Miten ottaa kreatiini kunnolla?

kreatiini

Monet ihmiset ovat erittäin turhia vartaloonsa, ja erityisesti niiden ulkonäköä. Etsimään uusia mekanismeja hyödyntää etsittäessä ihannepainon on tehtävä, joka vaatii varovaisuutta. Kaikkia tuotteita ei markkinoiden tarjoamat ovat oikeutettuja niiden toimintaan, jotkut ovat vain harhaanjohtavaa mainontaa ja monet voivat olla haitallisia terveydelle.

Kreatiini on väritön, kiteinen ja käyttää lihaskudokseen aineen tuotantoon, fosfocriatina muodostamisessa käytettävä ATP (energian lähde voi antaa vain polttoaine, välittömästi, tarvittavan energian lihaksen supistuminen).

Edut kreatiini

Riippuen siitä, miten sitä käytetään (ottaen huomioon aika, joka kuluu, annostus) kreatiini tuo monia etuja, erityisesti urheilijoille ja kehon rakentajia.

Ensinnäkin voimme mainita, että kreatiini toimii lihasten palautumista, etenkin treenin ajan, koska se vähentää vaurioita lihassoluja ja ehkäisee tulehdusta harjoituksen jälkeen.

Käyttäessään, keho tuottaa, lihaksen soluissa, anabolinen hormoni IGF-1. Tämä hormoni on tärkeää lihasmassan lisäämiseksi ja kreatiini voidaan käyttää tapa tehdä suurempi tuotanto tämän hormonin. Lisäksi kreatiini on myös tehtävä pitää lihakset ennallaan pidempään, jopa ilman vahvistamista koulutusta. Se on hyödyllinen niille, jotka eivät ole asetettu rutiinia harjoituksia ja niille, jotka eivät flailing päivittäin.

Kehomme tuottaa proteiinia catabolic vastaava kasvua rajoittava lihasmassaa, nimeltään myostatiini. Tämä proteiini on tuotettu harjoituksen aikana, ja se ei ole kiinnostavaa niille, jotka haluavat kasvaa lihakset ja siitähän kreatiini: se pystyy tekemään alhaisemmat myostatiinin tasot kehossa.

Merkittävä havainto kreatiini on sen voima parantaa glukoosin sietoa, on suurta apua diabeetikoille. Tämä on se, että kreatiinin määrä kasvaa Lihasglykogeeni, glukoositoleranssin parantamiseen.

Lisäksi kaikki nämä edut on jo mainittu, voimme lisätä voimaa, että kreatiini on ylläpitää lihasmassaa kulkua ikää. Vuosien mittaan meillä on tapana menettää lihas koska anabolisten hormonien mennä laskuun. Kreatiini voi vähentää näitä vaikutuksia, koska se lisää supistuminen lihassyyn ja auttaa säilyttämään IGF-1.

aivojen terveyttä

Toinen havainto oli käyttöä kreatiini parantaa aivotoimintaa. Roolistaan ​​homeostaasin aivoja on välttämätöntä, lisätä muistin kapasiteettia ja nopeuttaa tietojen käsittelyä.

Toinen hyöty kreatiini on kyky pitää tasapainossa toimintoja aivot kun on väsynyt. Valintojen reaktioaika muun esityksiä, jotka vaativat aivot hälytyksen, autetaan kreatiinia kun on unenpuute.

Kreatiini voi myös auttaa ehkäisemään tai lievittämään hermostoa rappeuttavia sairauksia, kuten Alzheimerin, koska se toimii hyvän toiminnan aivotoiminnan. Se on myös antioksidantti yhdisteitä niiden kaava ja auttaa vahvistamaan luita.

Ymmärtää, miten ottaa kreatiini oikein, pitäisi ottaa huomioon, että tälle tuotteelle vaikutuksiin että ehdotettu, sen olisi mistelemassa: kuluttaa sitä oikeaan aikaan, oikeassa annoksen ja valita paras tyyppi kreatiinia saatavilla markkinoilla. Seuraavat selvitetään kaikkia näitä asioita. 

Tyyppisiä kreatiini

Markkinoilla kreatiini on saatavilla jauheena (joten se on väkevämpää), neste (mikä helpottaa imeytymistä) kapseleina ja tabletteina. Vaikka on olemassa useita alatyyppejä kreatiini, jotkut niistä ovat: kreatiinimonohydraattia, mikronisoitu, etyyliesteri ja poreileva.

Kreatiini monohydraatti on vanhin tyyppi ja halvempaa markkinoilla. Sen imeytymistä elimistöön on alhainen (vain 1% se saavuttaa lihaksia). Mikronisoitua kreatiini on versio vähennetään monohydraattia pieniksi paloiksi. Imeytymistä, koska se on 20 kertaa suurempi kuin muiden. Koska etyyliesteri, kreatiini erityinen tyyppi (sen molekyyliä on kytketty esterit) on parempi tasapaino kaavan kreatiinin ja tulee liukoinen. Sen osuus imeytyminen on lähes 100%. Lopuksi, poreileva kreatiini käsittää natrium sokeri molekyylejä ja näin ollen vähemmän toivottavaa diabeetikoille.

Miten kreatiini oikein

Kreatiini kuluttaja voi valita seuraavista kaudet ottamasta tätä tuotetta. Voit myös jakaa päivittäinen määrä kreatiini ja kuluttaa sen kaksi jaksoa.

Ensimmäinen jakso on ennen koulutusta, koska kreatiini vastaa ATP-tuottamista, olennaisen energian soluihin. Lisää ATP on enemmän energiaa ja voimaa lihaksiin, tuottaa enemmän painonnosto kyky.

Toinen jakso, jossa voit ottaa kreatiini on post-workout, kun lihakset ovat puuttuu ravintoaineita. Ottaen kreatiini proteiinia ja hiilihydraatteja post-workout aiheuttaa Elimistö kaikkia näitä ravintoaineita, tekemisen lisäksi täydellisin lihasregeneraatio prosessi.

annokset

Jotkut suosittelevat ottaen kreatiini vähitellen antaa kehon tottua tuotteen, jotta se voi imeä sitä parhaalla tavalla. Ensimmäisellä viikolla on suositeltavaa ottaa 15-25 grammaa tuotetta; tämä kyllästää lihaksia, mikä nopeuttaa tulosten kuitenkaan ole parempi. Jos sinulla on vatsavaivoja kuten gastriitti, se on parempi ottaa pienempiä annoksia tuotteen.

Toisessa viikolla, pitäisi ottaa 5-10 grammaa päivässä, joka pitää lihakset kylläinen. Kuten nähdään, kreatiini toimii tahansa aikaan päivästä ja voit ottaa 5g väljästi päivällä. Ihmiset yleensä kuluttavat kreatiini kuukauden ja puoli kolmeen kuukauteen.

Yksi vinkki on kuluttaa sen yhdessä aterian runsaasti hiilihydraatteja tai muu luonnollinen juomaa (sopivin on viinirypälemehu, joka sisältää hiilihydraatteja). Hiilihydraatit helpottaa kuljetusta kreatiinia ja proteiinia lihasten.

Pidätkö kreatiinitäydennys? Jo toteuttanut kreatiinia koskaan? Kuinka olivat tulokset? Kommentoida alla.