12 Mat Calorie mer enn folk forestille seg

12 Mat Calorie mer enn folk forestille seg

Det er noen matvarer som kan bli problematisk for de som ønsker å gå ned i vekt. Selv om noen høy-kalori mat kan også være sunt, kan de hindre en diett lav på kalorier.

2. Mass

En porsjon på 100 g kokt pasta kan inneholde omtrent 140 kalorier. Hvis du spiser bare 100g, og en lys saus ville være noe problem. Det viser seg at når det legges til en kalori saus som ost, kan denne verdien lett doble eller triple. Massene har mye karbohydrater, så de er flere caloric matvarer. Og sauser vanligvis gir mye fett.

De som ønsker å gå ned i vekt bør unngå å konsumere overflødig masse. En pasta tallerken har lett mer enn 300g. Dette betyr at du kan lage et måltid med mer enn 1000 kalorier uten varsel. 

3. Peanut Butter

Peanøttsmør er en av de mest høy-kalori mat som er høyt verdsatt over hele verden. I en spiseskje er 94 kalorier. 

4. Cheese

En bit av 30g kan ha ca 100 kalorier. Osten er i hovedsak konsentrert melk, så dens ernæringsmessige verdi er lik. Dette betyr at det er mye protein og kalsium, men også i fett og kolesterol. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, bør du velge myke, hvite oster som hytte eller ricotta.

5. Smør / margarin

Butter har ca 80 kalorier for hver spiseskje med 10 gram. Ved å spise en bagel eller knekkebrød med smør er det veldig lett å misbruke og ende opp med å spise minst et par spiseskjeer. Bli den med brød kalorier og andre høy-kalori mat, kan måltidet avspore din diett.

6. Sjokolade

Tre sjokoladebiter (20g) kan inneholde rundt 120 kalorier. Og hvem spiser bare tre stykker? Selvfølgelig dette varierer i henhold til den valgte type sjokolade, hvit sjokolade er den mest kalori fordi de har mer fett. De mer bitter, mindre kalorier, så hvis du ønsker å gå ned i vekt velge en bitter liten firkant for å slukke deres ønske for søt.

7. Avocado

Foruten å være bra for hjertet, hjelper avocado de som ønsker å gå opp i vekt. En porsjon på 100 g inneholder opp til 160 kalorier. Det hjelper også å opprettholde sunn hud og hår.

Avokado er fortsatt ansett som den rikeste frukt i fett. Det er en rik kilde til lutein, vitamin E og folsyre og er kjent for å redusere dårlig kolesterol og holde hjertet sunt. For de som ønsker å gå opp i vekt er det et under, og kan inntas i shakes, fruktsalater, grønnsaksalater eller ren. Men for de som ønsker å gå ned i vekt må du være forsiktig med mengden. En hel avokado kan ha mer enn 400 kalorier. Eksperter mener at det ikke er noen problemer med avocado på vekttap dietter. Men problemet er at folk ikke skjønner at en vitamin melk, sukker og en avokado kan være en kalori bombe.

8. Fruktjuice

Fruktjuice er i gruppen av høy-kalori mat for å følge hovedrett. En frukt juice, selv naturlig, kan inneholde mer enn 100 kalorier. Selvfølgelig, alt er et spørsmål om hvor mye som er inntatt, og spesielt hvor mye sukker som brukes til å blidgjøre. Foretrekker å drikke naturlig eller honning. Og juice valg av lavkalori frukter som jordbær.

9. cashew

Alle typer olje er sunt for hjertet, men er også mer høy-kalori mat. Så, som ønsker å gå ned i vekt bør være forsiktig med hvor mye å drikke. En liten porsjon av 15 gram cashew nøtter, som er en spiseskje har 80 kalorier. Fyll en kopp cashewnøtter som en forrett eller snack for å se på TV er ikke en god idé for de som ønsker å gå ned i vekt. Denne kalk vil ha ca 750 kalorier!

10. Olivenolje

Olivenolje er ansett som en super mat, sunn og deilig. Men misbruk av oljen er svært vanlig, selv for folk som er på diett. En olivenolje ss inneholder 120 kalorier. All mat som har mye fett har en høy tetthet av kalorier. Folk som ønsker å gå ned i vekt bør unngå å bruke store mengder olje. Det er veldig vanlig for folk å sette olivenolje i salater og tilsvarer ca 2 spiseskjeer. Selv om svært sunt, betyr dette 240 ekstra kalorier.

11. fransk brød

Saltet brød eller fransk brød, har ca 140 kalorier per enhet. Så, vet at hvis du elsker å spise frokost rundstykker med smør eller ostemasse kan være forbruker en kalori bombe.

12. Fylte Kjeks

sandwich-cookies er mer kalorifattig mat enn folk er klar over. På bare to kaker, ca 30 gram, er det 140 kalorier! Dette kan variere avhengig av de bestanddeler som er tilstede i sammensetningen av kjeks.

Slike behandlede matvarer er ikke meget egnet for konsum, fordi vanligvis har høye nivåer av sukker, natrium, trans fett og andre ingredienser som kan skade helsen. Det er viktig at du vet at ved å spise en halv pakke kan du være inntak nesten 500 kalorier!

Hva er de mest kalorifattig mat som du har skikken å spise ofte? Noen av dem du ikke kan la gå, selv når dietten? Kommentere nedenfor!