N-acetylcystein (NAC): Hva er det som er, fordeler og bivirkninger!

NAC

En av de største bekymringene til folk som tar vare på kroppen er protein tilførselen til musklene. Det er viktig ikke bare å overse bidrag av egne proteiner, men også de stoffene som kommer og gjøre mer effektiv absorpsjon av næringsstoffer.

Ved å bidra til bestemmelsen av glutation, N-acetylcystein (NAC) er også ansvarlig for å hindre overbelastning av infeksjoner og giftstoffer, til fordel for forbrenningen, bygg muskler og styrke immunsystemet.

Hvorfor glutation?

Det skiller seg ut for å holde i cellene, og dette er en ypperlig posisjon til å nøytralisere frie radikaler. Glutation kan også tilby helsemessige fordeler fordi det kan bidra til å bekjempe en rekke sykdommer.

Bidrag av N-acetylcystein (NAC) for hypertrofi

N-acetylcystein (NAC) kan hjelpe til med bedre absorpsjon av andre næringsstoffer, og bidrar også til at de anvendes på en bedre måte. Den ingrediensen kan bli markert ved gjenvinningsmidlet funksjonalitet. Han er i stand til å gi antioksidant fordeler direkte inn i muskelcellene, som sies å være en super fordel for de som trener hardt og ønsker å bygge og få muskel volum.

Dens betydning er ikke bare begrenset til funksjonen til å eliminere frie radikaler som kan skade musklene, men også øker nivåene av det viktigste antioksidant i kroppen: glutation. Forskning utført i Australia har vist at N-acetylcystein (NAC) kan bidra til de kroppsbyggere, ettersom det øker mengden av cystein i musklene, og følgelig påvirker glutation å gjenopprette, opprettholde poster nivåer før, under og etter trening .

Antioksidant handling som NAC tilbyr er svært viktig å hindre muskelnedbrytning under tung trening. Det kan redusere de negative effektene på musklene, og dermed redusere nedbrytningen av muskelmembraner og andre viktige komponenter til cellene.

muskeltretthet

Melkesyre oppbygning blir ofte betraktet som hovedansvarlig for forekomsten av tretthet under trening.

Det sies at overskuddet av natrium og kalium også bidra til reduksjon i muskelstyrke og utholdenhet, og det er nettopp dette aspektet at N-acetylcystein skiller seg ut, som det kan øke aktiviteten og ansvar av kalium eller natrium, så brukte positivt under trening, noe som gjør at du kan holde din styrke og forsinkelser muskeltretthet. Folk som bruker NAC før trening kan legge til en annen 30% utbytte i deres makt løfte treningsøkter.

Tror ikke at den positive rollen som N-acetylcystein (NAC) er begrenset til vekt trening så det kan også være viktig for deg å forbedre ytelsen på kardiorespiratorisk trening lenger, er det sagt at NAC kan redusere tretthet pustemuskulaturen, som hjelper deg å puste bedre under trening. Så hvis supplere med NAC, vil du også fortsatt brenner mer fett.

arginin

Ikke bare at bidragene er nevnt ovenfor, kan N-acetylcystein (NAC) også bidra til økt NO nivå i kroppen. Denne faktoren kan føre til økt blodstrøm til musklene, noe som øker energinivået under trening, hjelper på muskelstyrke, og også til vekst av muskler og tap av ekstra kilo. Tatt i betraktning alle funksjoner, er NAC anerkjent som favoritt føreren av NO til bodybuilding og kroppsbyggere utøvere.

fettforbrenning

Tror ikke at NAC bidrag til caloric brenne er begrenset til en indirekte handling, tvert imot. Vanlige brukere av NAC ble analysert i 8 uker, og det var merkbart at de eliminert ca 5% av kroppsfett de hadde i vurderingen av den første, og dette resultatet ble lagt merke til uten å gjøre noen endringer i diett planer.

Det ble konkludert med at N-acetylcystein (NAC) kan virke positivt på fettforbrenningen, kan det redusere muligheten for insulin til å interagere med fettceller. Vanligvis reagerer insulin med fettceller, som skaper lagring og suspendere eliminering av ekstra kilo. Husk at hvis du bruker NAC å holde en lav-kalori diett, kan resultatene bli enda mer bemerkelsesverdig.

Vekttap kan også bli anerkjent som en av fordelene som tilbys av N-acetylcystein, som det virker på skjoldbruskkjertelen oppførsel, en av faktorene som påvirker oppnåelsen av god måte av mange mennesker. En annen årsak som rettferdiggjør noen mennesker har vanskeligheter med å vekttap er polycystisk ovariesyndrom, men NAC har også blitt brukt for å forbedre kroppens insulinfølsomhet slike personer.

Dosering N-acetylcystein (NAC)

Hvis du ønsker å få mer energi, redusere tretthet, bygge muskler, få styrke og eliminere fett, anbefales det å velge doser mellom 600-2400 milligram NAC per dag.

Den beste tiden for forbruket er ved siden av en pre-workout shake. Du må tenke at du bør ta det i dagene av, for den ideelle forbruket i slike tider er i morgen, ved siden av sitt første daglige måltid.

sivile effekter

Det sies at bruk av N-acetylcystein er sannsynligvis trygt for de fleste voksne når forbrukes på resept, det er viktig. Det kan føre til kvalme, oppkast, diaré eller forstoppelse. Sjelden det kan føre til effekter som utslett, feber, hodepine, tretthet, nedsatt blodtrykk og leverproblemer.

Vi bør understreke at ved innånding, kan det føre til hevelse i området av munnen, rennende nese, døsighet og tetthet i brystet.

Den N-acetylcystein har en ubehagelig lukt og kan ikke være så lett for å bli konsumert.

kontraindikasjoner

Det sies at bruk av N-acetylcystein kan være trygg når det tas oralt, men det er ingen bevis så langt viser at medisinen kan forårsake skade på gravide og fosteret. Vi må erkjenne at det sikreste er å søke en vurdering og oppfølging eller anbefaling for forbruk. Gravide og ammende bør ta hensyn til mulige effekter at N-acetylcystein kan tilby og unngå skade på helse.

Det er dokumentert at N-acetylcystein kan forårsake bronkospasme hos personer med astma, ved innånding eller tatt muntlig, så det er viktig å gjennomgå behandling bøte bare med å overvåke helsepersonell og du stoler på.

Folk som er allergiske mot stoffet sammensetning bør også holde seg unna den.

Andre referanser:

  • The University of Maryland Medical Center: Cysteine
  • Naturlig rettsmidler: N-acetylcystein
  • Glutathione: New Supplement on the Block
  • Life Extension: N-acetyl-cystein Oversikt
  • N-acetyl-cystein - WebMD
  • Alternativ medisin omtale: N-acetylcystein Treatment Forbedrer insulinfølsomhet hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom
  • Nutra Sanus: L-Cysteine ​​og cystein
  • Supplement Dato: NAC

Har du noe ønske om å prøve tilskudd med N-acetylcystein (NAC)? Du kjenner noen som har vært vellykket med det? Kommentere nedenfor!