Tea Pariparoba ner i vikt? För servering, Hur och tips

pariparoba te

Den pariparoba te är en dryck gjord från pariparoba en lövträd växt som är hemma i Brasilien, närmare bestämt från södra Bahia till Minas Gerais och São Paulo.

Detta kan bidra till processen för viktminskning eftersom ökningen i kilo kan kopplas exakt till vattenretention i kroppen.

Dock vara försiktig och inte överdriva intaget av drycken inte riskera att förlora en mycket stor mängd vatten och lida uttorkning.

Så mycket som drycken kan ta en forcinha i förhållande till viktminskning innan gå runt tro att pariparoba te gå ner i vikt måste man hålla i minnet att detta inte är någon mirakel växt som torkar silhuetten som På en passning från magi.

Också eftersom det inte finns någon substans, produkt, dryck eller växt kan göra det ensam och hälsosamt sätt. Därför är rekommendationen att lämna antecknades att om du vill gå ner i vikt, som syftar till att följa en hälsosam och balanserad, kontrolleras och näringsrik mat, helst som övervakning av en god professionell inom nutrition.

En annan viktig råd är att träna fysiska aktiviteter regelbundet som ett sätt att maximera eliminering av kalorier, vilket också krävs för viktminskning. Och gör det med ledning av en god professionell idrott, så att utbildningen sker på ett säkert sätt.

Vad är te pariparoba

Förutom den pariparoba te tunn, har han andra tjänste vägar i relation till den mänskliga kroppen. Kolla in listan är några fördelar som är förknippade med användning av dryck:

 • Bladder funktion: dess diuretiska effekten orsakar också blåsan för att fungera mer effektivt, och bidra till eliminering av toxiner och bakterier som finns i kroppen och bekämpa urinvägsinfektioner och cystit (infektion som påverkar urinblåsan och urinröret).
 • laxerande verkan: på grund av denna egenskap kan drycken hjälpa till att lindra matsmältningsproblem och uppmuntra dem som har svårt att gå på toaletten. Dock kan denna egenskap vara skadligt för personer som lider med diarré eller lös mage.
 • tonic: Te är också utrustad med tonic egenskaper, vilket innebär att det bidrar till att stärka kroppen och stimulerar den fungerar.
 • Combat inflammation: drycken är också utrustad med anti-inflammatorisk effekt. En undersökning som gjordes vid fakulteten för Pharmaceutical Sciences vid Unicamp undersökte anti-inflammatorisk aktivitet och effekten på pariparoba cancerbehandling. Experimenten utförs i marsvin förde positiva resultat, dock återstår att göra testerna på människor.
 • stimulant: pariparoba te kan också användas för att stimulera magen funktioner, mag-, lever, bukspottkörtel och mjälte.
 • levern: boken medicinalväxter i Brasilien, skriven av Harri Lorenzi och F. J. Abreu Matos, pekar te som ett hjälpmedel i kampen mot leversjukdom.
 • aromaterapi: eterisk olja av pariparoba ark används i aromterapi.
 • Antioxidant åtgärder: anläggningen har antioxidantaktivitet och sålunda verkar i kampen mot fria radikaler, skadliga ämnen som finns i kroppen som orsakar allvarliga sjukdomar som cancer och är promotorer av för tidigt åldrande.
 • Hudens hälsa: en undersökning fakulteten Pharmaceutical University Sao Paulo Sciences (USP) funnit att en förening som finns i växtrötterna skyddar huden mot solskador, bekämpa åldrande och kan vara användbara för hämning av melanom, vilket är det sätt de flesta aggressiv hudcancer.

Hur man gör te pariparoba

Kolla in följande en pariparoba te recept:

ingredienser: 

 • ½ liter vatten;
 • ½ genomsnittliga pariparoba arket.

preparatet:

 1. Tvätt ½ pariparoba arket;
 2. Plats ½ liter vatten i en kittel;
 3. Riva ½ arket till stycken för hand och i vattnet. Koka i 10 minuter;
 4. Stäng av värmen och varm att drunkna. När du når den idealiska temperaturen för konsumtion, tjänar själv. 

Vård av te pariparoba

Anläggningen kan inte användas av kvinnor som är gravida eller ammande sina barn process. Det rekommenderas också inte att användningen av pariparoba gjort överdrivet.

Du kan uppleva biverkningar såsom diarré, kräkningar, illamående, feber, kramper, darrningar, allergier och huvudvärk efter att ha ätit drycken. Om du har några av dessa problem, är det lämpligt att söka medicinsk hjälp.

Innan du använder pariparoba te som ett hjälpmedel för behandling av alla tillstånd, kontakta din läkare du litar på att se till att drycken är verkligen är lämpligt för ditt ärende och som inte kommer att skada deras hälsa och vet doseringen anges för dig.

Känner du någon som tar och försäkrar att pariparoba te gå ner i vikt? Du vill uppleva konsumtionen av denna dryck? Kommentera nedan.