Karamboloista laihtua tai lihotus?

carom

Viljellään Brasiliassa ja löytyy Kaakkois-Aasiassa, Etelä-Tyynenmeren, Itä-Aasiassa, Kolumbia, Guyana, Yhdysvalloissa ja Dominikaaninen tasavalta, karamboloista hedelmä on kotoisin Intiasta.

- Kuidut ja vettä 

Yksi syy on se, että hedelmät tähtimuodon on runsaasti vettä ja kuidun lähde. Vesi ja kuitu edistää edistämiseen tunnetta kehon kylläisyyden.

Kun täysi vatsa, on helpompi hallita ruokahalua ja saa ylittää kalorien määrää, jotka kulutetaan päivittäin, eikö? Älä liioittele kalorit ovat tärkeitä laihtuminen, koska poistaa painoa on tarpeen viettää kalorimäärä yli kulutetaan.

- vähän kaloreita

Toinen positiivinen kohta hyväksi carambola on, että se ei ole runsaasti kaloreita - 31 löytyvät kukin annos, joka vastaa 100 g ruokaa. Samaan aikaan, hedelmät on ravitsevia, kuten näimme edellä.

ravitsevia elintarvikkeita ja vähäkalorinen ovat edullisia terveellistä laihtuminen ruokavaliosta, koska ne tarjoavat komponentit että elimistö tarvitsee toimiakseen kunnolla aiheuttamatta kertymistä kaloreita.

- Glykeeminen indeksi

Meidän on kuitenkin korostettava, että tähti hedelmä on hedelmä, joka ei ole korkea glykeeminen indeksi, eli se imeytyy verenkiertoon hitaasti eikä nopeasti nostaa veren glukoosipitoisuus, aiheuttaa piikkejä, joita seuraa koronlaskuja.

Tämä on tärkeää laihtuminen, koska erittäin nopea ja suuri kasvu, jota seurasi jyrkkä lasku verensokeri, aiheuttaa lisääntynyttä ruokahalua ja halu makeisia.

Ilmeisesti ei vain sisällyttää ruokaa aterioiden laihduttaa. Koska se ei ole totta, että carambola laihtua kuin taikaa. Itse asiassa, on sisällytettävä terveellisen painonpudotuksen prosessi, se voi auttaa häntä on onnistunut.

Poistamaan painoa laatua ja turvallisuutta, avain on seurata peruskaava saada terve, tasapainoinen ja ruokavaliota ja liikuntaa säännöllisesti, joissa lääketieteellinen seuranta, ravitsemusterapeutti ja fyysinen valmentaja.

Joten se on valhe, että carambola lihasikojen? 

Ei välttämättä. Myös koska jos syöt 1 kg carambola yhdessä päivässä ja heidän ruokansa on sääntelemätöntä, kalorien ja täynnä herkkuja, on todennäköistä, että koko summa hedelmän auttaa saamaan ja laihduttaa.

Nyt, jos se kulutetaan kohtuullisesti, sisällä terveiden elämäntapojen yhteydessä, kuten edellä edellisessä osassa, ja näkyvät sijasta enemmän kalori välipala, niin kyllä ​​voimme sanoa, että on valhe, että tähti hedelmää ruokintaa.

Katso mikä on enemmän kuin pelkkä kysymys siitä, mitä ruokaa tai ei tee. Sen vaikutus kehoon määrittää myös, miten se käytetään, kuinka paljon kulutetaan sekä asiayhteys, jossa se on integroitu.

Edut karambolat 

Olemme nähneet, että carambola laihtua lisätään terveitä elämäntapoja, mutta sen lisäksi, että pystyy toimimaan laihtuminen prosessi, hedelmä liittyy edelleen seuraavia etuja:

  1. Tuki ruoansulatuskanavan johtuu kuitupitoisuuden jotka stimuloivat peristaltiikka (tahattomat) elinten ruoansulatuskanavan jotka ovat välttämättömiä ruuansulatuksen oikein tapahtuu, varmistetaan, että bolus mahaan ja ulosteen eliminoidaan elin. Ravinteiden myös edistää normalisoitumista suoliston, joka estää kouristukset, turvotus, ummetus, mahahaava ja jopa paksusuolen syöpä;
  2. Se auttaa ylläpitämään tervettä verenpainetta, joka runsaasti kaliumia ja vähän natriumia. Tämä auttaa pitämään verisuonet rento ja anna paineen asianmukaisen tason;
  3. Se on C-vitamiini, joka on antioksidanttisia ominaisuuksia, joka auttaa kehon prosessissa torjumiseksi tartunnanaiheuttajien ja estää toiminnan vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat vahinkoa, kuten syöpä, sydän ja ennenaikaista vanhenemista. Ravinteiden myös rakentaa ja toimii kollageenin huolto, proteiinin olennaista hiusten ja ihon;
  4. Puhuessaan terveyden hiukset, tähti hedelmiä on myös vitamiinin lähde, komponentti, joka lisäämällä tuotantoa tali, pitää hiukset sammutettua;
  5. Hedelmä on myös magnesiumia, osakkuusyritys mineraali suoraan laadun parantamiseksi, kesto ja unen hiljaisuutta.

care karambolat 

Tutkijat University São Paulo (USP) Ribeirão Preto - SP löysi molekyylin läsnäolon kutsutaan caramboxina hedelmä- koostumus.

Huolimatta löydetty pieninä pitoisuuksina ja poistuu elimistöstä ihmisten normaalia terveyttä, caramboxina tekee myrkyllinen carambola kärsiville on munuaisongelmia kuten munuaisten vajaatoiminta.

Tämä johtuu siitä, että aine on säilytettävä ihmismäärän diagnosoitu munuaisten vajaatoiminta. Tuloksena ovat vaikutuksia, kuten hikka kanssa pitkää päivää, sekavuutta ja kouristuksia. Ilman hoitoa, molekyyli voi johtaa jopa kuolemaan näistä potilaista.

Tutkijoille, USP, myös henkilöitä, jotka eivät munuaisvaivoja pitäisi huolehtia hedelmä- ja syödä sitä kohtuullisesti. Ajatuksena on, että kun kulutetaan suuria määriä, karambolat voi tuoda neurologisia ongelmia ja akuutti munuaisten vajaatoiminta.

Myrkytys karambolat voi silti tuoda tunnottomuutta, heikkoutta ja levottomuus kuin jotkut sen oireita.

Vaarana esittämä hedelmä on yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Joten jos käytät jotakin lääkettä, ota yhteys lääkäriin luotat ja kysyä häneltä, jos se on OK syödä carambola kun käyttää huumeita.

Oletko koskaan kuvitellut, että kulutus carambola ohut, jos mukana on terveellistä elämäntapaa? Sillä on tapana kuluttaa tämän hedelmää? Kommentti alla!