Öl eller läsk — vad mer gödning?

öl

De är de mest populära drycker hemma partier och tillfälliga sammankomster. Den kända happy hour arbete kan vara ansvarig för magen som stör dig så mycket, men vet du det?

Öl har inte fett, men överdriven konsumtion kan framkalla utvidgning av magen bortom innehåller socker. Som med alla livsmedel inte kan vara ansvarig ensam viktökning endast om de konsumeras mycket.

A 355 ml kan är ekvivalent i termer av kolhydrater till en brödskiva. Men när det gäller kalorier, alkohol nästan fördubblats siffrorna: en burk har cirka 160 kalorier.

kylmedel

Tillverkarna uppfann även deras versioner "noll socker", men är det verkligen att detta är ett bättre alternativ för dem som dricker läsk? Drycken bidrar inte näringsämnen, så varför insisterar båda konsumerar det?

Självklart bör vi inte vara radikal, kan du smaka öl eller läsk så småningom. Detta är det bästa alternativet för dem som inte kan överge vad många känner igen som "beroende".

  • Se mer: Taktik för att avsluta missbruk läsk.

Det är viktigt att komma ihåg att 350 ml av en traditionell soda innehåller tenn motsvarar 140 kalorier, och cirka 37 gram kolhydrater, eller motsvarande av 3 skivor av bröd.

Det är anmärkningsvärt att lightläsk inte garanterar viktminskning, de innehåller endast en mindre mängd socker, men kan fortfarande inte anses vara hälsosamma drycker. Motion och hälsosam kost är vad som verkligen ser förverkande.

  • Se även: Lightläsk orsaka viktökning?

Noll socker läsk är artificiellt sötade med hjälp av aspartam, cyklamat, sukralos eller sackarin. De ersätter socker, men kan öka lusten att äta godis, eftersom de inte har någon naturlig sammansättning.

Det var också visat att regelbunden konsumtion fortfarande kan öka med 36% det metabola syndromet faktorer ökar sannolikheten för att utveckla diabetes med upp till 6%, och andra fetmarelaterade sjukdomar.

De som konsumerar läsk regelbundet fortfarande utsatta för ökad risk för hjärtinfarkt eller stroke.

ölmage

Formen på magen är väl känd och utmärkande för dem som dricker öl regelbundet, men deformationen är inte bara ett resultat av denna dryck. Det är viktigt att inse att det kan bidra till viktökning, men är inte det viktigaste och bara ansvarig för förändringsåtgärder. Beer förstärker bara konsekvenserna av brist på fysisk aktivitet och oregelbunden utfodring.

Genom att ta sprit, förbrukar inte bara kalorier alkohol, men även kolhydrater som inte tillför näringsämnen.

En burk av 350 ml öl har, i genomsnitt, 160 kalorier, och dessa snabbt till alla kalorier som konsumeras dagligen. Generellt alkohol öl har färre kalorier och kan bara ha 99.

mörkt öl

Det sägs att mörkt öl har 50 kalorier mindre än traditionell öl, men är det sant? Och muggar mindre hälsa?

Enligt vissa forskning vid University of Wisconsin, innehåller mörka öl antioxidanter än den traditionella versionen inte erbjuder ens ha en liten mängd järn.

Dessa fördelar erhålles under rostningsprocessen vid hög temperatur, som utförs för att optimera den mildare smak av mörk malt, som ytterligare främjar bildandet av antioxidanter. Det sägs att även om de konsumeras på ett sunt sätt, har ibland mörkt öl fortfarande flavonoider som bidrar till att minska koagulering risk i blodet.

Men man måste vara medveten om näringsinformation. I allmänhet kan det inte vara sant att det innehåller färre kalorier. Vissa versioner har ännu mer kalorier.

Vad mer gödning: öl eller läsk?

Båda har liknande kalori mängder, men läskedrycker kan inte ge någon näring. De är stora skurkarna i god form, som har hög halt och natrium socker, inte lämpliga komponenter för en hälsosam kost.

Eftersom ölet kan ha en nominell mängd protein, och har högre halt av kalium och antioxidanter köldmedier. För de kontroller glukos, är det fortfarande viktigt att veta att köld har glykemiskt index upp till 4 gånger högre än öl.

Därför kan man säga att öl gör mindre skada än vanlig läsk, även om alkohol är erkänt som ett toxin till levern, och så att vi inte bör missbruka heller.

hydra~~POS=TRUNC

Det fuktgivande är inte en ursäkt för att motivera konsumtionen av öl eller läsk, eftersom vi vet att båda inte bidrar som friska vätskor till kroppen. Alkoholen i öl fungerar som ett diuretikum, det vill säga när du tror att du återfuktande faktiskt stimulerar vätskeförlust. Koffeinet som finns i de mest populära läskedrycker fungerar också som ett diuretikum, men dess effekter är mildare.

måtta

Enligt all den information som lämnats, kan vi säga att det är ditt val att ta öl eller läsk, oavsett versioner eller varumärken, är måttlighet nyckelordet för att förhindra de negativa effekterna.

Vanliga soda, utan tvekan, är det mest gödning, och en av de viktigaste punkterna som är ansvariga för de höga hastigheterna av övervikt i samhället, men förbudet mot konsumtion, men att bevara hälsan erkännande är grundläggande för att erkänna att det inte är nödvändigt .

Naturligtvis är dricka öl på helgerna inte förbjudet. Redan läsk ännu tydligare närvaro i vårt dagliga liv, både för barn och äldre, så det är nödvändigt att uppmärksamma och söka sunda ersättare. Inte söker fly från det att mer gödning, men söker en som ger näring och bidrar mer till deras välbefinnande.

Du har för vana att konsumera ofta öl eller läsk på en daglig basis? Jag föreställde mig som är vad de flesta gödning? Kommentera nedan!