10 Edut Granola — tarjoiluun ja ominaisuudet

mysli

Mysliä on kaupallinen termi amerikkalaisen WK Kellogg, aamiaismurojen valmistajan yli sata vuotta. Sen alkuperäinen kaava, mukaan Oxford Dictionary Inglês, koostui seoksesta, vehnä, kaura ja maissijauho. Ruoka on edelleen yksi kulutetaan amerikkalaiset aamiaisella ja on äskettäin lisätty taulukkoon brasilialaisten. Täällä syömme mysliä maidon kanssa, rahka, tuoreita hedelmiä, jogurttia, kuten vilja baareja, jäätelöä ja acai ja jopa puhdasta. Tällä hetkellä mysli koostuu yhdistelmästä kaura, pähkinät ja kuivatut hedelmät paahdettua ruskeaa sokeria tai hunajaa. Ja mikä on mysli tarkalleen?

Silmä koostumuksessa Granola

Melissa O'Shea, johtaja ravitsemuksen Exhale Spa, verkosto kylpylät sijaitsevat Yhdysvalloissa ja Karibian sanoi, että mysliä tehty kauraa ja muiden viljojen, kuljettaa runsaasti kuitua ja rautaa, vaikka pähkinät ja siemenet sisältävät proteiineja ja tyydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat hyödyllisiä sydämen. Mutta yhdessä näiden etuja, mysliä voi sisältää paljon kaloreita, rasvaa ja terveydelle vaarallisten naamioitu sokeria resepti.

Lämmitetty seos hiilihydraatteja ja rasvoja voi tuottaa vaikeita molekyylit hajotetaan elimistössä. Näin ollen, erilaisia ​​mysliä valmisteen johtaa eri kemialliset koostumukset. Lisäksi jotkut valmistajat voivat käyttää elintarvikkeita, jotka toimivat vain täytteenä lisätä äänenvoimakkuutta mysliä, eli ei ole merkittävää ravintoarvoa. riisi hiutaleet ovat esimerkki tämän tyyppisestä ainesosaa.

Kohtuullisesti mysliä on elimistölle hyödyllisiä pitkällä aikavälillä, joten kannattaa olla kärsivällinen ja arviointi on hyvin ennen vievää. Ostaessaan mysliä, tarkastaa sokerin ja rasvan,

Vihjeitä huomata noin mysli syöt:

- Arvioidaan sokerin määrä. Ihannetapauksessa määrä ei ylitä kahdeksaa grammaa kohti. Varoa ainesosia, kuten maissisiirappia, sokeriruo'on mehua, melassia, riisi siirappia tai kaura: kaikki ovat muunnelmia sokereita.

- Count kaloreita. Mysli terveellisempää ei saisi olla enempää kuin 400 kaloria jokaista lasin ¼, noin 30 grammaa.

- Leikkaa ylimääräinen rasva. Etsi mysli sisältäviä tyydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat hyväksi sydämelle ja siemenet omega 3, mutta älä anna rasvan syötön 2-3 grammaa 30 grammaa tuotetta kohti.

- Älä kuluta lajikkeet suuri tyydyttyneiden rasvapitoisuus. Monet mysli lajikkeet ovat hydrattua rasvaa, joka on todellinen huono sydän.

- Varo "vale ainesosia". Jotkut ainesosat vain lisäisi äänenvoimakkuutta mysliä, toiset voivat tuo haittaa terveydelle ilmavaivat ja ruoansulatuskanavan ongelmia. Terveet mysli tulisi sisältää yksinkertaisia ​​ja tiedossa ainesosia. Mikä tahansa termi ainesosaluettelossa, joka ei ole osa sanastoa olisi tutkittava.

10 Edut mysliä - Mikä ja ominaisuudet

Mysli tuli liittolainen hakevien ihmisten terveellistä ruokavaliota ja liikunnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat pikaruokaa paljon energiaa ja on helppo ladata arvoa. Se on runsaasti vitamiineja A, C ja E, mineraaleja, kuitua, natrium, kalium, sinkki, fosforia, magnesiumia, kalsiumia, B-vitamiineja ja rautaa.

Sen kulutus voi auttaa säätelemään ruoansulatusta ja parantaa yleistä toimintaa elimiä. Se on myös valtuudet alentaa kolesterolia, auttaa ohjelmia laihtuminen, parantaa sydämen terveyttä, lisätä energian ja estää anemiaa. Säännöllinen kulutus mysliä myös auttaa alentamaan verenpainetta, parantaa kognitio, parantaa ihon ulkonäköä, edistää uuden kudoksen kasvua, vahvistaa luita, auttaa hallitsemaan diabetesta ja edistää hormonaalista kehitystä.

Katso, miten kunkin edun mysliä tapahtuu:

1 - Vähäkolesteroliset

Liukenevia kuituja Kauran ovat erityisen hyödyllisiä vähentää huonoa kolesterolia valtimoissa. Liukoiset kuidut sitovat myös sappihappoja ja yhdessä ne hajoavat rasvamolekyylien, vähentää niitä ja jonka avulla ne läpi ruoansulatuskanavan ja poistetaan kehosta.

2 - Auttaa laihtua

Laihtuminen kuuluu etuuksiin mysliä. Esiintyvät kuidut täysjyväviljaa mysli auttaa säilyttämään kylläisyyden tunnetta hidastamiseksi mädätysprosessiin, joten mysli on tarkoitettu ihmisille, jotka täytyy syödä vähemmän. Vaikka jotkut mysliä ainesosat voivat olla kalorien, kuten kastanjoiden, energiaa tuovat kehon ja hyödyt kuitua suolistossa, perustelevat käyttöä potilaiden painonpudotukseen ruokavalio. Tämä hyöty ei ole käytettävissä, jos koostumus on täynnä sokeria ja huonoja rasvoja.

3 - Parantaa sydänterveyden

Kuidut voivat parantaa sydämen terveyttä, koska ne kirjaimellisesti poistaa LDL tai huono kolesteroli verisuonia, sekä muita rasvoja, jotka johtavat sydänsairauksia kuten ateroskleroosin, sydäninfarktin ja aivohalvauksen.

4 - Lisäys elinvoimaa

Urheilijat mysli rakkaus ei vain käytännöllisyyttä. Se todella auttaa parantamaan koko aineenvaihduntaa, joka johtaa tehokkaan energiankäytön elimistöön. Mysli sisältää lähes kaikki olennaiset mineraalit terveydellemme: magnesiumia, fosforia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja seleeniä. Magnesium, esimerkiksi työskentelee yli 300 entsymaattisten reaktioita elimistössä, kuten energiantuotanto, tehokas käyttö kalsiumin ja ylläpitää luuston terveyttä.

5 - Estää anemia

Toinen hyöty mysliä on sen kyky estää raudan puute kehossa, koska kaura ovat yksi merkittävä lähde mineraali. Kun on puute rautaa, on puute punasoluja, anemia. Tauti aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä, suolisto-ongelmia ja oppimisvaikeuksia. Kunkin osan kupin mysliä on vastaava yhden kolmasosan päivittäisestä vaatimus raudan.

6 - auttaa alentamaan verenpainetta

Korkea verenpaine johtaa suurempi riski sydänsairauksien, aivohalvauksen ja munuaissairaus. Mukaan Yhdysvaltain Department of Health and Human Services (US Department of Health and Services, että henkilö), kokonaiset jyvät kuten kaura voi alentaa verenpainetta, koska se sisältää suuria pitoisuuksia kalium ja alhainen natrium.

Entisestään lisätä pitoisuus kalium granola voidaan lisätä kuivana ja tuoreita hedelmiä, kuten banaaneja, ja kuluttaa sen rasvatonta maitoa tai jogurttia. 

7 - Lisäys kognition

Mysli on myös hyödyllistä aivojen monessa suhteessa. Omega-3, eräänlainen monityydyttymättömiä rasvoja läsnä mysli on välttämätöntä asianmukaisen toiminnan aivojen. Ruoka on myös E-vitamiinin lähde, antioksidantti, joka suojaa kehomme vapailta radikaaleilta ja parantaa toiminnan hermostoon. B-vitamiineja mysliä, tukea energiaa kuluu meidän aineenvaihduntaa hermo tehtäviä elimistössä solutasolla kehittämisestä ja ehkäisy tiettyjen epämuodostumia hermostoputken vauvoja.

Korkea kaliumpitoisuus ja alhainen natriumpitoisuus mysli toimivat laajentimiin alusten, joka alentaa verenpainetta ja parantaa verenkiertoa ja siten hapetus aivoissa. Tämä parantaa kognitiivisia toimintoja ja hermoston yhteyksiä.

8 - parantaa ulkonäköä ihon ja hiusten

E-vitamiini, esillä olevan runsautta mysli on kriittinen useissa prosesseja meidän elin, mukaan lukien ne, jotka estävät ihon ennenaikaista vanhenemista ja vahvistaa hiukset. E-vitamiini on myös parantaa sydämen terveyttä, mikä lisää tehokkuutta verenvirtauksen päät karvatupet ja kynsien parantaa terveyttä ja ulkonäköä.

9 - auttaa hallitsemaan diabetesta

Diabeetikoilla, jotka voivat kontrolloida päivittäistä kulutusta sokeri voi myös syödä mysli kohtalaisia ​​määriä ja hyötyä niiden ominaisuuksista. Koska korkea mangaanikonsentraatiosta, mysliä voi jopa toimia säätelijänä tasoa verensokerin niiden kyky stimuloida tai estää insuliinin vapautumista. Asetus veren insuliini piikit ovat yksi suurimmista haasteista diabeetikoista.

10 - auttaa ehkäisemään syöpää

Mukaan Julie Lanford, syöpätautien erikoislääkäri ravitsemus, täysjyvätuotteita, pähkinät ja siemenet pitäisi olla osa ruokavaliota, koska ne sisältävät runsaasti kuitua, B-vitamiineja ja phytochemicals, jotka auttavat pitämään terveitä soluja taistella syöpää ja muita sairauksiin. Hänen mukaansa The mysli on erinomainen lähde kaikki nämä elintarvikkeet "suojelijat" kehomme. Se stimuloi jokaiselle valmistella mysli kotona käyttäen ainesosia, jotka parhaiten sopivat tarpeisiin kunkin. Mangaani myös varsin keskittynyt mysliä, on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat elimistöä pääsemään eroon vapaiden radikaalien aiheuttavan mutaatioita DNA terveiden solujen, muuntaa ne syöpäsoluja.

mysli resepti kanelilla ja kookos

Ravitsemukselliset tiedot:

Osa tästä cup resepti sisältää 175 kaloria, 12 g rasvaa, 4 g proteiinia, ja 3 g kuitua.

ainesosat:

 • 1 ½ kuppi kokokaurasta
 • ½ cup vehnänalkioita
 • ½ cup makeuttamaton kookos
 • 1/3 cup ruskea sokeri
 • ½ cup manteli
 • 1 kuppi Pekaanipähkinät sin
 • 1 tl suolaa teetä
 • Cup hunajaa
 • Cup kasviöljy
 • 1 tl vanilja tee
 • 1 tl kanelia

valmistus:

 1. Lämmitä uuni 165 ° C:
 2. Vuoraa leivinpaperilla kanssa
 3. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa
 4. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
 5. Levitä seos pannulle ja paista 10 minuuttia
 6. Poista uunista ja sekoita hyvin
 7. Paluu uunissa vielä 10 minuuttia katsomassa aina ole polttaa
 8. Poista uunista ja vaikka granola jäähtyy, käytä lastalla tehdä klustereita. Odota, kunnes täysin kylmä kuluttaa. Tämä resepti tuottaa noin neljä kupillista mysliä.

muunnelmia:

- Tarkoituksen mukaan kulutuksen, voit lisätä kuivatut hedelmät heti kun uuni mysli.

- Lisää myös pistaasipähkinät, cashew parapähkinöitä tai maapähkinöitä.

Olet jo tiesi kaikki nämä edut mysliä terveydelle? Millainen mysliä yleensä ostaa ja kuluttaa? Kommentti alla!