Lihotus sardiini tai laihtua? Edut ja vinkkejä

sardiineja

Sardiini ei sisällä hiilihydraatteja, se on vähän rasvaa, vähän kaloreita ja on tyyppi natriumia elimistö tarvitsee. Se sisältää proteiineja ja omega-rasvahappoja, ja usein kulutetaan osana ateriaa. Sardiini löytyy helposti tuore tai säilötty. Tuore, se voidaan grillattua tai paistetaan. Säilykkeet, se on yleensä vesi, tomaattikastiketta tai öljyä.

Proteiini Sardines

100 grammaa sardiini sisältävät noin 30 grammaa proteiinia, mikä tarkoittaa, että kalat voidaan kuluttaa korvata lihaa. Kaksisataa grammaa sardiini on kulutettava saavuttaa suositellun päiväannoksen proteiinia, joka perustuu ruokavaliossa 2000 kaloria päivässä. Ole varovainen, koska lihottamiseen sardiinit kun kuluttaa paljon se öljyssä, vain koska peräisin rasvasta.

Sardinha laihtua?

Sardiini on super ruokaa, joka voi auttaa laihtumaan. On hyvä yleistä terveydentilaa, too. Sardiini on halpa ja helppo löytää. Niiden saatavuus tekee siitä ihanteellisen ihmisille, jotka haluavat laihtua. Kuten edellä on mainittu, se on yleensä täynnä vettä, öljyä tai tomaattikastiketta.

Kun veteen, se ei haise niin paljon kalaa kuin muut lajikkeet. A öljy sisältää runsaasti kaloreita ja rasvaa. Joten, jos haluat laihtua, se on parasta välttää sardiineja öljyllä, koska tällainen sardiini enemmän ruokintaa. Voit syödä purkitettu sardiini voi tai grillataan sitä, sekoita nuudelit, laita salaatti tai paistamiseen. Curry sardiini on helppo tehdä ja on ravitsevaa ja herkullista lautasen. Lisäksi sardiinit sandwich on toinen tapa kuluttaa tätä kalaa. Jos haluat välttää maku ja haju kalaa sardiini, se ei kannata syödä suoraan voi.

Sardiini on pieni paketti terveyden, joka on hyvä aivoille, muistin, nivelet, sydän, verenpaine, diabetes, energiatasoja, luun ja iho. Se auttaa laihtumaan samalla tarjoten kaikki ravintoaineet, joita tarvitaan elin. Se on edullinen, on vähiten raskasmetalleja ja joka tunnetaan myös nimellä Wonder ja tämä oli ruokaa.

Hänellä on paljon proteiinia, joka auttaa tuntuu täysin ja vähentää näläntunnetta. Sardinha laihtua samalla kaikki ravintoaineet, joita tarvitaan elin. Proteiinin määrä myös kiihdyttää aineenvaihduntaa johtaa laihtumiseen.

Sardiinikanta on luonnollinen D-vitamiinin lähde ja kalsium. Se edistää vahvempi luut elimistössä. Se on myös hyvin pieniä määriä hiilihydraatteja, ja tämä auttaa pitämään veren sokeria.

Sardiini vaatii vähän valmistelua. Sardiini- öljyllä, pese ne varovasti vedellä poistaa ylimääräinen öljy ennen tarjoilua.

Kun Sardinha lihotus?

Ensin pitää mielessä, että sinun pitäisi ostaa tuoretta sardiineja jos voit. Jos et löydä niitä, paras vaihtoehto on sardiini vedellä. Näet koko hyllyiltä purkkia sardiineja öljyllä. Välttää niitä. Ne ovat täynnä rasvaa, kaloreita ja natriumia. Jos et löydä sardiineja vedessä, voit löytää hyvä version sardiineja tomaattikastikkeessa. Kun asiantuntijat sanovat sardiinit lihantuotantoon he viittaavat versiot öljyllä.

Toiseksi, jos viettää tahansa tarkistaa reseptit sardiineja, näet, että monet niistä ovat empanadas ja paistettu sardiineja. Älä tee sitä. Leivitysmateriaali ja paistamiseen mitään sitoutuu terveellisestä arvoa. Sardiini on uskomattoman terveitä, ja grillaus kevyesti auttaa säilyttämään ravintoarvo ja vitamiineja.

Terveet Reseptit ehdotuksia

Jos aiot syödä sardiineja säännöllisesti, sinun täytyy tietää terveellisin tapoja nauttia siitä.

 • sandwich Sardinha

Anna kinkkua ja salamia syrjään ja korvata ne sardiineja. Käytä täysjyväleipää, kulkea ohut kerros majoneesia tai jogurtti, laittaa sardiini, lisää salaattia, tomaattia ja kurkkua ja voila - olet terve ja satiating sardiinileipä. Se on parasta käyttää sardiineja vedessä, joten voit maustaa kuin haluat tai tehdä omia seoksen levitä leivälle;

Käyttämällä prosessori, sekoita sardiineja sipuli, selleri ja suosikki yrttejä ja useamman päivän tai lusikalla majoneesia, tuorejuustoa tai jogurttia, hieman sitruunamehua ja sinulla on oma sekoitus sardiineja siirtää leipää.

 • Salaatti sardiineja

Salaatit myös muuttaa, kun lisäät sardiinit omaan vihanneksia. Lisäksi vihanneksia, tomaattia ja kurkkua, sekoita joitakin hedelmiä, kuten appelsiini, viinirypäle, omena ja mansikka, täytä se kuivataan karpalo ja saksanpähkinöitä. Voit siivu ja lisätä sardiineja tai breading ja paistamalla tai leivontaan, kunnes se on rapea.

 • Seoksia Sardinha:

Sardiini munakas on erinomainen aamiainen. Voit käyttää sardiini yksin täytteenä tai lisätä vihanneksia, kuten parsa, vihreä paprika ja kesäkurpitsa tai punaista antaa hänen vieläkin parempi. Sardiini, jossa on luonnostaan ​​suolainen maku, on täydellinen, kun sekoittaa nämä vihannekset. Voit vähentää natriumin vain käytettäessä sardiineja. Vähän kuuma kastike jättää niille vieläkin ruokahalua.

Edut Sardiini

Sardiini on hyvin ravitsevaa! Useimmat sardiini rasva koostuu tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja, jotka voivat auttaa alentamaan kolesterolia ja estää sydänsairauksia. Tässä lisää syitä syödä sardiinit:

 • Omega-3. Monet ihmiset ovat puutos omega 3, välttämätön rasvahappo, että kulutamme. Sardiinikanta on yksi konsentroitiin omega 3. Sardiiniin voi sisältää 1,5 g omega-3.
 • Kalsiumia. Piikkejä sardiini on runsaasti kalsiumia. Tina sisältää 350 mg kalsiumia.
 • Seleeniä. Hopea ihon sardiineja ovat runsaasti seleeniä. Useimmilla ihmisillä on puute tämän mineraali tarpeen kilpirauhashormonien tuotanto.
 • Match. Tämä mineraali on tärkeää vahvistaa luuta, joka säilyttää mineraali luun.
 • B12. Sardine on yksi korkeimmista pitoisuudet B12 kaikkiin elintarvikkeisiin, joissa on enemmän kuin yksi 8 mcg tina.
 • D-vitamiinia Sardiini sisältävät noin 175 IU D-vitamiinia Se ei ole huono, mutta läheskään suositeltu 5000 IU päivässä.
 • Jodia. Tölkki sardiineja sisältää 35 mikrogrammaa jodia, mutta lukea ravintoarvo, kuten eri lajikkeiden sardiineja saattaa olla eroja määrän jodia.
 • Mineraaleja. Sardiini on meri ja sisältää kaikki merenpohjassa, tarvittiin kipeästi kaikille.
 • RNA: ta ja DNA: ta. Tällaiset nukleiinihapot ovat tarpeen rekonstruoida proteiineja kehon kudoksiin.

Sardiineja ja Mercury

Monet asiantuntijat neuvovat välttämään syömistä tiettyjä kalalajeja (miekkakala, makrilli), koska ne saattavat sisältää elohopeaa. Kuitenkin määrä elohopeaa sardiineja on vähäinen verrattuna muihin kalalajeja ihmisen käytettävissä.

Millainen sardiineja pidät enemmän syödä ja miten teillä on tapa valmistaa sitä? Kommentti alla!