7 Edut Blackberry — tarjoiluun ja ominaisuudet

7 Edut Blackberry - tarjoiluun ja ominaisuudet

Trooppinen hedelmä löytyi Aasiassa, Afrikassa ja täällä Amerikassa ei esittelyjä kaipaa, sillä se on yksi eniten arvostamia punaisten hedelmien maailmassa. Näemme alapuolella tärkeimmät hyödyt karhunvatukka, ymmärtää, mitä se on ja mitä ominaisuuksia ovat vastuussa terveys- ja kuntoa.

Edut Mulberry ylittävät selvästi sen maku. Se koostuu monia ravinteita, vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, lisäksi ottaa vähäkalorista, alle 450 kaloria per kilo hedelmiä! Auttaakseen laihtuminen agentti ehkäistä syöpää, luettelo syistä kuluttaa hedelmä on pitkä.

7 Edut Blackberry - Mikä

Seuraavat ovat tärkeimmät edut karpalo ja ymmärtää ominaisuuksia, jotka tekevät hedelmän liittolainen terveys ja kunto:

1- parantaa verenpaine

Karpalo on lähde resveratrol, merkittävä flavonoidi antioksidantti sääntelyä supistumista verisuonia. Se vähentää hormonin angiotensiini vastaa paineen nostamiseksi alusten, ja lisää typpioksidin tuotantoa, hormoni, joka aiheuttaa vasodilataatiota. Hedelmä on myös runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia ja mangaania, jotka ovat tärkeitä moitteettoman toiminnan verenkiertoa. Tämä tarkoittaa sitä, että kulutus karpalo voi olla suuri liittolainen ehkäisyssä aivohalvauksia sekä sydän- ja aivohalvauksen.

2- vahvistaa immuunijärjestelmää

C-vitamiinia, runsaasti läsnä karhunvatukka (36,4 mg / 100 mg), on tunnettu sen suojaavan vaikutuksen tartuntatauteja vastaan. Kuluttaminen elintarvikkeita runsaasti C-vitamiinia vahvistaa immuunijärjestelmää, koska se on voimakas antioksidantti, joka pitää vapaita radikaaleja tuotetaan kehomme rasituksen tapauksessa aiheuttama tulehdus tai kemikaaleja, jotka kulutamme. Karhunvatukka on lähes sama osuus C-vitamiini kuin appelsiinit, jossa etu on vähemmän sokeria ja enemmän proteiineja. Annos marjoja on riittävä syöttämään päivittäin vaatimus tätä vitamiinia.

3 on hyödyllistä tarkastella

Verkkokalvon kärsii myös toiminnan vapaita radikaaleja, jotka nopeuttavat vanhenemista. Karotenoideja esiintyy joitakin elintarvikkeita auttaa vähentämään vahinkoja, parantaa visio. Karhunvatukka on runsaasti Zea-ksantiini, antioksidantti karotenoideja, jotka luonnollisesti keskittyy verkkokalvolle ja auttaa ehkäisemään sairauksia kuten kaihia.

4- erinomainen lähde rautaa

Raudasta okaita (1,85 mg / 100 mg) on ​​olennaisen tärkeää hyvän verenkiertoa. Se on tärkein osa hemoglobiini, joka on vastuussa kuljettaa happea veressä. Etsi suuria määriä rautaa hedelmissä on jotain epätavallista, niin hyötyvät karhunvatukka estämään anemia.

5- vahvistaa luita

Yhdessä raudan, Blackberry on keskeisiä elementtejä luukudoksen. K-vitamiini ja kalsium läsnä karhunvatukka tulisi nauttia säännöllisesti, erityisesti ikääntyneille ja osteoporoosin ehkäisyssä ja kulumisesta luut, joka johtuu ikääntymisestä.

6 Ohje Painonpudotus

Sen lisäksi, että vähän kaloreita, Blackberry on runsaasti vitamiineja, jotka nopeuttavat hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen. B-vitamiineja ja K-vitamiinin ovat siten parhaita liittolaisia ​​terveellistä ruokavaliota. Lisäten, että se sisältää runsaasti kuitua, karhunvatukka menee kärkeen kahvia aamulla tai iltapäivällä välipala Laihtuminen.

Ja jos olet yksi onnekkaista saada mulperipuun puutarhassa, tietää, että sen lisäksi iloita nämä ihmeelliset hedelmiä voit myös käyttää levyn auttamaan laihtuminen. Aivan oikein, Mulberry teehen on suuri liittolainen laihtuminen ja suolen!

Komponentti löytyy Mulberry lehtiä estää entsyymiä, joka suorittaa ruoansulatusta hiilihydraatteja. Näin ollen 1-deoksinojirimysiinin läsnä teen avulla poistaa saanti hiilihydraatteja.

7- torjua vanhenemista

Kuten olemme sanoneet, Blackberry on täydellinen paketti antioksidantteja. Tärkeimpiä antioksidantti läsnä Mulberry, A- ja E tulisi korostaa sen toimintaohjelma peräisin olevien vapaiden radikaalien happea. Mahdollisuuksia näiden antioksidantit neutralisoimaan vapaita radikaaleja pidetään myös protenção syöpä, neurologiset sairaudet, tulehdukset ja bakteeri-infektioita.

antiikin karhunvatukka käyttö

Nämä hyödyt karhunvatukka tutkitaan modernin tieteen hyödynnetään vuosisatoja Aasian lääkettä.

Kiinan käyttää näitä hedelmiä, sukupolvien kuin luonnollinen korjaamiseksi: karhunvatukka sanotaan olevan veren puhdistamot ja eliksiiri nuorison.

Sen lisäksi, että terveyden

Jos nämä hyödyt Mulberry eivät riitä tekemään juokset lähimpään oikeudenmukainen, tietävät, että hedelmät auttaa myös ihon ja hiusten:

  • Antioksidantit ovat tunnettuja potentiaalisia anti-aging, vapaita radikaaleja torjuviin että ikä ihoa.
  • A- ja E läsnä hedelmät ovat paras keino kuivalle iholle.
  • Anti-UV ominaisuuksia karotenoidien auttavat säätelemään melaniinin synteesi, joka on luonnollinen puolustus iholla auringon toiminta. Samoin, se hidastaa valkaisu hiukset (luonnollinen lasku menetys melaniinin ikääntymisen aiheuttamista).

Nyt vain valita paras karpalo resepti ja on iloinen tämän hedelmää, jonka lisäksi maukkaita on hyvin terveellistä!

Mitä pidit karhunvatukka hyödyt? Nyt kun tiedät mitä se tekee ja tietää sen ominaisuuksia, se sisältää sitä enemmän niiden valikossa? Kommentti alla!