Laihtua tai Kiinanluumu lihotus?

litsi slims

Litsi laihtua? Edut litsi on testattu ja todistettu maissa, kuten Kiinassa ja Intiassa, ja olivat myös erittäin hyvin dokumentoitu muinaisen Kiinan kirjoja. Kyllä, litsi laihtua ja sisältää monia ravinteita ja vitamiineja, jotka auttavat torjumaan erilaisia ​​sairauksia ja on myös hoito iho, lapsi kasvu ja vahvistaminen lihasmassaa.

lähderavintoarvo
teho66 kcal
hiilihydraatit16,53 g
proteiini0,83 g
rasvojen kokonaismäärä0,44 g
kolesteroli0 mg
kuidut1,3 g

Totuus on, että litsi ainoastaan ​​lihantuotantoon jos kulutetaan suuria määriä näet ravitsemustietoa yllä.

hyötyjä

Katsotaanpa joitakin etuja:

Painonpudotus:

Yksi syy siihen, että litsi laihtua on sisältää joitakin kolesterolia, eivät sisällä tyydyttynyttä rasvaa tai kolesterolia ja on runsaasti kuitua, jotka ovat hyvin tärkeitä ihmisille, jotka haluavat saada kuntoon.

Aids mädätys:

Litsi tuki ruuansulatuksessa, pitää puhdistaa vatsa, paranna närästystä ja polttaminen. Se myös lisää energiaa elimistössä ja edistää perheen hyvinvoinnista. Siemen litsi sisältää supistava ominaisuuksia, joita käytetään suolistossa ongelmia ja poistaa matoja kehosta. Litsi sisältää liukenevia kuituja suolen ohjaukseen liittyvät ongelmat ja ylläpitää vatsa vapaa myrkyllisten yhdisteiden ja auttaa puhdistaa kaksoispiste. Tämä on toinen syy katsoa, ​​että litsi laihtua.

C-vitamiinia:

Litsi on erinomainen C-vitamiinin lähde, vitamiini, että elimistö ei tuota luonnostaan. Kulutusta elintarvikkeiden runsaasti C-vitamiini auttaa elimistöä kehittämään vastustuskykyä taudinaiheuttajia vastaan ​​ja eliminoi vapaita radikaaleja. Se hyödyttää niitä vilustuminen, kuume ja kurkkukipu. Litsi auttaa myös ruoansulatusta maksimaalisen ravitsemuksen runkoon. C-vitamiini on hyvää iholle, luita ja kudoksia, ja siksi on erittäin tärkeä vitamiini kehomme.

Oligonol:

Oligonol on polyphenol löydetty runsaana litsi. Sillä on monia antioksidantteja ja influenssaviruksen toimia. Se auttaa myös parantaa verenkiertoa, vähentää painoa ja suojaa ihoa UVA-säteet. Oligonol vähentää syvä rasvaa, lisää kapillaari verenkiertoa, vähentää väsymystä harjoituksen jälkeen, lisää energiaa ja vähentää juonteita ja aurinko täplät.

B-vitamiini:

Litsi on myös hyvä lähde B-vitamiineja, kuten tiamiini, riboflaviini, niasiini ja foolihappoa. Nämä vitamiinit auttavat elimistöä aineenvaihdunta hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja. Hän on korkea beetakaroteeni, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja parantaa maksan toiminnan ja muihin elimiin.

Parantaa ihon ehdot:

Litsi auttaa ravitsevat ihoa öljyt, mikä vähentää akne. Se jalostaa ihoa ja aiheuttaa vähemmän mustapäitä.

Vihjeitä Valitsemalla (Leivonta / Intake)

Nämä pienet mehukas hedelmiä voi olla puhdasta ruokaa. Ennen syömistä litsejä tai käyttää niitä reseptejä, sinun tulisi pestä niitä oikein. Puhkaista kuori, leikkaa pieni alue kynnellä. Voit käyttää hampaita purra pala kuori tai käyttää veistä leikata sitä. Purista hedelmää niin, että liha sisällä pudota suussa. Siemen ei ole syötävä, ja olisi poistettava. Alla on muutamia vinkkejä tehdä tätä herkullista hedelmää muilla tavoin.

1. litsi viipaleita kuoritut ja hienonnettua voidaan lisätä hedelmäsalaatteja. Ne voidaan tarjoilla myös juustoa.

2. litsi voidaan lisätä jäätelöä, voiteita tai cocktaileja. Ne voidaan tarjoilla kermalla tai jogurttia jälkiruoka.

3. kuivattiin litsi litchis tunnetaan pähkinät ja on rypäleen maustettu kulkee. Ne voidaan syödä välipaloja tai lisätä jälkiruokia.

4. poistamisen jälkeen siemenet, litsi voidaan täynnä tuorejuusto ja appelsiininkuori herkullinen alkupala.

5. litsi jääteetä ja limonadi Martinia ovat suuria virvokkeita.

6. litsi massa voidaan voittaa vedellä luoda pehmeä sose. Nesteen poistamiseksi ja hävitä massan. Laita neste purkissa, lisätä limen mehu ja grenadiinia, ja lukitse hyvin. Siirrä seos laittaa kupit ja jääkuutioita. Tämä juoma voidaan sekoittaa soodavesi ja höysteenä minttu lehtiä ennen tarjoilua.

Kuten näette, litsi ei lihotus yleensä. Hän todella laihduttaa nautittuna oikein.

Oletko syönyt litsi? Suositeltava joitakin tuloja? Kommentti alla!