9 Edut omenapäärynä — tarjoiluun ja ominaisuudet

nashi päärynä

Nashi päärynä, joka tunnetaan paremmin nimellä omenapäärynä, muistuttaa enemmän omena ruskea sävy kuin päärynä itse. Nämä päärynät on mieto maku, vaikka ne ovat hyvin mehukas. Joissakin osissa Aasiaa, niitä käytetään sammuttaa jano.

historia

Aasian päärynät ovat kotoisin Itä-Aasiassa: Kiinassa, Koreassa ja Japanissa, ja on nykyisin viljellään Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Kaliforniassa, Ranskassa ja Italiassa.

Itä-Aasiassa, kukat alku kevään ja ovat yleensä löytyy kentällä ja puutarhoissa. Aasian päärynä on viljelty yli 2000 vuotta Kiinassa. Japanissa, Nashi päärynät kasvatetaan yli 3000 vuotta.

Jo Amerikassa, on viljelty noin 200 vuotta. Aasian päärynä saapui New Yorkiin vuonna 1820. Ne ovat nostaneet japanilaiset ja kiinalaiset maahanmuuttajat länteen vuonna 1850. Oregonin ja Kalifornian tiedetään olevan suurimmat valmistajat Aasian päärynöitä Yhdysvalloista. Noin satoja lajikkeita viljellään siellä.

Omenapäärynä ominaisuudet

Valitsemalla omenapäärynä sijasta perinteisen päärynä, saat enemmän kuitua ja enemmän kaliumia, ja kuluttaa vähemmän kaloreita ja vähemmän sokeria.

Mukaan "Superfoods: terveellisin Foods maapallolla", Aasian päärynät on runsaasti fenoli, ryhmä orgaanisia yhdisteitä, joita esiintyy luonnostaan ​​ja on merkittävää antioksidanttivaikutusta.

Toinen tutkimus julkaistiin vuonna 2009 "European Journal of Nutrition," todettiin, että klorogeenihappoa, fenoli tärkein päärynät, on voimakas tulehdusta, joka voi auttaa suojautumaan ateroskleroosi. Mutta on tyydyttävä ravintoaineiden imeytymistä, ei kuori päärynä! Saataisiin täysi hyöty omenapäärynä, meidän on syötävä sitä kuori ja kaikki, koska kuitu hedelmiä ja antioksidantit ovat keskittyneet juuri sen kuori.

- energiaa ja ravintoaineita

Alle ravintoarvo per 100 grammaa päärynä nashi. Keskisuuri hedelmä yksikkö on noin 120 grammaa.

  • Energia: 42 kaloria
  • Kuitu: 3,5 g
  • Proteiini: 0,5 g
  • Hiilihydraatit: 10,5 g
  • Yhteensä Fat: 0,2 g
  • rasva 0 g 

Edut omenapäärynä - tarjoiluun

Tulemme näkemään niin miten Aasian päärynä voi hyödyttää terveys ja kunto:

1. edistää hyvinvointiasi ja halukkuus

Nämä rapea ja mehukas hedelmät ovat pitkäaikainen suosikkeja fanien keskuudessa terveen elämän, koska sen hyödyt ja vähän kaloreita.

Lisäksi kupari on välttämätön energian tuotannon. Syödä maukas päärynä Nashi voi antaa sinulle hyvän vauhtia ennen päivän treenit tai kun väsynyt iltapäivällä.

2. syöpälääkkeen ominaisuuksia

Koska sen runsaasti kuituja, erityisesti pektiiniä, syöminen omenapäärynä julkaisee mahdollisesti vaarallisia myrkkyjä paksusuolen ja auttaa estämään paksusuolen syöpä. Pektiini on myös osoitettu olevan tehoa eturauhassyöpää vastaan.

3. Terveys luiden, hampaiden ja silmien

C-vitamiinia, K-vitamiinia ja mangaania ovat välttämättömiä hyödyt omenapäärynä luuston. C-vitamiini rakentaa kollageenia, estäen hauraus luut, ja auttaa pitämään hampaat vahvat. K-vitamiini auttaa luun mineralisaation.

C-vitamiini puolestaan ​​voi estää harmaakaihia ja silmänpohjan rappeuma avustaisivat silmien terveyteen.

4. Huolehdi hänen suolisto

Koska sen korkea määrä kuitua, on suuria etuja omenapäärynä säätelyssä ruoansulatuskanavan ja voi estää divertikuliitti, ärtyvän suolen oireyhtymä, kivulias peräpukamia ja jopa paksusuolen syöpä.

Korkea-kuitua ruokavalio estää ruoansulatuskanavan sairaudet, lisäämällä toiminto immuunijärjestelmän ja ylläpitää suoliston terveyteen ja paksusuolen.

Kuitu on tärkeä rooli ruuansulatuksessa. Liukenematon kuitu on tärkeää, koska se tarjoaa irtotavarana ulosteesta ja kiihdyttää ruoansulatuskanavan jäte käytävä, joka estää turvotusta, ruoansulatushäiriöt ja ummetus, mikä edistää puhdistus ruoansulatuskanavan.

Lisäksi, kuitupitoinen ruokavalio vähentää mahdollisuuksia sydänsairauksien ja syövän, auttaa parantaa koskemattomuutta muuttamalla reagointikykyä organismin bakteereille ja happoja.

Liukoinen kuitu edistää ruoansulatusta absorboivien veteen, jolloin muodostuu viskoosin ja hyytelömäinen aine, joka on fermentoitu bakteereja. On erittäin tärkeää, että saanti riittävästi nesteitä tehdä kuitupitoista ruokavaliota.

5. Positiiviset diabetes

Pektiini on liukenematon kuitu löytyy päärynä ja nashi on käyttökelpoinen diabeteksen hoidossa. Se auttaa hidastaa glukoosin imeytymistä elimistöön.

Liukoista kuitua hidastaa ruoansulatuksessa ja vakauttaa verensokeri. Se lisää herkkyyttä insuliinille ja verensokerin piikkejä veren ja sairauksia, kuten diabetes.

On negatiivinen suhde ravintokuituja ja glukoosia veressä. Nauttimisesta kuitupitoisia ruokavalio ehkäisee insuliiniresistenssiä, muodostuu nouseva glukoosipitoisuutta.

  • Näytä lisää: Ruokavalio Vinkkejä Diabetes.

6. ehkäisy sydänsairauksia

K-vitamiini on tärkeää varmistaa, että veri voi hyytyä kunnolla. Runsaskuituinen sisällöt vastaavat omenapäärynä etuja, kuten vähentäminen korkea kolesteroli ja korkeat triglyseridiarvot, voi estää sydänsairauksia. Nashi ovat lähes ilmaiseksi rasvaa ja kolesterolia ja natriumia ilmaiseksi.

Tutkimus paljasti, että kuidun saanti vähentää huonon kolesterolin taso, estää kolesterolin imeytymistä elimistöön. Ne, jotka väittävät, ruokavalio runsaskuituinen on mahdollisuuksia kehittää sydänsairaus vähenee.

7. Terveys immuunijärjestelmää

On edelleen läsnä Nashi päärynä C-vitamiinia, voimakas antioksidantti, korjaamiseen kehon kudoksiin, haavojen ja torjua kaikenlaista infektioiden ja sairauksien vaihtelevat flunssan ja flunssa HIV-viruksen.

8. kehonsa ja kaunista

Antioksidantti, C-vitamiini ja kupari auttaa rakentamaan terveen kollageenia, joka johtaa enemmän joustava iho ja viivästyttää ikääntymisen merkkejä. C-vitamiini on myös vastuussa edut omenapäärynä laadusta hiukset ja edistää vahvempaa ja entistä kestävämpiä kynnet.

9. Painonpudotus

Useat tutkimukset osoittavat, että ruokavalio sisältää runsaasti kuitua ehkäisee lihavuutta. Se sisältää runsaasti kuitua, Aasian päärynä tekee sinusta tuntemaan paremmin pidempään aterioiden välillä, ja että kylläisyyden tekee voit vähentää päivittäistä enimmäismäärää kaloreita ja auttaa vähentämään painoa.

Kuidut myös edistää asianmukaista toimintaa suoli voi johtaa enemmän johdonmukainen laihtuminen. Se auttaa myös vähentämään imeytymistä myrkkyjä ja muuttaa eritystä suoliston hormonien.

vihjeitä

Tekijä on mieto maku, sekoita Aasian päärynä maukkaampia hedelmiä, kuten papaija, meloni ja ananas, tekemään herkullista hedelmäsalaattia!

Leikkaa Nashi päärynä ja ripottele hieman kanelia tai muskottipähkinä kuin toinen tapa parantaa pehmeä maku päärynä. Syödä tavallinen jogurtti tai kreikkalainen on myös hyvä vaihtoehto!

Pack yksi Nashi päärynä lähteä kävelylle, koska ne ovat niin mehukas, jotka voivat auttaa sammuttaa janosi mutta tarjoaa myös korvaaminen välttämättömiä ravintoaineita.

Voit selvittää, onko Nashi päärynä on kypsä, ei riitä tarkkailla onko kova tai pehmeä, sillä Aasian päärynät on ominaista olemalla siivua kuin muita päärynä. Joten, joka auttaa valinnassa hedelmän aika on sen tuoksu - mitä enemmän tuoksu-, luultavasti tulee kypsempi!

Olitko kuullut joka palvelee ja hyödyt omenapäärynä? Haluatko kokeilla tätä hedelmää antaa erilaisia ​​oman ruokavalion? Kommentti alla!