Denna Dancer Pole Dance 70 år är det ny inspiration

Denna Dancer Pole Dance 70 år är det ny inspiration

Öva pole dancing är en övning som kräver många färdigheter och en otrolig fysisk förberedelse. Och vid 70 denna mormor visade sig vara mycket bra på det!

14

Dai Dali började lära sig denna dans för omkring fyra år i ett gym i sin stad. Efter år av träning, är hon nu kunna utföra de svåra rörelser, till exempel hänga upp och ner med ett ben.

"Jag gillar att pole dance eftersom jag njuta av känslan av spinning i luften"

15

När hon dök upp på tv-show "Asiens Got Talent", sade hon, "Min sömn är att visa världen att en gammal dam Kina är pole dance".

Efter att ha deltagit i programmet, deltog hon i flera andra och är alltid väl emot av allmänheten, inklusive vann femte Championship Pole Dance Kina.

Dai, Pole Dance dancer 70 år i det femte Championship Pole Dance Kina

16

Idag har det blivit Internet sensation.

Medan vissa surfare att applådera och se det som en källa till inspiration, andra tycker att det är oanständigt att dansa pole dance i denna ålder, eftersom många fortfarande har fördomar mot denna typ av dans. Detta är något som orsakar ilska i Kina, som anser att pole dancing är bara en annan form av motion.

13

"Det är bara en typ av dans, det är inget vanligt. Och allt min familj stödjer mig ", sade Dai. "Jag vill bevisa att åldern betyder ingenting, eftersom du kvar", sade Dai.

På vilken sida du står på denna debatt? En dam på 70 år bör inte göra pole dance, eller är det bara en annan form av motion? Kommentera nedan!