Fetende prevensjons Minima eller Gå ned i vekt?

minima

Det minste prevensjon, så vel som andre, er en kombinasjon av to hormoner: progesteron og østrogen, som er ansvarlige for inhibering av ovulasjon og endometrial tykkelse redusert, noe som hindrer graviditet. Det er en p-pille, mest brukt av kvinner. En pakke inneholder 24 tabletter pluss 4 brune tabletter, som er forbindelser ingen terapeutisk virkning opprettet for å bistå en kvinne for å utføre behandlingen uten å miste noe.

En annen bruker sier at prevensjons Minima tynn, men til gjengjeld følte hun sintere enn vanlig. En annen kvinne forteller at hun følte smerte i bena og mer hevelse i kroppen.

Den siste posten sier at for henne antocencepcional Minima fetende, få 1 kg per måned siden det begynte å bruke p-piller. Uansett, som du kan forstå klager og reaksjonene varierer fra kvinne til kvinne, så vanskelig å gi et generelt svar. Ideelt du utfører en spørring til gynekolog for å prøve og finne det produktet som passer best kroppen din. Du må kanskje utføre noen prevensjons utveksling for å finne den som passer best.

Måter å løse

Husk at det er ingen vits å spise den preventive og leve et stillesittende og en utilstrekkelig tilførsel liv. Holde et rutinemessige fysiske aktiviteter bidrar til å forbedre sirkulasjonen, noe som følgelig reduserer væskeansamling, i tillegg til å opprettholde stabil vekt. Et balansert diett rik på grønnsaker, frukt og proteiner rikt på næringsstoffer og vitaminer er også viktig i prosessen for vekttap og reduksjon av overskytende. Alt dette bidrar til å unngå store endringer i kroppen.

Men hvis selv å holde en sunn rutine du se betydelige endringer i vekt, kan du se en gynekolog eller din generelle lege for å finne årsaken. Start aldri bruk av et legemiddel uten lege, og i tilfelle sykdom eller historie, sørg for at du kan bruke prevensjons normalt.

Hvordan ta?

Dette oral contraceptive er litt forskjellig fra de fleste, som kommer med 21 tabletter. Figuren er den minimale 24 normale brune tabletter, bør mer enn 4 tas en per dag uten avbrudd selv under menstruasjon. Derfor er det ikke nødvendig å utføre pause som med de fleste legemidler. Når du er ferdig diagrammet, bare starte en ny logo deretter respektere hverdager.

Å forenkle og øke effektiviteten, velger en standard tid til å innta stoffet daglig; de mest anbefalte tider vises etter våkner, til lunsj eller ved sengetid. Dersom du har glemt å ta litt tid, ta den så snart du husker det og komme tilbake for å spise til vanlig tid neste dag. Hvis du glemmer mer enn en gang i løpet av kort tid, prøv å bruke kondom for å forhindre graviditet. Hvis glemsel forekommer oftere, stopp behandlingen og starter neste måned, eller velge en annen metode som injeksjon eller lim.

sivile effekter

Som de fleste av piller, noen sier Minimum fetende prevensjon eller gå ned i vekt. I tillegg kan andre rapporterte bivirkninger er humørsvingninger, nervøsitet, nedsatt humør, hodepine, oppblåsthet, væskeretensjon, hodepine, migrene, spenning i brystene, følsomhet overfor kontaktlinser, så vel som mange andre.

Faktisk kan hver bivirkning kommer i større eller mindre intensitet og varierer fra kvinne til kvinne, og noen av dem kan føle seg mer av en effekt, og ingen andre. Ved vedvarende effekter, se en lege og slutte å bruke.

kontraindikasjoner

Akkurat som alle andre prevensjons er Minima kontraindisert hos gravide eller ammende kvinner (amming). Andre forhold som må være forsiktig og unngå fødsel uten medisinsk råd er: tromboflebitt eller tromboemboliske lidelser; tidligere historie av dyp vene tromboflebitt eller tromboemboliske lidelser; cerebrovaskulær sykdom eller av koronararterier; påvist eller mistenkt brystkarsinom; endometrial cancer eller andre østrogenavhengig neoplasi påvist eller mistenkt; unormale genital blødning og udiagnostisert; cholestatisk gulsott av graviditet eller gulsott før bruken av prevensjon; hepatiske adenomer eller karsinomer og hypersensitivitet overfor komponenter i formelen.

Kjenner du noen som har brukt, og sier at den preventive Minima fetende eller gå ned i vekt? Er du redd for lider av noen av disse bivirkningene med det? Kommentere nedenfor!