15 Edut Acai — tarjoiluun ja ominaisuudet

acai

Kulutus hedelmä on aina erittäin hyödyllistä pitää kehon kunnossa ja enimmäkseen terveitä. Tietävät ominaisuudet ja mahdolliset maksut voivat tarjota voi olla etu voit rakentaa ruokavalio sisältää runsaasti vitamiineja ja ravinteita, jotka tarjoavat tasapainoisen toiminnan koko kehon.

Mikä se on?

Se on hedelmä peräisin palmu, joka jakautuu laajalti pohjoisosassa América do Sul. Elintarvikkeiden, acai voi syödä raakana tai mehua muodossa. Sen mehua käytetään kaupallisesti juomia ja pitkin yhdistelmät, varsinkin kuin jäätelö. Erimuotoisia valmistuksessa käytetään luonnon violetti elintarvikeväriä johtavan houkuttelevampi ulkonäkö.

Hedelmä sisältää kemikaaleja, jotka tarjoavat antioksidantti. Niitä voidaan käyttää suojelemiseksi elimistön soluihin, vähentää mahdollisuutta hapettumista. Acai antioksidantteja on samanlainen vaikutus karhunvatukka, mansikka, mustikka, vadelma ja jopa karpalo.

Edut Acai - palvelemiseen

 

Voit nauttia monista eduista acai kunto ja terveys, mutta on tärkeää, että varo valmistusedellytysten ja yhdistelmät, kuten myös lisukkeita, jotka voivat häiritä tasapainoa elimistössä. Näet nyt tärkeimmät ominaisuudet acai, joka teki hänestä kuuluisan.

1. Sydämen

Ottavat samankaltaisia ​​vaikutuksia punaviiniä, acai tutkimukset väittävät, että voi olla runsaasti atocianinas, joka on eräänlainen kasvi, joka voi tarjota antioksidanttien kolesterolitasojen alentamiseksi veressä. Ominaisuuksia kasvisterolien voidaan myös edistää sydäntä suojaavia etuja soluihin, joka estää veren hyytymistä, jolloin verisuonen ja parantaa verenkiertoa yleensä.

2. Immuunijärjestelmän

Opiskelijat Rio de Janeiron liittovaltionyliopisto pyrkii osoittamaan, että saanti acai uutetta voi edistää haitallisten organismien kuitenkin olemassa muutamia pakottavia perusteita todiste tämän väitteen.

3. Laihtuminen syöminen Açaí

Maine acai marja on, että se voi olla elintarvikkeita, jotka vaikuttavat laihtuminen, mutta monet ravitsemusasiantuntijat hyväksyttävä umsuper-ruokaa, ja se voi jopa auttaa paitsi laihtuminen, mutta myös säilyttää saavutettu paino.

Tekemät tutkimukset National Institutes of Aging pyritään osoittamaan, että massaa acai voi auttaa vähentämään kielteisiä vaikutuksia epäsäännöllinen ruokavalio ja rasvan saanti, mutta nämä tutkimukset eivät ole tehneet ihmisen kanssa, niin on tietoa, joka olisi arvioitava erikseen .

Muista, että useimmat valmisteet acai ovat erittäin kalorien. Silloin on helpompi sanoa, että määrällisesti ja perinteisessä muodossa kulutus (mysli, guarana siirappi, banaani, jne), se voi lihoa.

4. Auttaa ihon terveyttä

Tuotteet, paranemisen kauneuden käyttävät acai öljyä, ja tällainen käyttö on perusteltua korkea antioksidanttipitoisuus että öljy voi tarjota. Meidän on tunnustettava, että monet kemikaalit voivat vahingoittaa ihon terveyteen, jos kulutetaan pitkällä aikavälillä; Juuri tämä seikka, joka edistää suurempaa tarttuvuutta acai.

5. ruoansulatuskanavan tehokkaampi

Ruoansulatuskanavan voidaan pitää puhtaana, koska yksi eduista acai marja on, että se voi auttaa detox kehosta, pääasiassa siksi, että hedelmä sisältää ravintokuitua. Tämä vaikutus voi olla vieläkin merkittävämpi, jos se kulutetaan muista elintarvikkeista myös runsaasti kuitua.

6. Paras hengityselinten toimintaan

Säännöllinen ja tasapainoinen kulutus acai voisi estää tyypillistä ärsytystä, joka voi liittyä hengitysvaikeuksia, lähinnä allergisia reaktioita. Tämä vaikutus on vielä arvioitavana.

7. terveellisempiä solut

Anthocyanins löytyy acai voi olla keskeinen rooli solujen suojajärjestelmä. Ne voivat auttaa ylläpitämään vahvaa solu, joka vähentää mahdollisuutta hyökkäys vapaiden radikaalien. Tämä suojaava toiminto on yksi tärkeimmistä eduista acai ihmisille, jotka ovat dieetit tai on puutostiloja.

8. Osuus syöväntorjuntaan

Kulutuksesta hyvässä kunnossa voi olla mielenkiintoista useimmille kuluttajille, mutta ne kaikki tiedämme, miksi me nauttia niin monia etuja acai? Se on korkea C-vitamiinia ja ellagiinihapon. Tämä yhdistelmä voi vaikuttaa immuunijärjestelmään, joka auttaa tukahduttamaan syövän kasvua.

Tutkimuksia ja julkaistu Journal of Agricultural and Food Chemistry sanoa polyfenoliyhdisteitä acai voi vähentää syöpäsolujen lisääntymistä on 56-86%. Tutkimus on suunniteltu cancinogênese prosessia molekyylitasolla, joka on "kuolema" kasvainsolujen ennen on kertolasku. Tietenkin tämä lausuma edellyttää lisätutkimusta.

9. Anti-aging vaikutus

Antioksidantti vaikutus vaikuttaa myös kyky hidastaa tai kääntää ikääntymistä tai vastaavia oksidatiivista vauriota. Sanotaan, että jopa antioksidanttien määrä sisältämä acai voi olla jopa kaksi kertaa suurempi kuin määrä, jonka mustikka. Tämä on yksi kuuluisimmista acai ominaisuuksia ja miksi he pitävät sitä superfood.

10. antaa energiaa

Edut acai voi edistää terveyttä yleisesti, koska se antaa energiaa ja kestävyyttä, mikä auttaa torjumaan väsymystä ja uupumusta. Kun tarvitset lisäpotkua nauttimalla hedelmä- ja tuntea enemmän motivoituneita. Siksi monet ihmiset kuluttavat acai ennen tai jälkeen korkean intensiteetin harjoitukset, koska se voi edistää tulojen koulutuksen aikana, ja jos senkin jälkeen, voi vähentää mahdollisuutta huonovointisuus ja epämukavuutta. Tämä on yksi tärkeimmistä eduista acai varten hyvässä kunnossa.

11. Nosta seksuaalinen halu

Kulutus hedelmien liittyy lisääntynyt verenkierto ihmiskehossa järjestelmä, tämä ilmiö on yksi tukijoista kasvu seksuaalinen halu, erityisesti miehille.

12. Auttaa henkistä toimintaa

Tutkimukset pyrkivät osoittamaan, että Acai voi mielisairauksien ehkäisemiseksi naisilla vaihdevuosien vaiheessa.

13. saldot kolesteroliarvot 

Tutkimukset pyrkivät osoittamaan, että vievää acai rasvaisen ruokavalion voi pitää huono kolesteroli (LDL) ja kokonaiskolesteroli tasapainottavat.

14. Auttaa luuston ja hampaiden

Acai voi edistää terveyttä hampaita ja luita, koska se voi edistää merkittäviä määriä kalsiumia. Tämä ominaisuus tarjoamia hedelmä voi liittyy sen käyttö jotta korkea verenpaine ja osteoporoosi.

15. Vapaa kramppeja

Kalium osuus tarjoamia acai voi ero välttää aiheuttama haitta huono verenkierto ja kramppeja. Jos yhteensovitettavissa liikunnan ja ruokavalion runsaasti nesteitä, vaikutus voidaan parantaa, mikä vähentää vaikutuksia nestehukka.

Haluamme tietää, miten on acai marja? Mikä näistä eduista acai raportoitu yläpuolella ovat sinulle tärkeimpiä? Saat nauttia usein? Kommentoida alla.