Andressa Ribeiro träning och kost

Andressa Ribeiro träning och kost

Född i Santos - Brasilien kroppsbyggare Andressa Ribeiro SP arbetar i figur Pro kategori av International Federation of Bodybuilding och Fitness (IFBB, förkortning på engelska). Bland de positiva resultaten i idrottarens karriär är: den totala vinnaren av Arnold Classic i Ohio 2014 i Ohio, i USA, och den totala mästare i Daytona Beach Classic 2013.

Andressa Ribeiro diet 

2aboaforma

Den Andressa Ribeiro diet är i grunden densamma i både den period av förberedelser för tävlingar och otid mästerskap. Enligt egen idrottsman, hans diet baserad på protein, bra fetter och kolhydrater.

Andressa säger konsumerar mindre delar av kolhydrater, fetter och genomsnittliga nivåer av höga doser av protein. Livsmedel såsom magert kött, fisk, kyckling, för att vara en källa av protein; brunt ris, havremjöl och sötpotatis som en källa till kolhydrater; och avokado och jordnötssmör, som fungerar som en källa till fett, en del av Andressa Ribeiro diet.

I videon nedan ger Andressa tips på hur man använder avokado i ett recept för den sista måltiden på dagen:

Den brasilianska använder också kosttillskott som Whey 4HD, vassle Zero, BCAA, skapare och Killer 2F. De är också konsumeras både i förberedelsetider för turneringar och de viloperioder.

Under förberedelseperioderna för tävlingar, Andressa förbrukar all den tillåtna delen av kolhydrater i sitt matprogram på morgonen så att du har mer energi under utförandet av sin utbildning.

Självklart, de kosttillskott som idrottaren användningsområden och kost efter lämpar sig för särskilda ändamål. Vem vill ha en kropp som Andressa, gå ner i vikt eller få muskelmassa bör konsultera en professionell näring och har börjar använda kosttillskott och följa en diet.

Även om målen är liknar musa, är det viktigt att komma ihåg att varje kropp reagerar på ett sätt och har sina särdrag. Så vad som är bra för en person kanske inte fungerar och även göra skada andra. 

Andressa Ribeiro utbildning

2bboaforma

För att hålla sig i form och fortsätter att ha goda resultat i tävlingar där det deltar måste bodybuilder också ägna sig åt träning. Idrottaren bekänner utbildning sju dagar i veckan.

Varje dag hon tränar en annan muskel. Undantaget från regeln är benen och magen, som arbetade två dagar i veckan. Efter att ha avslutat ett träningspass, Andressa fortfarande tillägnad 45 minuters aerob träning.

Kolla in programmerings del av Andressa Ribeiro utbildning:

Butt träning

  • Stiff med tre varianter: raka ben (7), fötter pekar inåt (7) och fötter påpeka (7-3);
  • Bencurl: 4 uppsättningar av 10 repetitioner;
  • Walking Utfall: 30 kg under den senaste 10 bar;
  • squat: 3 uppsättningar av 12 repetitioner med en genomsnittlig viktbelastning;
  • 4 skenbensstöd med: 6 uppsättningar av 15 repetitioner.

Nedan kan du se några Andressa Ribeiro utbildning videor:

bröst träning, axlar och armar:

magträning:

dorsal utbildning:

Innan genomgår en utbildning som denna - eller någon form av motion - vägledningen är att söka hjälp av en idrott yrkesman som vet sätta ihop ett program för målinriktad utbildning för målen, fysiska egenskaper och villkor och hälsa för varje person.

kuriosa

Förutom bodybuilding idrottsman är Andressa också reklam och marknadsföring expert. Hans historia med sporten inleddes 2012 när hon besökte den största händelsen av sporten, Mr Olympia i Las Vegas, USA. Han förälskade sig i och beslutade att det skulle vara en del av bodybuilding världen.

På sidan Bor i Santos, Facebook har musa lämnat ett uttalande som sade att han blivit professionell bodybuilder olycka. Andressa gick till USA för att få mer kunskap inom marknadsföring.

I landet, inskrivna hon i en enhet av den berömda nätverk av Golds Gym fitness center. Vi sedan var tvungen att följa en annan diet och följer en seriös utbildning. Hon var motiverad att delta i sin första bodybuildingtävling.

Han gick med i National Physique kommittén (NPC amatör bodybuilding organisation i USA) och tre månader efter vunnit två tävlingar som garanteras rätten att delta i Arnold Classic i Ohio, även i USA.

Så efter att ha vunnit Arnold Classic i Ohio, vann hon också titeln drömt professionell idrottsman i bodybuilding. Enligt Andressa, att bli en bodybuilder måste du ha kärlek till sport och engagemang.

2cboaformaAndressa med bucklan i Arnold Classic 2014 Ohio

År 2015 drog Andressa uppmärksamhet på Internet av andra skäl inte har samband med hans liv bodybuilder: släppte hon videoklipp som visas bredvid din Hesperia mormor, som lider av Alzheimers sjukdom sedan 2006 och känner inte igen någon sedan 2013.

Vad tyckte du om övningar och kost Andressa Ribeiro? Jag visste arbete brasilianska kroppsbyggare? Kommentera nedan!