12 Fördelar med Kangoo Hoppa för Fitness och hälsa

12 Fördelar med Kangoo Hoppa för Fitness och hälsa

Inte alla gym som erbjuder klasser av Kangoo Jump, men aktiviteten väcker roliga sidan av människor, och det är oundvikligt att inte frestas att prova hopp som kan låta dig närmare till god hälsa och föredömligt sätt.

Vad är det?

Skorna utvecklades ursprungligen för att minska effekterna av fysisk aktivitet med hög effekt. De flesta sporter har övertryck problem på lederna, vilket resulterar i stress och skador på lederna idrottare.

Genom att praktisera Kangoo Jump, kommer du att ha skor som ger en viss dämpning och därmed undvika hög slag med ytan. Viktigt kan ingen av dessa skor ge betydande skydd, som med alla sport kräver Kangoo Jump försiktighet och uppmärksamhet dess utövare. I allmänhet när hoppa med speciella skor, kan du minska stressen av påverkan med upp till 80%, sedan skydda höfter, knän, fotleder och särskilt ryggraden.

förhindrar skador

Läkare och sjukgymnaster rekommenderar aktiviteten som en av fördelarna med Kangoo Jump är att hjälpa gemensamt skydd och kronisk trötthet gemensamma övningar öva på hårda ytor. Den visar användningen av skorna för att begränsa risken för påverkan på lederna i överdriven användning, särskilt för personer som har genomgått rekonstruktiv kirurgi och därmed hålla dessa mer förstärkta områden. Användningen av Kangoo Jump kan också bidra till bättre fysisk rehabilitering, de är skor skonsamma.

gemensamt skydd

Skyddet av skon kan stödja återhämtningen efter operation, skada och smärta och symptom på sjukdomar som diabetes, artrit, bland annat. Användningen av dessa skor för personer som återvänder till fysiska aktiviteter efter operationen och skador är en viktig fördel med Kangoo Jump, eftersom det är ett sätt att bevara kroppen och regionerna fortfarande återhämtar sig och åter anpassning till effekterna som orsakas av övningarna.

viktminskning

Dieter är alltid välkomna, men korsningen med övningarna är den perfekta kombinationen för en bättre livskvalitet och säker minskning av mätningar. Studier har visat att det är möjligt att spendera mer energi och kalorier genom att använda Kangoo Jump, jämfört med år med normala skor. Med hjälp av dessa kraftfulla skor också gynnar det lymfatiska systemet, som övervakar ämnesomsättningen bidrar till metabolic verkningsgrad.

mer uthållighet

När du börjar använda Kangoo Jump, kommer du att identifiera en betydande förbättring i fysisk uthållighet. Det sägs att dessa skor kan öka resistansvärdet VO2 max och upp till 18,3%, jämfört med traditionella skor.

hjärtslag

Intensiteten i övningen med Kangoo Hoppa och den ökade frekvensen av hjärtslag samarbeta med en mer utmanande kardiovaskulär träning och med mindre ansträngning. Kangoo Jump ger snabb och enkel aerob effekt på kroppen, särskilt i hjärtat.

effekt

-jumps kangoo

Någon typ av motion kan öka energinivån på lång sikt och därmed bidra till kroppen för att fungera och utvecklas på ett optimalt sätt. Öva övningar med Kangoo Jump kan du njuta av en hög energinivå omedelbart och sedan kommer att vara motiverade.

benmassa

Det finns studier som säger att bland fördelarna med Kangoo Jump är en av de viktigaste funktionen för att bekämpa benskörhet. Sko stimulera osteoblastisk benremodellering aktivitet i de vertebrala benstrukturema och strukturer som stöder vikten av bäckenet och nedre extremiteterna. Denna fördel är viktig för att förebygga benskörhet, särskilt på kvinnor. Kangoo Jump kan ge personer en konditionering och rehabilitering av hela kroppen säkert och effektivt.

ryggraden

Användningen av Kangoo Jump kan bidra till att stärka ryggraden och minska smärta. Användningen av dessa skor uppmuntrar korrekt hållning, vilket leder till en bättre balans och koordination när de utför aeroba övningar och liknande. Klackar med skor kan uppmuntra gemensamma mekanoreceptorer av ryggraden och extremiteter som är väsentliga för en god balans och proprioceptiva färdigheter.

påkänning

Andra fördelar med Kangoo Jump fortfarande minska stress och bekämpa depression. Klackar inducerar en omedelbar tillstånd av eufori, kan det noteras genom ler exponerade under aktivitet, vilket således visar den snabba frisättningen av endorfiner, det hormon känt lycka. Kangoo Jump kan betraktas som ett bra botemedel mot depression.

Pronation eller supination

De flesta av oss ta itu med dessa två faktorer, i varierande grad. Ta en titt på dina skosulor, se om insidan är mer sliten, är detta ett sätt att identifiera om pronation. Om slitage identifieras på den motsatta sidan, utsidan av sulan, identifieras som supination. Detta beror på att den roterande rörelsen på knä och fotleder, vilket kan vara smärtsamt och även leda till skada.

Genom att hålla ca 6 cm högre än med traditionella skor, hoppar Kangoo kan minska risken för sådan förslitning. Dessa skor kan korrigera positionen av fötterna, emellertid inte kan vara effektiva vid problem som uppstår från de övre benen, såsom höft och knä.

minskar celluliter

Samt aeroba aktiviteter, en av fördelarna med Kangoo Jump hjälper den peopl förlustprocessen, vilket eliminerar oönskat lokaliserade fett. Vilket minskar andelen fett, bidrar också till att minska de celluliter som besvärar kvinnor.

Kul och innovation

Du kan öva hopp att komma i form och ha roligt. Den Kangoo Jump är ett sätt för dig att förnya sin utbildning rutin och därmed diversifiera den traditionella verksamheten. Kom ihåg att hoppen kan utföras inte bara hemma eller på gym, men även utomhus och på platser som gynnar förnyelse av energi.

Du vet någonstans i närheten av där du bor som har Kangoo Jump klasser? Du har tränat tidigare? Kommentera nedan!