Bean kaloreita — tyypit, Tarjoilu ja vinkkejä

Bean kaloreita - tyypit, Tarjoilu ja vinkkejä

Erottamaton kumppani riisiä, papuja ovat yksi elintarvikkeiden kuluttamaan brasilialaisten, jotka eivät saa paljon aikaa ilman kuuluisan palkokasvien. Valkoinen, Fradinho, Carioca, musta, on olemassa monenlaisia ​​papuja, jotka voivat olla osa valikon päivittäin ja ne toimivat erinomainen proteiinin lähde, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tyypit Pavut

Pavut on palkokasvien, joka tarjoaa monia tärkeitä ravintoaineita kehomme, kuten rautaa, kalsiumia, vitamiineja (erityisesti B monimutkainen), hiilihydraatteja, proteiinia ja kuitua.

Brasilia tuottaa noin kolme miljoonaa tonnia papuja vuosittain, mutta monenlaisia ​​papuja vielä hieman kulunut, mikä on kyseessä azuki papuja, esimerkiksi. Katsotaan tärkeimmät ja papu kaloreita (luvut papuja ilman öljyä lisäämättä tai muita lisukkeita).

Carioca pavut

Rio feiju00E3o

Tämä tyyppi kulutetaan eniten papuja Brasiliassa, osuus 85% papuja myydään maassa. Joka tunnetaan myös nimellä Pinto, tämä erilaisia ​​pavut on beigen ja on ruskeita juovia, on runsaasti kaliumia, rautaa ja kalsiumia.

Miten se on tuotettu ympäri vuoden, se löytyy helposti ja laadukasta useissa maan myyntipisteistä.

Kalorit Carioca Pavut: 1 Keskimääräinen kuori keitettyjä Pinto pavut on keskimäärin 76 kaloria.

valkoinen papu

feiju00E3o valkoinen

Valkoinen papuja erottuu muista, koska sen korkea kalsiumpitoisuus ja läsnä phaseolamine proteiinia, jolla on kyky estää prosessin ruuansulatusta hiilihydraattien hidastamalla niiden imeytymistä 20%.

Kuten phaseolamine on proteiini, keitto voi aiheuttaa sen denaturoitava ja menettää sen laihtumiseen ominaisuuksia. Hyödyntää sen edut, kärki on kuluttaa valkoinen papu jauho, valmistettu raaka pavut.

Jos haluat keitettyjä papuja, kärjet valmistelevat herkullinen valkoinen papu Cassoulet (lautasen ranskalaista alkuperää joka johtaa myös porkkanaa, tomaattia ja pepperonia) tai herkullinen salaatti silputtua tomaattia, persiljaa ja tonnikalaa.

Kalorit Valkoinen papu1 rkl papuja sisältää 24 kaloria. 100 grammaa ilman lientä antaa 142 kaloria.

azuki pavut

azuki

Alle papuja, joita käytetään, azuki papu on laajalti käytetty japanilainen keittiö, jossa se tulee valmistelussa perinteisen anko, maukas makea papu. Sen lisäksi, että sitä pidetään luonnollinen diureetti, azuki pavut myös auttaa hallitsemaan glukoosipitoisuutta veressä.

Niille, jotka yrittävät vähentää halu syödä makeisia, The azuki pavut voi olla hyvä vaihtoehto, sillä sen makea maku ja korkea kuitupitoisuus auttaa vähentämään halu syödä makeisia.

Bean kalorit kypsennetty azuki: 100 g (lähes puoli matala kuppi tai 4 ruokalusikallista) antaa 128 kaloria. Vaikka se näyttää enemmän kaloreita kuin muita papuja, azuki papu todella on vähemmän kaloreita kuin mustia papuja ja Pinto pavut. Erona on, että japanilainen alkuperä pavut yleensä syödään ilman lientä.

mustapapu

musta

Erittäin kulutetaan Rio de Janeirossa ja Rio Grande do Sulin, mustia papuja ovat maukkaita ja ei tarvitse olla läsnä heidän valikossa vain päivinä feijoada. Erittäin ravitsevia, mustia papuja sisältää runsaasti antioksidantteja ja luonnon tulehdusta, jotka auttavat ylläpitämään terveyttä päivää ja ehkäistä erilaisia ​​sairauksia.

Musta pavut on kahdeksan erilaista flavonoideja, luonnon antioksidantteja, jotka toimivat estää ennenaikaista vanhenemista ja puhkeamista rappeuttavia sairauksia. Viimeaikainen tutkimus on sidoksissa kulutuksen mustia papuja ja harvemmin tiettyjen syöpien, kuten suoliston.

Toinen ravintoaine löytyy runsaasti mustia papuja on B6-vitamiinin (tai folaatin), jolla on keskeinen rooli moitteettoman toiminnan aivoihin. Mustia papuja on enemmän fosforia, rautaa, kaliumia ja kalsiumia kuin perinteinen Carioca papuja, mutta lähes saman verran kaloreita.

Kalori mustapavusta: 100 g keitettyjä mustia papuja ja liemi antaa 77 kaloria. Keskimäärin Shell tarjoaa 80 kaloria. Onko kuppi tarjoaa 150 kaloria keskimäärin.

Fradinho pavut

fradinho

Ja Afrikkalainen alkuperä, tämä on tyyppi papu valmistuksessa käytettävän massan perinteisen acarajé. Sitä voidaan käyttää myös salaateissa tonnikalaa, turska ja äyriäisiä. Sen ravitsemukselliset ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin Tarhapapu.

Bean kaloreita fradinho: 100 g keitetyt pavut liemi antaa 77 kaloria. Missä määrin vastaa keskimäärin matala kuori.

punaiset pavut

feiju00E3o punainen

Voimakas maku, punainen papu on erittäin suosittu ranskalaisen keittiön, jota käytetään valmistuksessa keittoja. Kun keittiö, punaiset pavut (tarhapapu siellä kutsutaan, koska se muistuttaa munuainen muodossa) tulee perinteinen Chili, lautasen valmistettu mausteinen maahan ja joka lainattiin lähialueiden Meksikon lihaa.

Miten on runsaasti antioksidantteja, tryptofaani, molybdeeniä ja muita mineraaleja, voit käyttää punaiset pavut vaihteeksi Carioca papuja day-to-day, saada kaikki edut pavut.

Kalorit keitetyt punaiset pavut1 papuja kuorensa mehua tarjoaa 126 kaloria. Keskimääräinen kuppiin mehua tarjoaa 225 kaloria.

Kalori jotkut papu ruokiin

Pavut tarvitse voida kuluttaa ainoastaan ​​keitetty ja liemi, tai muodossa feijoada. Se löytyy koostumuksessa useita tyypillisiä Brasilian ruokia. Katso jotkut heistä ja kaloreita:

 • Tutu Bean1 rkl sisältää 75 kaloria;
 • feijoadaa: 387 kaloria täydessä kuori;
 • papusalaatti: 121 kaloria per 100 g (tai kaksi lusikallista);
 • acarajé: 272 kaloria ilman täyttä tai 323 kaloria lisukkeita;
 • Chili con carne256 kaloria kuppiin;
 • roska: 322 kaloria hyvin täytetty kuori (140 g);
 • karjanajaja pavut: 66 kaloria 1 rkl;
 • Bean liemi: 149 kaloria pieni kuppi;
 • Valkoisia papuja makkaralla: 234 kaloria per kuori.

vihjeitä

Tässä muutamia vinkkejä nauttia kaikista eduista pavut omaan ruokavalioon:

 • Muodostumisen estämiseksi kaasun nauttimisen jälkeen pavut, anna sen liota muutaman tunnin ja korvata veteen ennen keittämistä.
 • Jos sinulla ei ole tapana kuluttaa papuja päivittäin, kokki vain kerran viikossa ja jäädyttää pienempiin annoksiin helpottamiseksi sulatus ja välttää haaskausta.
 • Perinteiset lahti että isoäidit käytetty kokki pavut ei tulisi hylätä: lisäksi jättää maukasta pavut, se auttaa myös ruuansulatusta.
 • Ole lisätä papu kaloreita, välttää lisäämällä pekonia, pepperoni, jne Suosi luonnollisia mausteita, kuten persiljaa, laakerinlehti ja valkosipuli. Tarjota enemmän johdonmukaisuutta, lisää paloja porkkanaa, vihreitä papuja tai muista kasvikunnan mieltymyksensä.
 • Neljä ruokalusikallista pavut ovat hyvä ratkaisu voit lisätä valikosta päivittäin vaikuttamatta siluetti. Jos haluat hieman enemmän, pienentää annoksen riisiä tai muita hiilihydraatteja, jotka laittaa lautaselle.
 • Miten erilaisia ​​papuja sisältävät erilaisia ​​ravintoaineita, kytkin joista osa viikoittain tai kuukausittain valikosta valitaan kaikkein ravitsevia, kuten mustia papuja ja valkoisia papuja.
 • Tuolloin paistamiseen valkosipulia ja sipulia, öljynvaihto oliiviöljyn. Parantamisen lisäksi maun pavut, oliiviöljy on lukuisia terveyshyötyjä.
 • Älä pidä papuja jääkaapissa yli kaksi tai kolme päivää vähentää riskiä ruokamyrkytyksen. Kesällä ihanne on, että se on jääkaapissa enintään 1 tai 2 päivää.
 • Sekä erityyppisiä pavut, myös vaihdella niiden koulutusta. Lisäksi perinteisen keitetty liemi, kokeile pavut muodossa salaattia, tarjoillaan kylmänä ja kevyesti maustettua.
 • Lisää kaali papuja parantaa raudan imeytymistä.
 • Tuomista eduista papuja ilman overdoing kaloreita, tehdä valmiste hyvin liemessä. Muista, että papu kaloreita muodossa salaatti on suurempi (lähes kaksinkertainen) kuin versio nesteellä.

Millainen papuja yleensä syöt useammin kotona? Onko erityisiä lautasen että teet ja nauttia paljon joidenkin papuja? Kommentti alla!