Möt Corporation som vann stora pengar med fitness profiler på Instagram

Bella falconi

Du kanske aldrig har hört talas om många av dessa listan flickor, särskilt om du inte är en anhängare av fitness profiler på Instagram och andra sociala nätverk. Men vet att de tjänar en massa pengar med sina publikationer om sociala nätverk.

Modellen Kalifornien, USA, är 29 år gammal, har poserade för män tidskrift Playboy och främjar produkter viktminskning och vikt för Shredz varumärke. Det har också sin egen arbets fitness videos.

2. Kayla Itsines

kayla2

kayla

Strax bakom Cheri kommer Kayla, med 5,8 miljoner anhängare. Den australiska modellen, 24, vann nästan dubbelt pengar som hans "rival" online, med 18,9 miljoner reais.

Hon är en certifierad fitness instruktör i staden Adelaide som gjorde sina pengar genom en serie övningsguider för en "bikini kropp". Itsines ofta inlägg bilder före och efter människor som har genomgått sina utbildningar.

3. Paige Hathaway

paige

paige2

Den amerikanska 26-åriga från Minnesota, har 3,8 miljoner anhängare på Instagram, som hjälpte för att samla cirka 14.700.000.

Det främjar också kosttillskott produkter Shredz varumärke och säljer sina egna kurser i fitness. Hathaway erbjuder skräddarsydda planer motion och kost på din webbplats och lovar resultat inom 90 dagar.

4. Chantel Zales

chantel

chantel2

En annan medlem av "Shredz familjen" Zales, 25, tjänade 13,9 miljoner reais så långt i sin karriär.

Los Angeles modellen har också en egen kalender och har varit med i tidningar som Maxim och FHM, egen fitness världen. Den har 4,1 miljoner anhängare på Instagram.

5. Claudia Alende

claudia_alende

Claudia-Alende

Alende är den första brasilianska visas på vår lista. Det följs av 7,3 miljoner människor i deras sociala nätverk och gjorde 8,1 miljoner reais genom spridning av underkläder modeller.

Parana 23 år är också en före detta runner-up Miss Butt, konkurrens som kröner den vackraste botten av året i landet.

6. Abigail Ratchford

abigail

abigail2

En annan modell som sköt till berömmelse med några heta bilder på Instagram, den amerikanska 23 år gick 8,9 miljoner reais tack vare deras omslag för Playboy och Sports Illustrated.

Att bo i Los Angeles, har hon nu 5,8 miljoner anhängare på Internet, och säljer sin egen klädkollektion och online-kalendrar.

7. Laci Kay Somers

laci2

laci

Den personliga tränare av 24 år har också en ring flicka för MMA händelser. Hon vann 7,7 miljoner reais hittills och har 6 miljoner anhängare på Instagram, och hur många på listan, främjar också varumärket Shredz tillskott.

8. Bella Falconi

bella

En annan brasiliansk att gå med i listan, är Bella Falconi en personlig tränare och inspirationstalare och fitness modell. Hon har vunnit, enligt The Sun, cirka 7 miljoner, med 2,6 miljoner följare på Instagram.

9. Amanda Lee

Amanda Lee-

Amanda-lee2

En annan Los Angeles modellen Amanda Lee, 29, arbetar som personlig tränare, instruktör av Pilates och fitness modell.

Hon tycker om att publicera bilder med underkläder för sina 5,8 miljoner anhängare på Instagram, som utan tvekan bidragit till att få sina 7,4 miljoner reais hittills.

10. Alexa Jean Brown

alexa2

alexa

Sist men inte minst, mor till en son Jean Alexa Brown började sin karriär genom att dokumentera sina insatser för att förlora din vikt efter förlossningen.

Nu 24 år gammal har 6.000.000 och har en egen hemsida där man erbjuder fitness tips, mode och livsstil. Det har också 3 miljoner anhängare på Instagram, där det ofta inlägg bilder till sin dotter.

Du vet hur många modeller fitness listan? Vanligtvis följer denna typ av profil för tips? Kommentera nedan!