14 Edut retiisi — tarjoiluun ja ominaisuudet

retiisi

Mausteinen maku, retiisi on kasvi on pitkään arvostettu kulinaarisen maailman. Todiste on, että kreikkalaiset ja roomalaiset kulutetaan hunajaa ja etikkaa ja hänet mainitaan Kiinan kirjojen vuodelta 2700 eaa

  • energia: 16 kaloria
  • hiilihydraatteja: 3,4 g
  • proteiinit: 0,7 g
  • rasvoja: 0,1 g
  • kuituja: 1,6 g

Ja ravintoaineita, kuten kuitua, proteiinia, kalium, kalsium, magnesium, fosfori, kupari, sinkki, B6-vitamiini, B9-vitamiini, C-vitamiini ja K-vitamiini koostumuksessa

14 Edut retiisi - tarjoiluun ja ominaisuudet

Tulemme näkemään nyt miten retiisi voi auttaa terveyttä ja kuntoa. Edut retiisi ovat uskomattomia.

1 - Syöpä

Retiisi on yhdiste nimeltään isotiosyanaattia, joka on mainostetut tehokas aine taistelussa joidenkin syöpien.

Tutkijat teknillinen korkeakoulu Jawaharlal Nehru, Intia, teki kokeesta, jossa eri kasvien osia testattiin syöpäsoluissa ihmisiin. Tekemisestä tutkijat oli, että molemmat osat root retiisi lamppu vaikuttaa näiden solujen, jotka voivat vaikuttaa sen tuhoamista.

2 - Painonpudotus

Niille, jotka haluavat rajoittaa niiden kalori ruokavalio laihduttaa, retiisi on suuri lisäksi valikot aterioita. Kuten näimme alussa tekstin, samoin kuin on vähän kaloreita, se tarjoaa paljon ravinteita, että keho tarvitsee toimiakseen kunnossa.

Lisäksi laitos on kuidun lähde, joka edistää kylläisyyden tunnetta kehon ja auttavat hallitsemaan ruokahalua ja näin vähentämään kalorimäärää. Hänellä on myös glykeeminen indeksi arvioitu vähäiseksi, mikä tarkoittaa, että ruoansulatus on enemmän aikaa ja että se ei aiheuta piikkejä ja äkillisiin glukoosi ja veri, joka yleensä stimuloi nälkää ja on hyötyä myös kärsivät diabeteksesta .

3 - auttaa hoidossa keltaisuus

Keltaisuus johtuu kertyminen bilirubiini kehossa, muodostuneen keltaisen aineen kuoleman punasolujen ja sappi tuotettu. Voimme sanoa, että yksi eduista retiisi on auttaa sairauden hoidossa, koska se detoxifying toimintaa, joka puhdistaa verta ja poistaa myrkkyjä ja turhaa jätettä.

Siten, se poistaa bilirubiini, pitää niiden kurissa, ja määrä vähenee punasolujen tuhoutuvat elin. 

4 - Tuki virtsatievaivat

Toinen eduista retiisi on, että se on diureetti vaikutus, eli se stimuloi virtsa, joka on hyvä niille, jotka kärsivät vaikeuksista pissalle. Se myös parantaa tulehdusta ja polttava tunne, että voi tulla aika virtsata.

Edistää puhdistustekniikka munuainen, ruoka ehkäisee syntymistä infektioiden elinten ja virtsateiden.

Viisi - Sydän Terveys

Retiisi on anthocyanins sen koostumus, aineet, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka on yhteydessä vähentyneeseen sydän- ja verisuonisairauksien esiintymistiheys. Lisäksi, sen käyttöön liittyy vähentäminen homokysteiinin, ainetta, joka lisää riskiä sairastua sydän- ja ongelmia.

6 - on hyvä suolen toiminta

On runsaasti kuitua, kasvi parantaa tilavuus suolen, joka tuo helpotusta oireisiin ummetus. Toinen hyöty retiisi on tässä mielessä, että se torjuu vatsa löysällä.

Lisäksi ruoka stimuloi sappi, nestettä maksassa, joka osallistuu parhaillaan rasvan hajoamisen ja ravintoaineiden imeytymistä ja suojaavat maksa ja sappirakko.

7 - Hengityselimet

Retiisi torjua ruuhkia hengityselimiä, joka vähentää ongelmia, kuten ärsyttää nenää, keuhkojen ja henkitorven koska allergiat, vilustuminen ja infektioita. Koska vitamiinien, se auttaa myös hengityselimiä suojaamaan tulevia infektioita.

Hän tekee yhteistyötä poistamista liikaa limaa ja lievittää kurkkukipua.

8 - Verenpaine

Ruoka on kaliumin lähteenä, ravintoaineen, joka edistää verisuonen, joka vähentää veren virtausta ja, sen vuoksi, verenpaine. Retiisi on myös lähde nitraatteja, jotka muunnetaan typpioksidin organismin ja laajentamaan verisuonia ja vähentää mahdollisuuksia, että veritulpan muodostuminen.

9 - terve iho

Tehtaalla on suuri vesipitoisuus, joka auttaa ylläpitämään ihon nesteytyksestä. B-vitamiineja, C-vitamiinia, fosforia ja sinkkiä myös ovat hyviä ihon terveyttä ja ovat läsnä retiisi.

10 - hoito kuume

Yksi eduista retiisi liittyy kuumetta. Se on, että se voi alentaa kehon lämpötilaa ja lievittää tulehdusta oheisiin kuume. Kotiin korjaamaan kärjestä retiisi hoitoon ongelma on valmistaa mehua siitä ja sekoita musta suolalla.

11 - Tämä hyönteisten puremat

Retiisi on antipruriittista toiminta, eli torjumaan liiallista kutina, joka voi johtua hyönteisten puremat. Mehu valmistetaan ruokaa auttaa myös vähentää kipua ja turvotusta ja tuo pehmeyttä kehon alueelle, joka vaikutti.

12 - Immuunijärjestelmän

Se on C-vitamiinin lähde, ravintoaine, jota stimuloi tehokkuus immuunijärjestelmän antamalla antioksidantteja ja stimuloivat valkosolujen, jotka ovat tärkeitä kehon puolustusmekanismi ongelmia vastaan ​​vaihtelee vilustuminen syöpään.

13 - Terveys ja maksa ja sappirakko

Säännöllinen kulutus retiisit suojelee maksaa ja sappirakon vastaan ​​syntymistä haavaumat ja infektiot. Ruoka pidetään edelleen olennainen hoidossa rasvamaksaan, tila, tunnettu siitä, että rasvan kertyminen sisällä maksasolut, kiitos sen pistävä maku, lisää sapen eritystä maksassa.

Sappi valmistetaan nestemäisen komponentin sisällä Figaro joka on vastuussa rasvan hajoamisen ja ravintoaineiden imeytymistä peräisin ruoasta.

14 - lihasmassaa

Retiisi on hyvä valinta vihannesten mukana ateria, jonka tavoitteena on saada lihasmassaa olevan proteiinin lähde, olennainen osa ja korjaamalla lihaksia.

Lisäksi kasvi voi myös auttaa tarjoamalla energiaa koulutukseen, koska se on hyvä lähde hiilihydraatteja, koska sillä on alhainen glykeeminen indeksi.

Tiedät jo näistä eduista retiisi kunto ja terveys? Kuluttaa usein tämä kasvi ruokavalioosi? Nyt tiedät omaisuutesi ja tietää, mitä se ei halua lisätä sitä enemmän ruoan? Kommentti alla!