Japanilainen ruoka lihotus?

makimono

Japanilainen keittiö kattaa monenlaisia ​​valmistusmenetelmiä ja ainesosat sushia tehty raa'alla kalalla tempura, joka on paistettu taikina katkarapuja ja vihanneksia. He ottavat aikaa tehdä kunkin lautasen tarkastella mallikas ja miellyttää silmää. Japanin lihotukseen ruoka perustuu vain tiettyjä ainesosia käytetään ja miten ne on valmistettu.

kalorien ylläpito

Ihmiskeho tarvitsee tietyn määrän kaloreita päivässä tehtäviensä suorittamiseen. Jos vain syödä kalorien määrää tarvitaan näihin tarpeisiin, sinun pitää painon. Jos syöt enemmän kuin huolto maksu, luot liikaa kaloreita ja painon. Kuluttaa vähemmän kaloreita kuin on tarpeen, tuloksena on vaje kaloreita, joka edistää painon. Jos syöt japanilainen ruoka, mutta ei syödä enemmän kaloreita kuin huolto maksu, et lihoa. Syöminen paljon japanilainen ruoka lihasikojen, ja tämä summa on yli oman ylläpidon tasoa. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, onko se on japanilainen ruoka tai muu. 

natrium

Monet japanilaiset annokset valmistetaan soijakastike. Sitä käytetään myös kastiketta sushi ja sashimi. soijakastike ei ole paljon kaloreita, mutta on liikaa natriumia. Yksi ruokalusikallinen on yli 900 milligrammaa, joka on lähes 40% suositellusta päivittäisestä. Suuri natriumin saanti aiheuttaa nesteen kertyminen, mikä johtaa nesteen painonnousua. Tämän vuoksi, lähinnä se on, että ihmiset uskovat, että japanilainen ruoka hyvin lihasikojen. Vaikka et pahin valintoja, joten jos väärinkäytöstä soijakastike säilyy liikaa nestettä elimistöön ja tuntea paisunut. Tämä ei ole rasvaa, mutta voi tehdä vaatteet ovat tiukempia ja tehdä sinusta tuntuu epämukavalta. Liiallinen natriumin saanti voi myös verenpaine nousevat. Etsiä vähäsuolainen soijakastike pitää saanti alhainen. Lusikallinen soijakastike, joilla on vähän natriumia on noin 530 mg natriumia. 

rasvaisia ​​ruokia

Tempura on valmiste, joka sisältää kastamalla ruokaa rasvaa ja paista ne. Tämä tapahtuu tavallisesti katkarapuja, mustekalaa, osterit, bataatit ja vihanneksia. paistettuja ruokia ovat runsaasti rasvaa ja kaloreita. Neljä kappaletta katkarapuja tempuraa sisältävät 12 grammaa rasvaa ja 240 kaloria. Jos syöt tätä merkinnän, voit jo valmistautuu korkea kalorimäärää.

Ruoka keitetään Hibachi valmistetaan on grilli, mutta myös yleensä paljon rasvaa ja kaloreita. Peruselintarvike, kuten lihaa, kanaa tai kalaa yhdistetään munia, vihanneksia ja riisiä. Astia on valmistettu voita, öljyä ja makea kastike, joka kasvattaa nopeasti kalori sisältöä ja rasvaa. Jos syöt tempura sisäänkäynti ja hibachi lautasen, voit helposti viedä 800 kaloria ateriaa, mikä voi johtaa painonnousuun. 

yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja

Ei vain riisiä käytetään merkintöjä, mutta sitä käytetään myös valvonta- ja sushi valmistelua. Vaikka se on vähän rasvaa, se sisältää runsaasti nopeita hiilihydraatteja. Yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja tehdä verensokeri nousee nopeasti, mikä johtaa nopeaan vapauttaa insuliinia - hormoni, joka varastoi rasvaa. Säännöllinen saanti yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja voi aiheuttaa painonnousua ja tehdä hyödytön pyrkimyksiä laihtuminen.

jalostettu hiilihydraatit

Valkoinen riisi on tärkein ainesosa japanilainen ruoka - joskus alkaa olla 75% lautasen. Se on pitkälle jalostettuja, jolloin se menettää vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua, ja jälkimmäinen on tärkeää säilyttää terveyden ruoansulatuskanavan - ja meille täyttää. sushiriisi ei ole vain keitetään vedessä, se sisältää myös huomattavia määriä sokeria ja makea riisietikkaa. Sen lisäksi, että rasvan tiettyjä ainesosia, useimmat asiantuntijat syyttävät paljon riisiä väittää, että Japanin lihasikojen ruokaa.

Aina kun syödä japanilainen ruoka, yrittää rajoittaa määrää riisiä ja syödä enemmän kalaa. Jos mahdollista, kuten sushia, määrän vähentämiseksi riisin puoli.

kuitu

Edamame on suosittu lisä koostuu soijaa vielä palot ja suola päälle. Soijapavut ovat runsaasti kuitua ja proteiinia. Syömisen runsaasti kuitua tekee sinusta tuntuu täysin. Syömällä edamame ennen ateriaa, olet tyytyväinen ja vähentää mahdollisuuksia ylensyöntiä. Tämä voi auttaa estämään painonnousua. Osa 230 grammaa edamame on 12 grammaa kuitua ja 24 grammaa proteiinia.

Valitse terveellistä ruokaa Japanin

Monet ihmiset tietävät, että japanilainen ruoka voi olla ravitsevaa, mutta on tärkeää, että tiedät ravitsemuksellisia tietoja ymmärtää, miten terveellistä japanilainen ruoka voi olla todella. Se voi olla aterian vähemmän kaloreita täynnä vihanneksia, vähärasvaista proteiinia, kuten kalaa, ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, mutta myös Japanin ruokia epäterveellistä.

Mitään paistettu kuten tempura tai kuuma Philadelphia tai pääruokaa on liikaa kastiketta tulisi nauttia huolellisesti. Tajuissaan illallinen, Japani valikko on helpompaa kuin kiinalainen ruoka valikosta koska monia vaihtoehtoja ilman kastiketta ja esiintyvyys kaloja.

Japanilainen ruoka kaloria ja ravitsemus tosiasiat

Ole varovainen syöminen seurata kaloreita oman japanilainen ruoka. Sillä alkupala, valitse misokeittoa, salaatti inkivääri kastiketta tai merileväsalaatti. Levää hiljattain valokeilassa sekä ravitsemus runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja liukoista kuitua, joka auttaa sinua pysymään täynnä vähemmän kaloreita.

Panos, valitse sushi joka ei ole paistettu tai täynnä tuorejuusto, ja vältät paljon kaloreita. Ole varovainen riisimäärä kulutuksen sushi, se voi lisätä nopeasti. Voit kysyä ruskea riisi lisätä kuidun tai valitse sashimi sijaan sushi.

Miksi luulet, että japanilainen ruoka lihotus? Et yleensä käyttää tätä, kun ruoanlaitto on ruokavalio? Mitä haluat syödä Japanin ravintoloissa? Kommentoida alla.