Omistaa tai avokado Release suolistossa?

avokado

Tunnettu siitä, että osa kuuluisaa Meksikon guacamolea resepti, avokado on hedelmä, joka on noin 413 kaloria keskikokoisen yksikkö.

  • Katso myös: Avokado hyödyt terveyttä ja kuntoa.

Mutta oletko koskaan pysähtynyt miettimään vaikutuksista ruoan suhteen meidän gut? Onko tilalla avokado tai löysät suoliston? Tämä on mitä havaitsemme lähtien.

Avokado omistaa tai päästöjen suolistossa?

- kuidut

Kiitos siitä, että se on runsaasti kuitua - 100 g: n annos avokado esittelee 6,3 g ravinteiden kuin osa vastaa litteää hienonnettu hedelmä sisältää 22,05 g - hedelmä voi auttaa torjumaan suolistossa loukkuun jättäen sen hieman löysemmin.

Kuidut ovat tiedossa edistää ruoansulatusta. Lisäksi ne tekevät torjunnassa ummetus, nimeltään ummetus, joka tunnetaan myös suoliston pidätettiin.

  • Katso myös: hyvää ruokaa torjua ummetus.

Tämä johtuu siitä, että ravintoaine ei ole rikki muodossa energian, kun se kulkee ruoansulatuskanavan läpi kehon. Sen sijaan se imee vettä ja pehmentää ja irrottaa jakkara.

Ravinteiden myös lisää irtotavarana jakkara, mikä tekee evakuointi kylpyhuoneessa helpompaa. Kuidut löytyy avokadot myös edistää suolen säännöllisyys.

- Kalium

Avokado toimii kaliumlähteenä - löytyy ravinteiden 206,3 mg kuhunkin osaan 100 g hedelmiä Brasilian Table of Food Koostumus (TACO).

Kalium tuet säätelyssä kehon nesteissä. Yksi mineraali puute ominaisuuksia kutsutaan suolen halvaus, joka aiheuttaa turvotusta, loukkuun suolistossa ja vatsakipu, mukaan Linus Pauling Institute.

  • Katso myös: Edut kalium - Mikä on ja suihkulähteitä.

- terveellisiä rasvoja

Ovat terveellisiä rasvoja oman ruokavalion on erittäin tärkeää estää ummetusta. Ja avokado on erinomainen tässä suhteessa. Se on erittäin rasvaista ruokaa, mutta ovat terveellisiä rasvoja. Jos sinulla ei ole tarpeeksi rasvaa ruokavalioosi, ulosteessa on todennäköisesti kova ja kuiva. Lisäksi avokado rasvat myös tuoda monia muita etuja.

  • Katso myös: Tärkeimmistä terveellisiä rasvoja.

Tutkimukset ovat osoittaneet lisääntymiseen motiliteettiin syömällä ruokavalio korkeampi rasvapitoisuus verrattuna kontrolliryhmiin.

Varoa liiallista kuitujen

Kysymys siitä, onko pitämällä avokado vapauttaa suoli voi olla vaste vaihteli koko ruoka-annoksen kulutetaan ja siten kuidun määrää, joka on järjestetty runkoon.

Tämä johtuu siitä, että vaikka hyödyttää ruoansulatuskanavan ravinteiden voi tuoda muita vaikutuksia, kun se kulutetaan liikaa. Suunta on aikuisille kuluttaa välillä 25 g 35 g kuitua päivittäin.

Syöminen runsaskuituinen lyhyessä ajassa voi pahentaa loukkuun suolistossa yllä ja kannustaa ummetus. Samaan aikaan, riippuen elintarvikkeiden ja kuidun, syövät enemmän kuin suositeltu kuidut voivat myös irrota suolistossa, mikä aiheuttaa ripulia.

Tämä johtuu siitä, kehon vetää vettä elimistö tarvitsee poistaa kuitua. Tämä ripuli voi myös aiheuttaa kuivumista.

Liioittelua kuidun ravinnosta voi myös johtaa huonolaatuisia mineraalien imeytymistä ja vatsan ongelmia, kuten kaasu, turvotus ja kramppeja.

Toinen tärkeä hoito tarkoittaa syödä aina liitettävä kuitu runsaasti vettä, vähintään kaksi litraa vettä päivässä. Kun kuidut varastaa vesi kehosta, jos sen saanti on liitetty ei nestettä, suoli voidaan resektoida.

Muut ruoansulatuskanavan avokado etuja 

Nyt kun olemme työskennelleet asian jos avokado on tai vapauttaa suolistossa, tiedämme joitakin myönteisiä vaikutuksia, ruoka voi tuoda ruoansulatuskanavan kehomme.

C-vitamiinia hedelmissä edistää kollageenin kuituja, jotka kytkeytyvät seinät suolistossa, mikä auttaa säilyttämään lujuuden kudoksen alueella.

Mukaan Linus Pauling Institute, seuraavat dieetillä C-vitamiinia vähentää myös riskiä mahalaukun syövän kehittymisen.

Lisäksi, avokado on lähde B-vitamiineja, kuten edellä on mainittu. Tämä ravintoaine ryhmä auttaa myös tervettä ruoansulatusta, koska se auttaa soluja poistamaan energiaa nautitaan ruokaa.

Kun taas B6-vitamiini toimii yhteistyössä aineenvaihduntaa proteiinia, B5-vitamiini - joka tunnetaan myös nimellä pantoteenihapon - toimii hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien energiaksi.

Jos ei muuta, hyvin kuidut vastustavien ummetusta, auttaa ehkäisemään toistumisen tulehduksellinen suolistosairaus ja etenemisen hidastaminen divertikuliitti, joka on suolistotulehdus diverticula.

Ennen kuin luet artikkelin, luulit, että avokado on tai löysä suolen? Usein kuluttaa se missä tilanteissa? Kommentti alla!