Givande Använd en Lumbar bälte för Bodybuilding?

Givande Använd en Lumbar bälte för Bodybuilding?

Den motion utan uppföljning och uppmärksamma hållning kan leda till lindriga till allvarliga konsekvenser för deras hälsa. Det är viktigt att, oavsett sport, det är ett bekymmer för bevarandet av vår kropp. Ryggradens bälte för bodybuilding sticker ut exakt i detta avseende. Många människor märker användning av detta tillbehör i specifika akademier och utbildning, men få vet hur det kan förhindra påverkan på ländryggen av ryggraden, vilket mycket är överbelastad under högintensiv träning och högre mål för obehag, smärta och skada.

Du hittar bältet i syntetiska versioner eller ens lädermaterial, och denna andra kan ge bättre säkerhet för att lyfta tunga laster, men kan orsaka obehag under träning. Bandet knäböj, som det också kallas, kommer in i bilden när du behöver extra stöd för att öka belastningen, vilket avsevärt minskar risken för skador.

De flesta människor tror att en lyftbälte stöder ryggen. Sanningen är att en bra ländryggen bälte för bodybuilding är utformad för att öka intraabdominellt tryck, som stabiliserar sin helhet. Det är därför utformningen av bältet är mycket viktigt.

Det är en särskild typ av bälte för att begränsa agacamento fram och bred i ryggen, vilket inte täcker buken ytan tillräckligt för att ge det stöd som behövs. För att göra rörelser med vikt, som knäböj och marklyft, du behöver ett bälte som har bred yta runt och kommer att stödja dina buk- och sneda muskler. Detta stöd från magmusklerna har identifierats som negativ, eftersom det kan minska kapaciteten av musklerna i regionen.

fördelar

  • Du kan hjälpa till att förebygga skador på nedre delen av ryggen under tunga lyft;
  • Du kan öka prestandan.

Nackdelar

  • Kan hämma inlärningsmotorn i magmusklerna,
  • Den nedre delen av ryggen kan inte vara så stark.

var man kan köpa

Du kan köpa din ländryggen bälte för bodybuilding i idrotts tillbehör butiker. Det finns webbplatser som erbjuder online-försäljning, men den ideala är att du granskar personligen, så att känna igen om åtgärderna är förenliga med din kropp struktur.

Typer av remmen

Det finns tre grundmodeller av ryggradens bälte för bodybuilding. Kardborrband remmar är den vanligaste på gym. De kan lätt tas bort och inte har spännen som kan störa eller skada övningarna.

bäckenbälte finns i två grundläggande tjocklekar, 10 mm och 13 mm. Modellerna av 13 mm är svårare, men 10mm behöver justeringar att bli mer bekväm. Det är intressant att välja modeller ett stift, i stället för en dubbel stift, eftersom det är lättare att pressa.

ryggradens bälte för Styrkelyft

belt_2_1024x1024

velcro bälte

cinto2

Traditionell ryggradens bälte

cinto3

Medan du enkelt kan använda detta bälte för varje hiss finns också speciella bälten för särskilda ändamål. För att marklyft, kan du få en tunnare bälte utan spänne. Ju tunnare design gör det lättare att komma till baren. Vissa lyftare kommer att använda en vanlig ländryggsbälte med spännet tillbaka, inte att vara besvärande.

Powerlifting bandet (bälte squat)

Det är den mest lämplig modell för dig att utföra dina knäböj. Det gör att du kan sitta på huk mer vikt. Den potentiella nyttan för säkerhet är att skydda regionen. särskilt utformade bälten för knäböj mycket höga belastningar kan vara hårt och tungt, men med samma omkretsbredden.

Faktum är att man kan uppnå större yta nedre delen av ryggen och buken. Dess stängning säkerställer en grundläggande inre tryck, eftersom vi måste betona att mer tryck lika med mer stabilitet, och detta kan leda till mer vikt, det vill säga om det är ditt mål, kan du inser att det är värt att använda en ländryggsbälte för bodybuilding.

Ryggradens bälte och motoriska övningar 

Den första oro är att ländryggen bältet inte kommer att hämma eller motorisk inlärning. Många av de bästa övningar i gymmet kräver ett korrekt mönster positionering för magmusklerna. Det handlar om "få" musklerna kan bli svårt. Det noterar att denna fråga kan lösas om du har en bra instruktör.

I åratal i banken, kan du använda en smalare bälte, då finns det ingen obekväm när de utför rörelserna. Slutsatsen vara värt att använda ländryggen bälte eller inte är en mycket personlig fråga, vilket bör tas från de personliga egenskaperna hos varje.

Velcro remmar

De är i allmänhet gjorda av något syntetiskt material och hållas endast i sin kropp med kardborrband, det finns en gräns för den kraft som skall utövas mot det, som om det finns en överdriven kraft kan avskiljandet ske kardborrband. Mängden intraabdominellt tryck som genereras är mycket mindre. Du kan få lite extra skydd mot skador, men med hjälp av detta, kommer du inte att ha en betydande prestandaökning.

Hur man använder det

Bältet ska placeras runt ryggen, med spännet som täcker hans nedre delen av buken. Det bör användas i låg höjd, men täcker inte området för höfterna, eftersom detta kan blanda sig i knäböj och marklyft.

teknisk Belt

Det är viktigt att du tar bra fördel av användningen av din ländrygg bälte för bodybuilding, men vad du inte vet är att även andning kan bidra till att förebygga skador, därför kan tekniken stöd av ett band positivt. Du kan ta en stor klunk av luft och hålla den. Denna åtgärd kan också tvinga nedre delen av ryggen mot ländryggen bälte, så det är viktigt att inte dra åt bältet också.

När man använder det

Du behöver inte använda ländryggen bälte för bodybuilding i alla övningar, så använd dem i lyftövningar tunga laster, det vill säga, bör du använda det när du tror att det kan bidra till ett bättre genomförande av rörelse och skydd . Det finns studier som hävdar att användningen av ländryggen bälte kan försvaga nedre delen av ryggen, eftersom det inte kommer att bli resistenta mot eventuella effekter.

Studier har visat att oavsett mål, att välja den lämpligaste modellen, kan du inser att det är värt att använda en ländryggsbälte muscualção eftersom det kan optimera utförandet av rörelser och även bidra till att öka intensiteten i din träning.

hur mycket 

Värdena kan variera beroende på de modeller och material som används vid tillverkningen av vissa lumbala bälte vikt. Priserna kan variera från $ 39,90 till $ 172,90.

Har du någonsin försökt att använda en ländryggsbälte för bodybuilding? Det hjälper faktiskt förhindra smärta i nedre ryggen när man gör knäböj och andra övningar? Kommentera nedan!