Preventivmedel Repopil 35 gödning eller ner i vikt?

Repopil

Den Repopil 35 är ett läkemedel som förhindrar graviditet, men också hjälper till vid behandling av akne och hormonell reglering. Uppenbarligen även förhindrar graviditet när det tas på rätt sätt, liksom andra preventivmedel. Bland dess fördelar är: akne behandling, behandling av seborré förhindrar inflammation, behandlar androgen alopeci behandling i lindriga fall av hirsutism och behandling av kvinnor med polycystiska äggstockar.

I själva verket, som ni kan se, om preventivmedel Repopil 35 slims eller gödning varierar beroende på metabolismen av varje kvinna. Naturligtvis finns det de som redan har en viss benägenhet att vätskeretention och reagera på ett sätt att hormoner.

35 gödning den kontraceptiva Reposilu gå ner i vikt?

Ju fler hormoner i läkemedelskompositionen, mer sannolikt att orsaka viktförändringar. När du är osäker, aldrig börja använda ett kort utan att tala med din läkare först. Så mycket som någon vän eller bekant har indikerat ett preventivmedel, kom ihåg att det bästa alternativet för att det inte kommer att vara samma för dig.

Det är viktigt att kontrollera din kroppstyp och dina mål att välja en preventivmedel, eftersom vissa är bäst lämpade för att kontrollera akne, andra för att reglera menstruation, andra för att minska kramper, etc. Ha detta i åtanke vid tidpunkten för att rådgöra med din läkare.

bieffekter

Några möjliga reaktioner från dem som använder denna preventivmedel är: huvudvärk, migrän, bihåleinflammation, yrsel, fläckar i ansiktet och känslighet att använda kontaktlinser. Det senare är en av de minst troliga effekterna inträffa, men om någon av dessa reaktioner visas och insistera på vistas kontakta din gynekolog.

kontraindikationer

Kvinnor bör undvika intag detta och andra preventivmedel är de med trombotisk processer / arteriell eller venös tromboembolism, närvaron av trombos (aktuell eller historiskt), historia av migrän med fokala neurologiska symtom, diabetes mellitus med kärlförändringar, pankreatit associerad med allvarlig hypertriglyceridemi, allvarlig leversjukdom, levercancer och tumörer, odiagnostiserade vaginal blödning och graviditet eller amning.

Hur du tar?

Liksom de flesta av preventivmedel oralt intag, kommer förpackningen med 21 tabletter som ska konsumeras en per dag, helst vid samma tidpunkt (välj den bästa tiden att äta, helst tidigt eller på natten).

Om du glömmer att äta samtidigt, kan du äta upp till 12 timmar; om den överstiger den här gången, föredrar att äta två på nästa dag vid den vanliga tidpunkten. Ställ varningar att komma ihåg och glömmer ofta överväga att använda andra metoder såsom plåster eller injektion, som kan användas en gång i månaden.

Känner du någon som använder och hävdar preventivmedel Repopil 35 gödning? Behöver du använda den och rädsla för biverkningar? Kommentera nedan.