finns i kroppen, vilket bidrar till behandling för kokar, inälvsmask och herpes;

3. Matsmältningssystemet

En annan av fördelarna med janaguba mjölk är den stimulans som det främjar matsmältningssystemet.

4. Immunsystemet

Dess egenskaper kan fortfarande arbeta med försvaret av den mänskliga kroppen, för att också ge en stimulans för immunförsvaret. En av åtgärderna i naturläkemedel i förhållande till immunförsvaret är att öka lymfocyter nivåer, även känd under namnet vita blodkroppar som är en kroppens försvarsceller som fungerar som indikatorer på hur är hälsan hos en person.

5. Antiinflammatorisk och smärtstillande

Den naturläkemedel för med antiinflammatoriska och smärtstillande effekter.

6. Fever

Anläggningen som ger upphov till janaguba mjölk kan sänka febern samtidigt stärker immunförsvaret.

7. Magsår, gastrit och dislokationer

Dessa tre är andra fall som kan gynna janaguba mjölk, som kan hjälpa till att bekämpa dessa hälsoproblem.

8. Förstoppning

Som har svårt att gå på toaletten och lida med obekväma förstoppning har i janaguba en allierad mjölk. Det är att ämnet hjälper lossa tarmarna, på grund av dess laxerande effekt. Rekommendationen är att konsumeras dagligen några droppar av produkten för kroppen att komma tillbaka till arbetet på ett sunt sätt.

9. förvärvat immunbristsyndrom (AIDS) 

Det finns inga vetenskapliga bevis för att janaguba mjölk verkligen kan bidra till kampen eller behandling av AIDS. Men det är ett bevis att anläggningen fungerar som den viktigaste ingrediensen mjölk preparatet kan också hjälpa till i detta avseende.

10. ödem

Ödem, som är i korthet en svullnad på grund av vätskeansamling i vissa vävnader i den mänskliga kroppen är också listade som ett av de hälsoproblem i att det finns fördelar med janaguba mjölk som en del av behandlingen.

11. artrit

När en kropp lider av ledinflammation, har vi ett fall av artrit, en annan sjukdom vars användning av janaguba mjölk kan också ge fördelar.

12. Cancer

Som med AIDS, andra fördelar med mjölk är janaguba bekämpa och behandling av cancer, såsom lungcancer och lymfatiska cancer. Trots detta läkande effekt har rapporterats av läkare Jose Ulisses Peixoto, staden Crato, State of Ceara, efter att det konstaterades positiva fall på sitt kontor, är vägledning att vara försiktig när man använder utvinnings åtgärder sådan behandling cancer.

Indikationen är att avlägsnandet av extraktet respekterar växtförädling, att stora delar av omkretsen av stammen tas bort, är de inte använda verktygen att skadan på ett genomgripande sätt och det förväntas perioden en skörd och en annan, som är tre år, för att extrahera mjölken.

Dessutom bör cancerpatient som genomgår någon form av kemoterapi inte konsumera janaguba mjölk. Han får svälja det endast i intervallet mellan förfaranden.

Hur man använder

Från utspädnings av latexen extraherats från växten janaguba, vi har en mjölk kan intas oralt och tillämpas i kroppshåligheter och huden dressing eller i form av duschar.

Som producerar mjölk 

Efter det att latexen avlägsnas från trunk janaguba är det utspädes i vatten för att ge en mjölk. Efter denna process helt enkelt blanda 18 droppar av denna mjölk i en liter kallt vatten och späd åter för att erhålla den slutliga produkten.

biverkningar och kontraindikationer 

Det finns ingenting om kontraindikationer för konsumtionen av mjölk janaguba. Det är dock viktigt att du prata med läkare du litar på om droganvändning, oavsett i vilket syfte du vill använda den.

Detta beror på att det är han som kommer att bestämma mängden och frekvensen av doser bortom behandlingstiden med läkemedlet. Dessutom är det viktigt att vara noga med att inte överskrida intaget av mer än 36 droppar per dag, något som kan ge skador på njurarna.

Var noga med att inte blanda ihop

För att gå på jakt efter janaguba mjölk är viktigt att vara medveten om och vara noga med att inte bli förvirrad och sluta ta hem en förfalskad version av naturmedicin, som säljs under namnet frangipani mjölk, men framställs av mjölk Mangabeira och därför inte erbjuder samma egenskaper och fördelar med den ursprungliga janaguba mjölk.

Du visste redan produkten och alla fördelar av janaguba mjölk för hälsan? I ditt område, är det lätt att hitta den? Kommentera nedan!