Miten saada Herb sitruunamelissa Tea — Tulot, hyödyt ja vinkkejä

yrtti sitruunamelissaa

Sitruunaruoho tee voi tuoda lukuisia etuja terveydelle, on rauhoittava, diureetti ja yskänlääke. Sitä käytetään jatkuvasti rauhoittaa hermoja tapauksissa stressiä ja ahdistusta. Tiedetään myös, että sitruunaruohoa teetä voi auttaa torjumaan nesteretentiota ja auttaa poistamaan limaa, varsinkin kun sekoittaa sitruuna.

Tiedetään myös, että sitruunaruoho auttaa taistelemaan vatsavaivoja ja parantaa hermostunut jännitteitä. Muuten, mahalaukun ongelma voi olla luontaisesti liittyvät stressiin ja, kuten sitruunamelissa on rauhoittava vaikutus, sen kulutus auttaa myös parantamaan vatsavaivoja. Tätä varten sitruunaruoho auttaa myös vähentämään tuotantoa kaasujen, se auttaa rentoutumaan kudoksiin.

Tiedetään myös, että yrtti auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, palauttamalla elintärkeät järjestelmät tehtävänä on puolustaa kehoa. Sen antioksidantti vaikutus on myös hyvin tunnettu, auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja ja estää ennenaikaista vanhenemista soluja, mikä johtaa sairauksiin, kuten Alzheimerin ja syövän.

Se myös suojaa sydäntä, estää aivosairaudet, silmänpohjan rappeuma ja parantaa ulkonäköä ihoa. Naisille, se on myös tunnettua, että sitruunaruoho auttaa poistamaan kuukautiskipuja, se vapauttaa kudoksiin, edistämällä rentoutumista. Jotkut käyttävät sitruunaruohoa teetä migreenin hoitoon, päänsärkyä, sydämentykytystä ja herpes. 

Miten tehdä lemongrass teetä - Reseptit ja miten valmistautua

Seuraavat ovat kaikkein kulutetaan resepti sitruunaruohoa teetä. Opi tekemään cidreita yrttiteetä ja maksimaalista hyötyä, maku ja ominaisuudet.

1. yrttiteetä resepti balsamia

ainesosat:

 • 3 rkl sitruunamelissa levy;
 • 1 kuppi vettä.

valmistus:

Lisää sitruunamelissa lehdet kiehuvaan veteen ja anna seistä muutama minuutti. Siivilöi ja juoda.

2. yrttiteetä resepti sitruunan mintulla

ainesosat:

 • 1 rkl sitruunamelissa lehtiä;
 • ½ kuppi tuoretta minttua teetä;
 • 1 litra vettä.

valmistus:

Potin keittää vettä viiden minuutin mintun oksia ja lehtiä balm. Jäähdytä ja rasitusta. Palvella ilman Sweeten. Tämä tee auttaa taistelemaan närästys ja ruoansulatushäiriöt.

3. yrttiteetä resepti sitruunan sitruunalla ja hunajalla

ainesosat:

 • 3 rkl sitruunaruoho lehtiä keitto;
 • 1 kupillinen vettä;
 • 1 sitruunan mehu;
 • hunajaa maun mukaan.

valmistus

Lisää sitruunamelissa lehdet kiehuvaan veteen ja anna seistä muutama minuutti. Lisää sitruunamehu, hunaja, sekoita kaikki ja palvella. Hunaja mainitaan sitruunan voi jättää hapan juoma. Kuluttaa aikaa hyötyä niiden ominaisuuksia.

4. yrttiteetä resepti balsamia inkiväärillä

ainesosat:

 • 5 arkkia sitruunaruohoa;
 • 1 kuppi teetä vettä;
 • 1 tl hienonnettua inkivääriä kahvia;
 • hunajaa maun mukaan.

valmistus:

Pese sitruunaruohoa lehdet ja keitä vedellä ja inkivääri. Kiehauta, kansi ja anna hautua muutama minuutti. Lisää hunaja ja palvella. Tämä tee on thermogenic vaikutus ja nopeuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa myrkkyjä.

vihjeitä

Teen voidaan nauttia 3-4 kupillista päivässä. Ei ole olemassa yleistä vasta, mutta jotkut saattavat kokea haittavaikutuksia uneliaisuutta, erityisesti yliherkkyyttä, mikä alentaa pulssia. Sitä paitsi, kuka on kilpirauhasen ongelmia ja ottaa lääkitys tulisi välttää kulutusta teetä, koska se voi estää vaikutuksen korjaamiseksi.

Mitä mieltä olet näistä tavoista miten sitruunaruoho tee, joka hajosi? Tavoitteet valjastaa hyödyt juominen? Kommentti alla!