Löpband eller motionscykel gå ner i vikt?

Löpband eller motionscykel gå ner i vikt?

Effektiviteten av en viktminskning plan beror på kalorieffektivitet utgifter. Även om både skapa aerob träning för kaloriförbrukning, den aktiva löpband flera muskelgrupper och resulterar i större ansträngning. Dock kan motionscyklar vara bättre för människor med medicinska problem som orsakar smärta i höga övningar bedömningar. När du väljer mellan löpbandet och cykeln, kontrollera med din läkare eller lärare att bedöma din hälsa och din viktminskning mål.

överväganden

 

Även cyklar inte bränna så mycket som löpband, kan de vara det bästa valet om du har några hälsoproblem. Om du har en balans problem, kan mattor innebära en högre risk för fall. Personer med hjärthistoria kan också välja liggcyklar, eftersom motståndet kan sättas till noll. En cyklist kunde rida längre med mindre hjärt stress. Vanliga stationära eller recumbent också bära mindre lederna och olika slag övningar såsom promenader, är mest effektiva för att stärka ben och leder.

Maximera löpband träning

Löpband är utrustade med hastighetskontroller och tilt. En studie som publicerades i Journal of Applied Physiology ( "Journal of Applied Physiology) 1996 visade att användarna matta toppar som erhållits under träningen deras förmåga aneróbia med 10% lutning eller mer. Träningsintervall, omväxlande med hastigheter högre än 12,8 km / t (8 km / h) med en lutning av noll, och 8 km / t (5 mph) med 10% gradient genererar optimala nivåer av energiförbrukning och kalorier bränner. "American College of Sports Medicine" rekommenderar 120-150 minuter måttlig motion i veckan för viktminskning, så 30 minuters löpband fem dagar i veckan är ett genomförbart mål.

Maximera cykeln utbildning

Justera både cykeln styrka som tidpunkten för måttlig brinnande träning kan leda till jämförbara med träningsmattan. En annan studie of Applied Physiology Journal, 2006, visade att intervallträning, där omväxlande intensiva perioder av träning med måttlig vilofas, resulterade i en ökning av fettförbränning effektiviteten under båda perioderna utbildning och vila .

En träningsprovintervall på en cykel inkluderar en låg intensitet uppvärmning, följt av intervaller av fyra minuter av hög intensitet och låg intensitet i två minuter eller tills fullständig vila 40 till 60 minuter. Bestäm dina gränsvärden hjärtfrekvens. lågintensiv cykling är cirka 40 till 50% av dess maximala skalade måttlig mellan 50 och 70% och hög intensitet kommer att vara mellan 70 och 85% av dess maximala frekvens.

Föredrar du löpband eller motionscykel gå ner i vikt? Kommentera nedan!