Omega 3 Gå ner i vikt eller gödning?

omega 3

När man ger sig ut på en diet, de flesta människor väljer att skära många livsmedel som anses ohälsosamt, såsom raffinerade kolhydrater, kaloririka livsmedel och fett. Men för att eliminera överflödigt fett, måste du se till att du äter tillräckligt av de goda fetter. Även om det är sant att vissa fetter är inte bra för dig, andra är absolut nödvändigt för att upprätthålla en hälsosam kost och även gå ner i vikt. Medan kroppen kan omvandla kolhydrater och proteiner till mättade och enkelomättade fettsyror, kan den inte producera vissa fleromättade fetter. Dessa fetter som kroppen inte kan producera kallas essentiella fettsyror och måste erhållas genom den mat vi äter.

Till skillnad från andra kosttillskott viktminskning, kommer Omega 3 och gå ner i vikt gynna din hälsa i allmänhet. Förutom att hjälpa dig att gå ner i vikt, ta fiskolja varje dag kan hjälpa din hjärna, hjärta och leder. Ingen viktminskning tillägg på marknaden kan säga att.

Omega 3 gödning på något sätt?

American Heart Association rekommenderar konsumtion av minst 500 mg omega 3 dagligen antingen fiskolja eller kosttillskott. Den 1 gram fettmetabolismen producerar 9 kalorier, så äter den rekommenderade dosen av omega 3 betyder 4,5 kalorier, ett försumbart bidrag till den totala kaloriintaget. Även om du tar högre doser av omega 3 per dag, är det fel att tro att Omega 3 gödning.

Som studier på Omega 3 Emagrece

Det är vetenskapligt fastställt att omega 3 förtunnad. Studier vid University of South Australia fann att ta omega-3 i kombination med måttlig aerob träning bidrar till att öka viktminskning.

Under en period av 12 veckor, forskarna gav en grupp överviktiga vuxna doser av omega 3 och övervakas måttlig aerob träning tre gånger i veckan. Forskarna jämförde resultaten av denna grupp till andra grupper som inte tar omega 3 och övade tre gånger i veckan.

Den grupp som tog omega 3 förlorade betydligt mer i vikt, särskilt i bukhålan, än människor som inte tar omega 3 och utövas. De drog slutsatsen att omega 3 aktiverar enzymer som ansvarar för att bränna fett, och i kombination med motion och ökad syre, ökar den metaboliska hastigheten, som har en effekt på fettförbränning och viktminskning.

Bränner fler kalorier

En annan färsk studie som publicerades i den internationella tidskriften Obesity, forskarna vill ta reda på om tillägget en kost med omega 3 (bra fett) antalet brända fett kalorier på en dag ökar.

Båda grupperna matades exakt samma diet, med undantag för en grupp som har ingested 6 gram fett i form av smör, olivolja, solrosolja och jordnötsolja, och den andra gruppen har ingested 6 g fett i form omega 3. Omega 3-gruppen tog 8 kapslar per dag, två på morgonen, tre vid lunch och tre vid middagen.

Den totala mängden av omega-3 per dag var 1,8 gram. Testresultaten var resultatlösa.

Tabellen nedan visar förändringar i oxidation av fett, kroppsfett och ämnesomsättning efter tre veckor utan oljegruppen fisk.

Ingen fiskoljaMed fiskolja
Mät förlorade kroppsfett350 gram-1 kilo
dagliga ämnesomsättning1710 kalorier1775 kalorier

Dessa resultat visar att den grupp som ägde omega 3 Förbränning ca 1,1 mg per kg fett per minut. Det är ungefär 26% mer än den andra gruppen inte tog omega 3.

En av de främsta orsakerna till påståendet att omega 3 ner i vikt är att insulinnivåerna var 50% lägre när människor använde omega 3. Insulin är ett hormon som minskar användningen av fett som energi, samtidigt som man främjar lagring fett i närvaro av mycket kalorier.

Insulin ökar aktiviteten av ett enzym känt för att främja fett lagring

Insulin hämmar effekten av lipas, som är ansvarig för att bryta ner lagrat fett och förbereda den för användning som energi. Insulin aktiverar även ett enzym som, i tillägg till fettsyrasyntes är ansvarig för att omvandla kolhydrater till fett.

Enkelt uttryckt, höga nivåer av insulin gör det mindre möjligt för kroppen att använda lagrat fett som energikälla. Nedgången i insulinnivåer när människor som används omega 3 tillåts mer fett för att användas som energi.

Tillskott av Omega 3 Minska din aptit

Omega 3 slims bygger också på det faktum att ta några kapslar omega 3 efter att ha ätit kan hjälpa dig att hålla full längre mellan måltiderna. I en studie, kvinnor som gjorde detta var nöjda längre efter dina måltider och äter mindre totalt. Med tiden kommer detta att hjälpa dig att gå ner i vikt utan att känna sig hungrig och lider hungerkriser som uppstår när vi diet.

Den mest sannolika orsaken till omega 3 hjälper dig att hålla nöjd längre är att det är möjligt att släppa ett hormon som kallas serotonin. Serotonin hjälper till att reglera din aptit och humör. Denna effekt är också det som ger antidepressiva fördelar för omega 3. Denna fördel kan också förmodligen låta Omega 3 förhindra testamenten äter socker.

Vad du ska titta efter när du köper Omega 3

När du köper en omega 3 tillägg, se till att köpa en som är fri från potentiellt skadliga föroreningar och ämnen som tungmetaller och bekämpningsmedel. Tillägget du väljer bör också säga på etiketten som är koncentrerad. Detta innebär att du kommer att ha den största möjliga mängd per portion. En bra produkt innehåller minst 750 mg omega-3 per kapsel.

Bestämning av en daglig dos av omega-3

Ta reda på hur omega 3-talet i varje kapsel som du ta det lugnt. Allt du behöver göra är att titta på etiketten på glasprodukten. Leta efter mängden omega 3 per portion.

Har du någonsin hört påståendet att Omega 3 slims? Har någon rekommenderas du gör tillskott av fiskolja? Om du har försökt observerade resultat? Kommentera nedan.