Oolong-tee laihduttaa? Vinkkejä ja edut

oolong-tee

Se, että Oolong Tea laihtua voi olla toinen niistä monista eduista tämän aromaattisia ja terve teetä. Julkkiksia kuten Oprah, Dr. Oz ja Rachael Ray puoltaa että kulutus teetä laihtua, ei ole yllättävää, että hän on aihe keskustella, kun yhä useammat meistä etsivät terveellistä ja luonnollinen tapa ohjata paino ja menetetään ylimääräiset kiloa.

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen, teetä tiedetään vähentävän kehon rasvaa ja viimeisimpiä tutkimustuloksia tukevat maine teetä kuin laihtuminen teetä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että juominen teetä laihtua, koska se voi nopeuttaa aineenvaihduntaa, auttaa polttamaan rasvaa nopeammin ja lohko entsyymejä rasvaa rakentajia. Oolong teetä voi myös auttaa sinua ei lihoa uudelleen, kun se katoaa.

Ja tehdä teetä juot tuntuu hyvältä ja tarjoavat monia muita etuja!

Miksi ei yritä ...

Jos harkitset oolong teetä laihtua, kokeile korvata kahvi aromaattista kupin se! Vaikka kahvi tarjoaa antioksidantteja, teetä myös. Lisäksi Oolong tee on vähemmän kofeiinia, uskomaton maku ilman makeutusaineita tai maitoa ja tarjoaa monia lisäetuja.

Jos olet ensível kofeiinin tai tarvetta hidastaa sitä, ohjata saanti teetä - se sisältää kofeiinia. Se on viisas valinta tarkistaa lääkäriltä ennen kuin lisäät teetä omaan ruokavalioon varmista, että se on turvallinen valinta - varsinkin, jos olet raskaana tai imetät, tai jos käytät lääkkeitä säännöllisesti.

lopullinen Ajatukset

Vanha uskomus, että oolong teetä slims pinnoittaa hiljattain joidenkin luontaistuotekaupoista myydä se ruokavalio auttaja. Vaikka sitä ei ole näytetty, että hän on ihme tuote, jotkut todisteet osoittavat, että se voi auttaa kehoa käyttämään enemmän kaloreita lyhyessä ajassa. Oolong-tee voi tarjota sinulle monia muita etuja myös.

Oletko kuullut Cha Oolong? Oletko kokeillut ottaa sitä laihtua? Kuinka olivat tulokset? Kommentoida alla.