Fetende glutamin eller Gå ned i vekt?

glutamin fetende

Glutamin fetende? Vel, er glutamin de mest tallrike aminosyrer i den genetiske koden. Mens du er i stand til å syntetisere det, er det meste av glutamin at kroppen trenger gjort i muskelceller og holder musklene fungerer. Men under stressende situasjoner, slik som hard trening eller fysiske skader, er aminosyren benyttes hurtig, og behovet for glutamin stiger kroppens evne til å produsere det. Heldigvis kan en betydelig mengde glutamin hentes fra ulike kilder i kostholdet ditt.

Glutamin har mange presise og vage resultatene i vekt underskudd. Videre kan for å oppnå glutamin forbedre dets fysiske form, hele kroppen struktur og dens fysiske tilstand. Det bringer resulterer i immunsystemet, muskler, fordøyelseskanal, lever og hjerne så vel. Faktisk er det den eneste allment velstående aminosyre i kroppen din. Glutamin som er produsert i kroppen eller forbrukes i mat kan ikke være nok for folk som trener regelmessig, gjennomgår gjentatte stress eller har ubalansert immunforsvar. Likevel er det fortsatt verdt å ta en titt på glutamin og vekttap.

Rollen til Glutamin

Glutamin er en unødvendig aminosyre fordi kroppen kan produsere den. Kroppen lagrer glutamin i muskler, lunger, lever, hjerne og mage. Glutamin formen 60% av aminosyrene kroppsreserver. Du kan senke glutamin til ca 50% på grunn av intens trening, alvorlig skade eller sykdom. Glutamin arbeider for å aktivisere tarmen og immunsystemet, helbrede bløtvev, forebygge sykdommer og opprettholde din kropp kilde til antioksidanter.

Glutamin gjøre deg opp i vekt?

Basert på nyere studier, bør du ikke se en økning i vekt som følge av glutamin. Denne aminosyren vises bare til å påvirke muskler, ikke fett reserver. Tar glutamin som en del av deres daglige tilskudd endrer ikke stoffskiftet eller påvirke caloric behovene til kroppen din. Men du kan gå gjennom en muskelvekst som følge av etableringen av musklene når tatt i forbindelse med vekttrening. Flere studier er nødvendig for å fastslå den eksakte effekt på muskler i "sunne" individer.

muskel tap

Glutamin er overveiende brukt som en del av eksperimentell behandling for å forebygge muskel tap som et resultat av sykdom. Enhver HIV / AIDS som kreft kan føre til det som er kjent som kakeksi, som er vekttapet på grunn av muskelatrofi. Det er ofte tas i kombinasjon med beta-hydroksy-beta-metylsmørsyre og arginin. Men egentlig er det ikke glutamin ansvarlig for forebygging av kakeksi. Det ser ut til at beta-hydroksy-beta-metylsmørsyre reduserer bruddfrekvensen av proteiner i kroppen.

Glutamin resultater for vekttap

Glutamin forbedrer immunsystemet. Det forsterker bevegelsen av hvite blodceller som bekjemper sykdom. I tillegg, glutamin beskytter celle surhet av intens mosjon og reduserer ammoniakk i blodet. Glutamin forbedrer muskel utvidelse å ta vann og karbohydrater til muskelcellene. Det ble fastslått at den forbedrer de intracellulære nivåer av aminosyren leucin, noe som forhindrer muskelunderskudd.

Glutamin Hjelp kontrollere blodsukkernivået I og Insulin

I tillegg til historien at glutamin fetende (og det er ikke sant, som har blitt sett) spiller en viktig rolle i å kontrollere blodsukkeret. Når blodsukkernivået er lavt, undertrykker glutamin insulin for å hindre ytterligere reduksjon av blodsukkernivået. Det stimulerer også utgivelsen av glykogen å bidra til å øke nivåene av blodsukker, forebygge hypoglykemi.

Hjelpe insulinnivået og blod sukker for å gå tilbake til mer moderate nivåer kan bidra til en redusert appetitt og vektøkning tap, siden høye nivåer av insulin er involvert i metabolsk syndrom, diabetes og kan bidra til vektøkning og fedme.

Glutamin reduserer Wills fra å spise sukker og alkohol fra å ta

Rollen til glutamin i støtte hjernens kjemi og deres stabiliserende effekt i blodsukkeret forklare hvorfor det minsker lysten til å spise sukker og drikke alkohol.

I studier med alkoholikere, nedsatt glutamin ønsket å drikke, angst og bedre søvn. Det fungerer best som tas etter å ha våknet opp og mellom måltidene.

Glutamin til rotter ble redusert alkohol frivillige konsum av 34%. Når glutamin er ikke lenger tilbys, har nivåene av alkoholforbruk tilbake til hva de var før.

Flere fordeler av glutamin for Weight Loss

Glutamin forbedrer stoffskifte og fettforbrenning. Ikke bare gjorde det intensiverer fettforbrenning når de brukes før og under trening, men også forbedrer hastigheten på stoffskiftet i ro. Resultatene av glutamin i immunsystemet gjør at du holde seg i god fysisk form, slik at du ikke slutter å trene. Ved å forbedre muskel utvinning, glutamin lar deg gå på treningsstudio regelmessig med mindre muskelsmerter. Ytterligere små mengder glutamin øker frigivelsen av veksthormon, som er bra for brenning fett.

Problemer med Glutamin og Vekttap

Ta hensyn til dine mål, fullstendig fysisk tilstand, alder og mengden av daglig stress og handling som glutamin kosttilskudd. Sportsfolk gjennomgå reduksjon av glutamin, noe som kan føre til infeksjoner og hyppige forkjølelser. Disse menneskene bør supplere med glutamin for å hindre underskudd muskler, noe som senker metabolic rate. Vektløfting som trener regelmessig om de kan dra nytte av noen glutamin porsjoner i løpet av dagen. For personer med tilbakevendende stress, kan glutamin bekjempe dekonstruktiv resultatene av stress hormon som kalles kortisol. Du bør også vurdere tilskudd av glutamin når du er forkjølet å fremskynde utvinning eller som en anti-aldring supplement for å øke veksthormon.

Talbott antyder innta 5 gram eller mer av glutamin daglig for å regulere stresshormonet kortisol, som forbruker musklene og reduserer hastigheten på brennende fett. Andre fagfolk anbefaler å spise opptil 10 gram glutamin under trening. Noen foreslår å ta 5-10 gram glutamin slik at du våkner opp før trening eller før sengetid. Det anbefales også å ta glutamin etter trening som melkeprotein for å forbedre muskel utvinning.

Matvarer med Glutamin

Glutamin kan finnes i mange kilder i kostholdet ditt og hjelpe deg til å ikke få fett ved å redusere ønske om å spise og å gi mer makt til kroppen.

De viktigste kildene til glutamin er kjøtt, fisk og fjærkre.

Hvis du er vegetarianer, kan glutamin fås:

  • bønne
  • bete
  • kål
  • spinat
  • persille
  • hvete

Andre gode kilder inkluderer glutamin egg, melk, ost og yoghurt.

endelig vurdering

Glutamin er et viktig næringsstoff i kosten lettere oppnås hvis du ikke er vegetarianer. Det er populært å bygge muskler, men det er ikke en magisk pille for vekttap. Men hvis du tar det i forbindelse med et fornuftig kosthold og mosjon, det kan bare hjelpe.

Du tar mange kosttilskudd? Jeg hadde tatt Glutamin? Kommentere nedenfor!