Kör varje dag gör det onda?

trött race

Vare körning hela dagen är dålig eller inte, är det en uppgift inte så enkelt och redo, eftersom det beror på vissa faktorer och detaljer. I själva verket är det bästa svaret på denna fråga att det beror på din nuvarande konditionsnivå och dina mål.

Med andra ord, om du balansera intensiteten i din dagliga träning med återhämtning från hans dagar med mer intensiv träning kommer säkert köra varje dag kommer att ha några problem. Men om du vill köra med full hastighet och nästan aldrig innehåller långsammare övningar i din rutin, så kör varje dag kommer inte att vara en bra idé.

Detta beror på att fokus på återhämtning är viktigt eftersom det kommer att gynna mental hälsa, balans hormoner och låta muskelvävnad repareras. Bättre förstå vad det innebär i denna fråga och vi kommer att klargöra en gång för alla att köra hela dagen är dålig eller inte, nedan.

Kör hela dagen är dåligt?

Om du försöker gå ner några irriterande pounds och behöver det snabbt resultat och tre gånger i veckan raser inte föra de förväntade resultaten, kan du välja att köra varje dag, hålla en frenetisk takt, men kommer detta är det bästa alternativet? Kroppen inte behöver vila?

Tåg ger regelbundet enorma fördelar för din kropp och påskynda viktminskning, särskilt eftersom experter menar genomföra övningar i 30 till 60 minuter, fem dagar i veckan, om målet är att gå ner i vikt. Löpning är ett utmärkt sätt att utöva, men bör vara noga med att inte överbelasta muskler och leder, eftersom detta kan leda till skador och spåra ur alla dina träningstider.

I stället för att upprätthålla ett högt tempo racing för sju dagar i veckan, kan du sammanfoga olika typer av motion, inte bara tävlingar som cykel (normal den ergométrcia) och även styrketräning, så samma muskel grupp inte kommer att överbelastas en och en gång dagligen.

Vandra, gå på gym, göra Zumba klasser eller inomhus cykling, gör cykling, hopprep, dans med synkroniserade rörelser, simma, etc. På så sätt kommer ni att sluta bränna kalorier varje dag utan att ens inse det och mindre ansträngande sätt. Dessutom varierar aeroba aktiviteter kan arbeta andra delar av kroppen som du inte skulle fungera om bara kör, som kommer att förhindra skador och gör musklerna mer definierade.

Kom ihåg styrketräning parallellt till alla aeroba aktiviteter, eftersom de två går hand i hand. Till skillnad från vad många tror, ​​styrketräning hjälper också i viktminskning, och ännu viktigare, hjälper svarvning muskler och undvika muskeltrötthet och skador. När du inte tränar, kom ihåg att ta tid att vila och Durantes träning, som raster.

Tänk på att det också är viktigt att lyssna på din kropp. Så om vissa dagar din kropp inte är villig och ber om vila, kan det vara bättre att lämna nästa race den dagen. Om du tvingar en tid som inte är bra fysiskt, kör hela dagen är dåligt.

Kroppen behöver tid att återvinna energi och återställa musklerna så att de kan växa ännu starkare och friskare. Inte konstigt att det är under sömnen som händer muskel reparation och tillväxt, så god natts sömn är avgörande för någon hall eller fysiska aktiviteter utövare i allmänhet. Under dagarna som din kropp är för trött, kan du åstadkomma mer ljus aktiviteter som promenader eller yoga.

Som att springa hälsosamt?

1. Se till att du är frisk

Om du väljer att börja köra varje dag, bör du vara i en måttligt hög nivå redan och kan hålla denna takt under en lång tid och inte i en vecka. Lär dig vad din nuvarande kondition och vill inte stressa din kropp.

Om du fortfarande är nytt för racing, inte tror att du kan börja köra dagligen från dag till natt med intensiva raser medellång till lång sikt. Du bör alltid börja med promenader och gradvis öka takten som veckorna går förbi.

Vissa människor kan anpassa sig snabbt och kan börja köra med bara några veckors träning, andra redan kan ta månader att anpassa sig. Respektera tiden för din kropp och gör ingenting för att börda honom mer än det borde.

2. Börja långsamt

Tänk småskaligt först. Många människor kan uppmuntra att man alltid ska tänka stort, stort, men i fallet med fysiska aktiviteter är det inte en mycket smart tips. Ska börja trevande och fortsätta att förbättra gradvis tror inte att kommer att köra varje dag i veckan under ett år, eftersom det är en stor press för ett löfte från början.

Börja med att tänka småskaligt, som kör varje dag under 15 dagar eller en månad och uppsatta mål. Du behöver inte nödvändigtvis behöver öka takten i loppet, tvärtom, det kommer att köras varje dag i veckan, kan du hålla samma takt och avstånd som var färre dagar. För att utföra fler dagar än tidigare aktiviteter, eller längre, resultaten är ganska tillfredsställande.

Bara öka körsträcka när du känner dig redo. Du kan också boka en eller två dagar i veckan för att helt slappna av musklerna. Experter varnar för att det är viktigt för kropp och själ.

3. Ha vilodagar

Det är mycket viktigt att fastställa några dagars vila för kroppen att omstrukturera. Återhämtningen av kroppen är viktigt eftersom under tävlingen får du arbeta och tvinga samma muskler, leder och ben varje dag. I dagarna av "vila" kan du utföra lättare eller kortare tävlingar och mindre intensiva aktiviteter. Dessa dagar mindre betungande med hänsyn till utbildning är viktigt så att dina muskler får nödvändig reparation och kan få ännu starkare för nästa träning.

Med dagar av vila, dagarna utbildning blivit mycket mer produktiv än att träna varje dag med kroppen trött.

4. Förhindra lesioner

skadeförebyggande måste vara en konstant för löpare. Man bör inte hindra skador och behandla dem när de inträffar, är det alltid bäst att hålla det från att hända, eller hur? För detta behöver vi utföra styrketräning tillräckligt ofta för att stärka musklerna, sömn minst 6-8 timmar per natt, var försiktig med hållning under dagen och att sträcka ofta. Människor som vill gå ner i vikt kan inte göra utan styrketräning som styrketräning hjälper också bränna kalorier och få muskelmassa.

5. Lyssna på din kropp

Lyssna på vad din kropp ber dig, trots allt, bör din hälsa och välbefinnande vara viktigare än något annat mål av hans antingen kondition eller viktminskning. Således, om du finns några hälsoproblem som influensa, snuva, feber eller huvudvärk och din kropp är helt enkelt inte är villiga att hålla tävlingar, är det bästa man kan göra för att fokusera på kroppens återhämtning med några dagars vila .

Ingen användning kraft, när kroppen är svag, kör hela dagen är dåligt. Allt du kan göra är att respektera det. Personer med mer allvarliga problem som hjärtsjukdomar, diabetes eller fetma bör rådgöra med din läkare för att inrätta ett särskilt utbildningsprogram, en gång dagligen körs vanligtvis inte indikerade alternativ för dessa patienter.

Om du har drabbats av en skada eller återhämtar sig från någon operation glömma tävlingarna under en lång tid. Tills du är helt läkt, antingen tendinit eller något mer allvarligt, kan du inte missbruk. Frågor som ben problem kan vidta för att återgå till det normala och mer hänsynslös attityd kan hindra återhämtning och orsaka en hel del smärta, så hälsa först.

Har du någonsin trott att köra hela dagen är dåligt? Ändå går alla ut att göra övningar varje dag, eller ge några dagars vila till din kropp? Kommentera nedan!