Vann Sass Gå ned i vekt? Hvordan fungerer det?

sass vann

Alle av oss har sikkert hørt at kroppen trenger minst åtte glass vann daglig. Dette tilsvarer om lag to liter. Selvfølgelig er den mengde vann som varierer i henhold til den livsstil, fysisk aktivitet, metabolisme, etc.

Hva er Water Sass?

Lite kjent, lite kjent, i utgangspunktet, navnet får oss til å tro at det er et nytt vannmerke, men er det ikke.

Navnet kom fra ernæringsfysiolog som utviklet det - Cynthia Sass - spesialiserte dietter og en mastergrad i offentlig helse.

Selv om ingrediensene er ganske enkelt, sammen har de egenskaper som brakte berømmelse at vann Sass miste vekt. La oss sjekke riktigheten og årsakene til denne uttalelsen?

Tradisjonell inntekter Sass Water

Først, la oss passere den opprinnelige oppskriften for å bedre forstå hvorfor Sass vann mister vekt.

ingredienser:

 • 2 liter filtrert eller mineralvann;
 • 1 ts frisk revet ingefær;
 • 1 mellomstore agurk, skorper fjernet i tynne skiver;
 • 1 medium sitron i tynne skiver;
 • 12 mynteblader.

forberedelse:

Alle ingrediensene skal blandes i vann i kveld. Deretter avkjøl. Det er viktig at periode på 10 til 12 timer med "resten" slik at de aktive ingrediensene i hvert ingrediens frigis gradvis inn i vann og blandes langsomt.

Den neste dagen, bør hele blandingen bli anstrengt og tatt i løpet av dagen. Sørg for å ta en kopp før måltider. Igjen, om natten, gjenta oppskriften for neste dag, og så videre.

Et vanlig spørsmål er om det er tilstrekkelig for å fornye den vann-blandingen for å fremstille ny porsjon. Svaret er nei. Alle ingrediensene bør fornyes daglig.

Forstå hvorfor Sass vannverk

Vann er bilen for ingefær, sitron, agurk og mynte utgivelsen dens egenskaper. La oss forstå hverandre.

1. Ginger slanking egenskaper

Ingefær er en rot med termogene egenskaper, dvs. fremmer økt kroppstemperatur, noe som letter forbrenningen av fett. Det øker også urinvolum, bidrar i eliminering av overflødig væske, unngå støt.

2. Lemon egenskaper for vekttap

Sitronsyre finnes i sitrusfrukter, er astringerende virkning. Dette betyr at den fungerer som en slags vaskemiddel i kroppen vår, oppløsning fett.

En annen Sitron trekk er dens antiseptisk virkning, som virker direkte i magesekken og tarmene, bekjempe bakterier som fermenterer, som forårsaker gass, oppblåsthet, abdominal smerte og øket volum.

3. Agurk egenskaper for vekttap

Agurk er en mat svært få kalorier. Hastigheter på stoffskiftet, i tillegg til den avgiftende virkning, er det også vanndrivende. Bare disse egenskapene ville være nok til å slippe ut luften og eliminere giftstoffer som har akkumulert gjennom dårlig kosthold.

Agurk er også rik på fiber, som er kraftige hjelpemidler for å fremme vekttap etter metthetsfølelse, favoriserer bedre gastrisk og intestinal tømming.

4. Mint Properties slanking

Mint samler også termogene og diuretiske egenskaper, i tillegg til de andre bestanddeler som anvendes i oppskriften. Mint fremmer et sunt vekttap, desinchando, akselererer fettforbrenningen, og avgifte kroppen. 

Som nevnt, Dr. Cynthia, da han utviklet sin berømte oppskrift, var forsiktig i å legge sunne, naturlige ingredienser, som utfyller hverandre. Det er av denne grunn at vannet Sass ned i vekt!

Også i henhold til Cynthia Sass vannet fremmer abdominal fettforbrenning, bidrar til å skape en flatere mage.

Hunger x Headquarters

Folk ofte forveksler tørst med sult. Det virker merkelig, men det skjer mye mer enn vi er klar over. Kroppen trenger å hydrat flere ganger i løpet av dagen, og når det skjer, tar det mat å vann den trenger.

For å finne ut om vi er virkelig sulten, bare drikke et glass vann. Hvis følelsen av sult vedvarer, så det er ekte, og er ikke knyttet til mangel på fuktighet.

Å drikke for mye vann er dårlig?

Ja. Alle utskeielser skade kroppen vår på noen måte. Netto drastisk used lav natrium nivåer, forårsaker mental forvirring, kramper, og selv koma.

Flytende krevende enn nødvendig kan forårsake hyponatremi - en tilstand der nyrene ikke er i stand til å skille ut overskudd av væske som forbrukes, å øke blodtrykket.

kaldt vann mister vekt?

Hjelper deg å miste vekt! Kanskje en av grunnene til at vann Sass holde hele natten i kjøleskapet.

Faktisk krever det kalde vannet vår metabolisme å fremskynde, slik at den er lik vår kroppstemperatur. Av denne grunn, vil det være behov for å bruke mer energi. Det er anslått at for hvert glass kaldt vann vi tar, trenger kroppen å forbrenne 10 kalorier, i gjennomsnitt.

Fordi det er vektøkning?

Vi må undersøke årsakene til vektøkning.

 • De kan være fra overspising, forårsaket av angst og stress,
 • Overskudd av abdominal fett er assosiert med høye nivåer av kortisol - stress hormon;
 • Har din skjoldbruskkjertelen fungerer som det skal?
 • depressive lidelser kan føre til utmattelse og vektøkning.

tips

 • Ikke ta vann Sass hele dagen uten mat. Sass Vannet fungerer som et supplement, det er ikke en erstatning makt;
 • Den Sass vann tynn, men vil ikke gjøre det uten en ernæringsmessig utdanning, trening og god søvn.

Tar mulige tvil

Hvis du har spørsmål om venstre over vann Sass, legger ved en video på sin forberedelse:

kort sagt

Hydration er en viktig prosess for riktig funksjon av kroppen vår, derfor er det verdt å inkludere Sass vann, noe som gir mange helsefordeler.

du kjenner noen som allerede har sluttet seg gjøre, og fastholder at virkelig hyppig forbruk av vann Sass gå ned i vekt? Du ønsker å omfavne det nå? Kommentere nedenfor!