Hopprep förlora magen?

skip

Tillbehöret är mycket vanligt att användas för barn att njuta av och motion. Vad du inte vet är att hoppa rep förlora magen, är det inte? Tja, nu kan du enkelt få ett rep och förnya under åren för att bränna dessa fetter som du vill.

Hoppa rep inte kräver stora utrymmen. Du kan göra språng hemma, på gymmet, i resor och på offentliga platser, såsom stranden, torg och parker som inspirerar bruket av fysiska övningar.

Hoppen kan bidra positivt till din andning och kardiovaskulära systemet. Bortsett från att hopprep gå ner i vikt, kommer du också att gynna hälsan hos sina ben, som är mycket efterfrågas i språng, som ger stöd för toning densamma.

Du bör manifestera multiplicera med både övre och nedre extremiteterna, och så att vi kan säga att hoppa rep förlora magen gynnar deras motorik, flexibilitet, smidighet och balans.

Denna aktivitet är allmänt praktiseras av barn kan också bidra till att stärka din mage, ben, armar eller når medlemmar du bara vänta.

avmagring

Det är bevisat att hopprep förlora magen. Det sägs att du kan gå ner i vikt upp till 5 kilo på 30 dagar praktiken hoppa rep. Tro inte att detta resultat kommer att kräva att du kan utföra många språng och ändlösa timmar under dessa dagar ,, tvärtom, bara du fokuserar bara i 30 minuter varje dag, kan det bränna i genomsnitt 300 kalorier per dag. Det är viktigt att du matar ordentligt. Förutom viktminskning, kan du också definiera din kropp och tona musklerna i buken.

Hur kan jag hoppa rep?

Om du har frågor om hur man hoppa rep, följ bara stegen nedan:

  • Rikta fötterna på marken, använda axeln som referens.
  • En cirkulär rörelse på höger sida.
  • Upprepa rörelserna, men nu till vänster.
  • Sammanfoga sidor för att bilda siffran '8', endast i ett horisontellt sätt.
  • Sedan placera ändarna av repet i dina händer och starta spins och hopp.
  • Börja träna med enkla rörelser, men enligt frekvensen och konditionering din kropp, söker variera och intensifiera träningen.

Var hopprep?

Praktiska är en av anledningarna till att ansluta sig till vana att hoppa rep. Det är enkelt, bara att du köper eller koka ihop repet för hoppning och du kan utöva denna verksamhet var som helst. Valet av en viss plats kan vara uppfriskande och motiverande för dem som är på en viktminskning processen och känna stillastående ibland.

ha kul

Hoppa rep förlora magen och är mycket underhållande. Du kan samla alla dina familj och vänner och ha kul att bränna kalorier. Tanken är att variera den traditionella och monotona övningar som du tränat hittills. Företag kan bidra till att verksamheten blir roligare och motiverande.

Hastigheter upp metabolism

Denna övning kräver att din kropp är alltid övervinner de flesta, är det viktigt att du alltid sträva efter att överträffa deras gränser. Din ämnesomsättning påverkas på ett positivt sätt, och så beter sig kontinuerligt positivt, och det är därför hopprep förlora magen.

dricka vatten

Hopprep gör du svettas överdrivet, då är det rekommenderat att du ersätta förlorade vätskor med vatten, som också kan erbjuda termogen effekt och hjälp att bränna kalorier. Om du vill gå ner i vikt bör konsumera minst 2 liter vatten per dag. Genom hopprep, alltid hålla en liten flaska vatten till hands.

Glöm inte diet

Viktminskning processen är inte bara sammanfatta hopprep, tvärtom. Det är viktigt att du passar till en diet av tillräckliga kalorier till ditt mål och införliva livsmedel rika på vitaminer och näringsämnen som bidrar till en väl fungerande hela kroppen. Att förlora magen för att hoppa rep kan vara kul, men resultaten kommer att bli ännu tydligare om du gör rätt val i dina måltider.

bekväma kläder

Analysera rörelser utförda och välja kläder som inte hindrar genomförandet av hopp. Du måste bedöma väderförhållanden och din svettning, så att du känner dig mer bekväm att hoppa rep.

sträng Material

Det finns för närvarande många strängar, och de kan göras med olika material. Materialet som används för beredning av repet hopp erbjuder olika kvaliteter och många människor ansöka om vissa särskilda modeller hopp. Här hittar du nylon rep, läder och även silikon. Det är viktigt att du känner igen dina behov, tillämpning och syfte.

revisor

Framgången för utövandet av hoppa rep för att gå ner i vikt var så stor att repet beslutsfattare beslutat att investera i instrument språng och vänder nu erbjuda produkter med diskar. Ja, du behöver inte längre förtvivlan eller börja räkna sina hopp, eftersom repet själv kommer att göra den här tjänsten för dig. Detta kan vara motiverande och ge en bättre fokusering på genomförandet av rörelser.

Kontra

Du har rätt att hoppa rep förlora magen, men bör undvikas av gravida kvinnor, patienter med hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck, övervikt och även för dem med skador och problem med lederna.

stränglängd

Det är viktigt att du väljer ett ackord med rätt längd för din längd. Om inte, kan du hindras att uppnå de snurrar och hopp. Du undrar hur man känner igen den perfekta längden för dig? Tja, vi förklara: Ta din rep och steg med din högra fot på mitten.

  • Dra de två ändarna med händerna ekvivalenter sida.
  • Dra de två ändarna i linje med kroppen och uppåt.
  • Repet måste vara mellan höjden av midjan och dina armhålor.
  • Om denna längd är erkänd, är detta det rekommenderade längd för din längd.

Var kan jag köpa?

Du kan få din rep i sporttillbehör butiker eller ens nätbutiker.

Hur mycket?

Det finns många sporter som kräver stora investeringar och dyra tillbehör, men som hopprep förlora magen utan att spendera för mycket! Du kan köpa en på värden från R $ 15,99 till en noggrannare, värde R $ 129,90.

Har du någonsin upplevt att hoppa rep för att gå ner i vikt? Han anser att det skulle vara en bra övning för dig? Kommentera nedan!