10 tips Fernanda D’Avila — musan av Thin Waist

10 tips Fernanda D'Avila - musan av Thin Waist

Den tidigare dansare Faustão Fernanda D'Avila är musa tunna midjan på sociala nätverk. På Facebook har det mer än 109 tusen garvade på din Facebook-sida; Instagram (@davilafernanda) har 1 miljon anhängare och har mer än 4,4 tusen människor efter dina inlägg på Twitter.

1. Öppna hand för att göra en skillnad

35-vänner-04

Ett tips vi kan dra av den tunna lilla midjan musa är att ge upp några kost behandlar och besteirinhas att uppnå den kropp du vill ha. Fernanda D'Avila avslöjar att vinna titeln muse tunna midjan hade att säga adjö till många livsmedel såsom chips, hamburgare och ost. Enligt modellen, gjorde detta en skillnad i hennes kropp och hon lyckats göra hennes tunna midjan på grund av det faktum att minskade andelen fett i kroppen.

2. Måltider off - dagen av skräp

Brunetten har erkänt att hans dagar med fria måltider men de är inte vanliga. Även i dessa dagar av sopor försöker Fernanda D'Avila att äta ett kontrollerat och överskådligt sätt. Det reserverar en eller annan att njuta läckra godsaker dag, men säger att de är sällsynta.

3. Grön juice

Fernanda D'Avila säger att återuppta hälsosam kost, anger de gröna juicer i kosten bidrar till att tömma och främjar ett slags rena kroppen. En grön saft alternativ som kan användas i effekt tar halv ett äpple, två gurka segment, ett kål blad, en mint näve, en citron, en flisa av ingefära, 300 ml vatten och sötningsmedel.

4. Tip konkurrenter

35-vänner-03

År 2016, den tidigare dansare Faustão deltog i mässan Arnold Classic Brasilien att sprida omslaget till en tidning som illustrerades av henne, och har deltagit som domare i Arnold Model Search, skönhetstävling för att upptäcka nya träningsmodeller. För konkurrenter händelsen, lämnade hon följande tips: arbeta i kroppen, sinnet och få en hel del sympati på scenen.

5. Krukor

Detta är en av de mest bekväma tips Fernanda D'Avila till hennes anhängare. För dem som arbetar, studerar och har en rutin hemifrån och med många åtaganden som hindrar balanserade måltider, förbereda matlådor som kan transporteras är det lätt en bra tips för att undvika någon ursäkt för att bryta kost och äta någon besteirinha på gatan.

Men inte värt bara ta potten: du måste fylla den med hälsosamma livsmedel. Fernanda D'Avila tänker och kombinerar all mat som går in i din kost och vad som finns på din kruka, och de är beredda på det mest naturliga sättet.

Se även: 6 Idéer för din kondition Marmita

Enligt dansare, är den största hemligheten bakom deras bra sätt att föda.

6. Tips för matlagning

Fernanda ger också några användbara tips för den tid då du förbereder din mat. Det ger råd att laga mat på låg värme och ta stor omsorg att inte bränna maten. Den visar också att användningen av icke-stick köksredskap god kvalitet, vilket gör det inte nödvändigt att använda olja för att förhindra ingredienser från att fastna.

Om användningen av olja är kritisk, rekommenderar den modell som kokosolja väljs. Så att maten vara välsmakande med liten eller ingen salt, är ditt tips att använda sig av naturliga kryddor såsom lök, vitlök, hackade tomater och svartpeppar rike.

För beredning av sötpotatis, klassiker på menyn kost fitness, betyder det baka på en nonstick eldfast kvalitet. Enligt Fernanda D'Avila, hon ser bra ut krispiga och läckra.

7. Tips för dietmat

Eftersom vi talar om sötpotatis, är det en av de livsmedel som inte kan saknas i kosten Fernanda D'Avila. Detta är en bra kolhydrat som har lågt glykemiskt index, dvs inte snabbt höjer nivåerna av blodsocker.

Se även: 9 Fördelar med Sweet Potato - för servering och egenskaper

Värt att veta att när blodsocker stiger i en accelererad sätt blir kroppen känslan av brist på energi och snart hunger kommer. Sötpotatis är också rik på fibrer, som även hjälper till att kontrollera aptiten, förutom att vara en källa till vitamin A.

En annan mat tips som kan dra Fernanda D'Avila kost är äggvita, som är en rik källa till protein.

8. hibiscuste med åkerfräken

Dansaren har en drink som en av sina knep för de tider som begår glider vid makten: hibiskus te med hästsvans. Hibiskus te har thermogenic åtgärder, det vill säga öka ämnesomsättningen och därmed gör processen att bränna kalorier snabbare. Hibiskus hjälper också minska uppblåsthet.

Eftersom makrill, en medicinalväxt, är ett diuretikum (bidrar till eliminering av överskott av vätska i kroppen) för att bekämpa huden slapp och bidrar till att förlänga mättnadskänslan i kroppen.

Beredningen av drycken är enkel: bara koka en liter vatten med fem matskedar hibiskus och tre makrill. Nästa steg är dämpa i 10 minuter och sedan stam. Tricket är att ta en liter te hela dagen, 30 minuter före måltid;

9. Utan laktos och fett

För att hålla dina mätningar Fernanda D'Avila elimineras mejeriprodukter och fetter av din måltid. Hon fann att efter denna domstol, lyckats banta. Kom ihåg att detta tips bör delas med de yrkesverksamma som följer honom, så att han kan känna igen om begränsning laktos också kan erbjuda fördelar för dig eller inte. Annars inte följa denna spets, eftersom det kan ta skada din hälsa.

10. Lätt träning

35-vänner-05

Utbildningen Fernanda D'Avila är mild och misstar som tror att musa tillbringar otaliga timmar i gymmet arbetar med järnstänger och tunga vrist. Din personliga tränare, Personlig Julinho, som är en före detta kroppsbyggare rekommenderar en lätt och naturligt utbildning till sina elever.

Enligt Julinho, som Fernanda är naturligtvis mager, är hans arbete fokuserar på att hålla kroppen tonas. I sin utbildning, arbetar dansaren med minsta möjliga belastning, göra några sit-ups, och övningar på mattan och bar i fyra uppsättningar av 15 repetitioner för varje.

Medan han arbetade som dansare och repeterat Faustão drog två gånger i veckan, modellen var bara 15 minuters aerob på löpbandet för att förhindra alltför torka upp.

Ett viktigt tips vi kan dra från Fernanda D'Avila utbildningen är att ha ackompanjemang av en personlig tränare för att sätta ihop en träningsrutin enligt ditt mål och hälsa.

Vad tyckte du om de träningstips och Fernanda D'Avila diet för att upprätthålla korrekt form? Det är en beundrare av arbetet och kroppen av modellen? Kommentera nedan!