Miten Freeze ja vihannekset Unohtamatta Ravinteet

pakasteiden

Katsotaan tarkistaa, kuinka jäädyttää vihanneksia menettämättä ravintoaineita, onhan lapsuudesta kuulleet vanhemmat sanovat meidän pitäisi syödä kasviksia aterian yhteydessä, ja silloinkin kun olemme aikuisia, se ei ole vaikea saada joku muistuttaa meitä siitä lukea, kuunnella tai katsella tiedotusvälineiden että puhua siitä.

Ratkaisu tähän? Jäädyttää nämä elintarvikkeet! Mutta miten jäädyttää vihanneksia menettämättä ravintoaineita? Juuri ymmärrämme alla.

Joka vihanneksia ja kasviksia, jotka voidaan pakastaa? 

Ennen opimme jäädyttää vihanneksia menettämättä ravintoaineita, me tiedämme mikä vihanneksia voidaan pakastaa ja ymmärtää, mitä ja miksi he eivät voi. Esimerkkejä niistä näet seuraavassa luettelossa:

 • parsa;
 • juurikkaan;
 • parsakaali;
 • kaali;
 • kukkakaali;
 • selleri;
 • kurkku;
 • porkkana;
 • munakoiso;
 • sipulit;
 • perunat,
 • kurpitsa;
 • herneet;
 • nauriit;
 • pavut;
 • Kesäkurpitsa.

huomio

Täydellinen luettelo, joka vihanneksia ja kasviksia, jotka voidaan pakastaa ei rajoitu elintarvikkeisiin edellä mainitut, jotka ovat vain esimerkkejä joitakin vihanneksia.

AThe Frozen Foundation (A Frozen Foundation, vapaa käännös), joka edistää tieteellistä tutkimusta, tiedotusta ja koulutusta noin jäädytetty, liittyi University of California, Yhdysvallat, toteuttaa tutkimus siitä ravintoarvot jäädytetyt versiot hedelmiä ja vihanneksia.

Niistä vihanneksia ja palkokasveja analysoidaan kokeiluun olivat porkkana, parsakaali, vihreät pavut, herneet ja pinaatti.

Kukin hedelmien ja vihannesten käytettiin tutkimuksessa analysoitiin 24 tunnin jälkeen sadonkorjuun ja sen jälkeen 10 ja 90 päivä varastoinnin pakastimeen jäädytetyt ja 24 tunnin kuluessa sadonkorjuun jälkeen kolme 10 päivä varastoinnin jääkaapissa tuoretta ruokaa.

Johdolla tutkijan ja Dr. Diane Barret, University of California, saatu tulos kautta kokeilu oli, että ravintoarvot antamat pakasteiden oli yleensä sama kuin sen tuoretta versiota.

Joissakin tapauksissa todettiin, että ravintoarvo pakasteiden oli jopa korkeampi kuin sen tuoreen version. Kuten puheenjohtaja Frozen Foundation, Kraig Naasz, jäädyttää on sama kuin painamalla tauko painiketta luonnossa.

Edelleen, American neuvoston Exercise (American neuvoston Liikunta, vapaa käännös, ACE, lyhenne on Englanti), jäätyminen ei voi merkittävästi muuttaa sisältöä mineraaleja, kuituja tai vihannes hiilihydraatteja, kuten vihanneksia ja vihanneksia.

 • Katso myös: Selvitä miksi pakasteiden voi olla enemmän ravintoa.

Kuitenkin mukaan ravitsemusasiantuntija José Alves Neto Lara, jäätyminen ylläpitää lähinnä ruokaa että on luonnontilassa.

Mukaan Dr. Lara Neto, värimuutoksia, maku, rakenne ja ravinteita kasviksia johtua entsymaattisia reaktioita, jotka hapettuvat nämä elintarvikkeet ja tapahtuu hapen läsnäollessa. Jäädyttäminen hidastuu tätä prosessia ei käytetä happea ja vähentää nopeutta näiden entsymaattisten reaktioiden.

Pakastaminen vihanneksia menettämättä ravintoaineita?

Todennäköisemmin, vihannekset säilyttävät ravintoarvoa jäätyneinä heti sadonkorjuun jälkeen. Selitys on se, sadonkorjuun jälkeen, nämä ruoat vähitellen menettävät nesteytys ja tärkkelystä ja sokeria alkaa kärsiä hajoamiseen prosessin.

Ja alkuperäinen ravintoarvo jäädytettyjen heti sadonkorjuun elintarvikkeet voivat olla korkeampia kuin vihanneksia, joita kuljetetaan pitkiä polkuja ja kulkea hyvä aika varastoida, kunnes se saavuttaa kuluttajan pöytään.

Toinen seikka on, että vihannekset ja vihannekset, jotka on tarkoitettu jäädyttää on korjattava huipulla niiden kestosta, joka mahdollistaa myös sen ravinteet säilyvät jäädytysprosessin aikana.

Askel askeleelta jäädyttämistä kasvikset

Määrittämisen jälkeen kasviksia ja / tai vihanneksia haluat jäädyttää on tarpeen valmistella näitä elintarvikkeita prosessille. Ja ensimmäinen askel on pestä laitoksessa.

Tämän jälkeen seuraava vaihe on valmistaa valitun vihanneksia tai vihannes, joka voi sisältää strippaus, leikkaus, viipalointi, yläkerroksen poistamiseksi elintarvikkeen tai poistaa sen varsi, joka vaihtelee ominaisia ​​kullekin ruoka.

Kaltata - kolmas vaihe

Kolmannessa vaiheessa prosessia, miten jäädyttää vihanneksia, olemme ns valkaisu tai tulikuuma. Se palvelee lian poistamiseen elintarvikkeessa, tuhota entsyymejä vastuussa murtamista ravinteita kasvi- ja säilyttää sen tuoreuden.

Kalttauksen myös neutraloi bakteereja vihanneksia ja kasviksia ja hidastaa heikkeneminen ruokaa.

Oluen, ensimmäinen askel on täyttää koko vettä - noin 3,75 litraa vettä noin 450 grammaa tai kaksi kupillista kasvis tai vihanneksia.

Kun potti oli täynnä vettä, sinun täytyy ottaa se kiehua. Tämän jälkeen ruoka olisi sijoitettava potin, säiliöön on rajattu ja palautetaan kiehuvaksi.

Kuitenkin pieni osa vihanneksia tulisi sijoittaa kuumaa vettä kerrallaan, jonka pitäisi olla verrannollinen määrä ruokaa, avulla seulan.

Jälkeen lyhyen ajan tulipalon, noin kaksi minuuttia, kasvit tulisi upottaa suureen kulhoon jäävedellä tai asetettu juoksevan kylmän veden alla. Sitten seuraava vaihe on valua hyvin elintarvike- ja antaa kevyt kosketus siten, että se on hyvin sequinho.

varastointi

Vihannekset on sijoitettava läpinäkyvä muoviastioita tai pusseihin itse tuotava pakastimen, joilla minigrip-tyypin liimaa välilehti.

Toinen suositus on otettu kunkin pieneen kulhoon tai pieni pussi tarkka summa kulutetaan laitoksessa, koska sen jälkeen, kun on poistettu pakastimesta, ruoka ei palauteta.

Se myös opastaa ryhtyä pakastimessa ainoastaan ​​vihannekset ovat tuoreita ja puhtaita ja hyvin lähelle baggie tai konttiin siten, että jäädyttäminen ei ole heikentynyt.

Suositus on, että vihannekset ja vihannekset eivät ole pidetty yli kuusi kuukautta pakastimessa, ellei ole eritelmän pitkän varastoinnin.

Toisaalta 

On kuitenkin tärkeää tietää, että palovammojen prosessi kasvi voi aiheuttaa hajoamista vesiliukoisia vitamiineja, kuten vitamiini C-vitamiini B1 (tiamiini), ja vitamiini B9 (foolihappo) voi myös huonontua, kun se altistetaan lämmölle.

Myös riippuen ajasta, jossa kasvi- tai pakastevihannekset ovat kypsiä, se voi myös heikentyä suhteessa sen vitamiinipitoisuus. Meillä on vielä mainita, että jotkin fytokemikaalit yhdisteitä, jotka suojaavat rappeuttavia sairauksia, voidaan hajottaa pakastuksen aikana.

Pakastaminen vihanneksia ja kypsennä niitä suuren määrän vettä (sama tuoretuotteille) voi vaikuttaa sen ravintoarvo neuvot lämmittää pakastevihannekset pieneen määrään vettä ja käyttää höyrystimen tai mikro aallot säilyttää vesiliukoisia vitamiineja.

Toisaalta, beetakaroteenia sisältö pakasteherneitä on korkeampi kuin tähän tuoreessa versiossa ruokaa.

Mitä löysit nämä vihjeet jäätyä vihanneksia menettämättä ravintoaineita? Sillä on tapana käytäntö kotona? Kommentti alla!