15 Makeiset, jotka eivät lihoa

Suklaa ja kaakao

Ehdottomasti yksi vaikeimmista asioista ruokavalio monille ihmisille, erityisesti naisille, on antaa makea syöminen tapa. Makea liian lihotuseläin niin yleensä leikataan radikaalisti valikoista. Ongelmana on, että tämä rajoitus johtaa usein henkilö kuluttaa hurjasti, kun se ei enää kestä kiusausta. Jos sinulla ei ole terveysongelmia, kuten korkea glukoosi, triglyseridit tai kolesteroli, vähintään 15 makeat vaihtoehtoja, jotka eivät lihoa jos kulutetaan kohtuullisesti, jotta he voivat olla osa teidän rutiinia.

3. Gelatiini

Liivatteita leima luvut ruokavalion todennäköisesti ei lihoa karkkia, että tämä on suosituin vaihtoehto. Yhteinen liivate on noin 70 kaloria, mutta jos valitset ruokavalio versioita, kevyt ja nolla kaloria voi romahti jopa 9 per lasi.

4. omenan tai banaanin paistettu kanelilla

Paista omena tai banaani kanelilla on herkullinen ja sisältää vain liemeen sokeria. Kaneli puolestaan ​​on myös docinha ja on luonnollinen thermogenic, eli läsnäolo kanelia ruokavalio auttaa nopeuttaa aineenvaihduntaa. Banaani hopea on 55 kaloria ja keskimääräinen Apple on 80. Jos tuntuu hieman rohkeampia, voit käyttää tl Nutella joka sisältää noin 60 kaloria.

5. Sigh

Huokaus on herkullinen. 1 pieni huokaus (10 g) on ​​vain 25 kaloria.

6. Jalka urchin

Toinen makea vaihtoehto, joka ei saa rasvaa seisoo poikatyttö. 1 keskikokoinen yksikkö on vain 90 kaloria! Pöydältä Johanneksen jalka lapsi voi olla paras vaihtoehto.

7. äiti Eye

Jos sinulla on osapuoli mennä, pysyä äidin silmä, jossa on vain 60 kaloria.

8. cajuzinho

Vielä parempi kuin äidin silmä on cajuzinho: vain 35 kaloria kohden!

9. hedelmät mehussa

siirappi hedelmä voi myös olla osa ruokavaliota, mutta sinun on osattava valita. 3 luumut siirappi on noin 45 kaloria, lusikka kirsikkasiirappia keitto 75, 3 persikka puolikkaat siirappi on 100 kaloria. On muitakin vaihtoehtoja, joissa on yli 100 kaloria, mutta on olemassa myös vaihtoehtoja hedelmien vaaleaa siirappia.

10. Cotton Candy

Hattara on kaukana terveitä (samoin kuin useat muut makeisia eivät lihoa läsnä tässä listassa), mutta jos ei ole ongelmia verensokeria, niin hattara voi olla vaihtoehto. 1 yksikkö on 110 kaloria. Tämä makea voi myös olla paljon sokeria, mutta ainakin ei sisällä rasvaa.

11. kotitekoinen kookos Bullets

kotitekoinen kookos karkit ovat suuria, kun se tulee halu syödä jotain makeaa tai yksinkertaisesti osuma ahdistusta pureskella. Yksi yksikkö sisältää noin 20 kaloria.

12. Hunaja leipää suklaatäyte ilman kattavuutta

Hunaja leipä suklaakastikkeella on 90 kaloria. Kuitenkin yksikkö voi tuntua vähän joillekin ihmisille, mutta ottaen huomioon, että tämä rulla on hyvin makea, useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä vain yksi.

13. Lemon Pie Miss Daisy

Jos olit epätoivoon totesi, ettei piiras tai kakun anna tähän luetteloon, rohkaistua: sitruuna pie viipale Miss Daisy on vain 126 kaloria.

14. cocadas

Kookos makeisia voidaan myös kulutetaan. 20 gramman annos (riippumatta siitä, onko se on valkoinen, polttava, kova tai pehmeä) on välillä 55 ja 65 kaloria.

15. Bis Suklaa

Perinteinen Bis suklaata myös tekee iloksi chocoholics, erityisesti niille, jotka eivät pidä karvas suklaata. Kukin yksikkö, onko valkoinen tai perinteisiä, on vain 35 kaloria.

Nämä makeisia eivät lihoa vapautetaan?

Karkit ovat koskaan täysin luovutettaisi, vaikka henkilö on sisällä oikea paino ja on terve. Makeisia eivät lihoa oikeastaan ​​vain saada rasvaa muihin verrattuna, piirakoita ja vaahdot. Vaikka syöt valon versioita, ruokavalio tai nolla, makeisia on aina kulutetaan kohtuullisesti.

Ja nyt, siellä on kulta?

Mitkä näistä ei saa rasvaa makeisia että pidät? Kaipaatko niitä ruokavalioosi? Mikä tekee tyydyttää tätä halua? Kommentti alla!