10 Fordeler med Melon — For Servering og egenskaper

melon

Det finnes ulike varianter av meloner som selges i Brasil. Den vanligste er den gule variasjon, ikke så aromatisk, men enklere produksjon og forbruk garantert.

Den litt søt og saftig smak av melon gjør det til et perfekt frukt for selv de mest raffinerte ganer.

Hva er melon?

Forbruker frukt og grønnsaker av alle slag kan redusere risikoen for mange helsemessige forhold knyttet til livsstil. Mange studier har foreslått at økt inntak av plante matvarer som melon reduserer risikoen for fedme, diabetes og hjertesykdommer, å fremme sunn hud og hår, økt energi og vektreduksjon. Næringsstoffer og spesifikke egenskaper gir flere fordeler melon helse i mange aspekter.

melon egenskaper 

De ulike varianter av meloner inneholder få kalorier er ernæringsmessig rik, mate, absorberes raskt av kroppen, de er lett å fordøye og fortsatt veldig lett å være forberedt.

Melon inneholder antioksidanter i overflod, inkludert kolin, zeaxanthin, og beta-karoten, alle gir beskyttelse mot en rekke sykdommer som strekker seg fra forkjølelse til kreft.

melon ernæringsmessige verdier

betraktet verdier for en stor halv-måne eller 1/8 stor melon.

Del per 100 gram

makt34 kalorier
karbohydrater8,2 g
proteiner0,9 g
fett0,2 g
fibrene0,9 g

10 Fordeler med melon helse

Her er hvordan melon egenskaper gir fordeler til helse og fitness. Så, hva er melon likevel?

1. meloner er stor for å opprettholde sunn hud og hår

Melon er en av de mest anerkjente frukt når vi behandler huden helse vedlikehold. Ifølge Dawn Gallagher, forfatter av naturens skjønnhet hemmeligheter, eller Natural Beauty Secrets, "Melon er en av de beste naturlige kilder til antioksidanter." Også i henhold til forfatteren, "The meloner inneholder lykopen og vitamin A og C, noe som hjelper kroppen bekjempe frie radikaler som forårsaker celleskade og tegnene på aldring."

Vitamin er et nødvendig næringsstoff for fremstilling av sebum som holder hydratiserte og sunt hår. Det hjelper også i veksten av alle kroppens vev, inkludert hudceller og hår.

Tilstrekkelig inntak av vitamin C er nødvendig for bygging og vedlikehold av kollagen, som tjener som en struktur for hud og hår. En melon kopp gir 97% av dagsbehovet for vitamin C.

Melon har også egenskaper som gjenoppretter fuktighet og glans til håret vårt når moses og brukes direkte på dem som en maske.

2. melon er en god kilde til karbohydrater for før og etter trening

På grunn av deres relativt lave innhold av fruktose, er det melon en av de få frukter som fungerer som et hurtig-fordøye karbohydrat. Dette gjør det til et godt valg for karbohydrater inntas om morgenen etter en lang natt med faste og en av de få god frukt å spise etter trening.

Melon har også kobber, et mineral som hjelpemidler kroppens evne til å reparere muskelvev og bæres av øvelsen.

3. Fordelene med melon for vekttap

Redusere kalorier og begrense mengden av bearbeidet søtsaker du spiser kan hjelpe deg å miste vekt. I motsetning bearbeidet desserter, meloner ha sukkerarter som bidrar til å tilfredsstille de smaksløkene ved å spise færre kalorier. Melon tjener både å gå ned i vekt og å opprettholde en sunn vekt.

Dette gjelder også fordi frukten, og inneholder færre kalorier, har et høyt vanninnhold, noe som gir følelse av metthet og bidrar til å kontrollere mengden av mat og kalorier som vil bli satt inn i kosten.

Videre kan matvarer med lav energitetthet og med lavt fettinnhold, for eksempel melon bidra til å redusere vekten og risikoen for utvikling av type to diabetes.

4. bistår i hydration 

Melon i dens forskjellige varianter har høyt vanninnhold og elektrolytter, og så det er perfekt for å etterfylle væske tapt ved høyere temperaturer eller etter trening for å unngå dehydrering.

5. Hindrer makuladegenerasjon relatert til alder

Det er en antioksidant stede i noen varianter av melon kalt zeaxanthin. Det finnes også i netthinnen i øynene våre og tjener til å filtrere lysstrålene skadelige øye helse.

En høyere forbruk av alle typer frukt - tre eller flere porsjoner per dag - kan gi en rekke fordeler for å redusere risikoen og progresjon av makuladegenerasjon relatert til alder.

6. Spis melon kan bidra til å forhindre astma

Risikoen for å utvikle astma er lavere i mennesker som konsumerer store mengder av visse næringsstoffer. En av disse næringsstoffene er beta-karoten, som finnes i gule og oransje frukt som melon, gresskar, gulrøtter og bladgrønnsaker som spinat og grønnkål. Vitamin C er en annen viktig næringsstoff som kan være til nytte melon som beskyttelse mot astma.

7. Studier knytte melon med redusert risiko for enkelte krefttyper

Diett rik på betakaroten fra grønnsaker som melon kan spille en beskyttende rolle mot prostatakreft, ifølge en studie ved Harvard School ernæring avdeling. Andre studier utført i Japan viste at betakaroten kan også ha en sammenheng med nedgangen i utviklingen av tykktarmskreft i befolkningen i dette landet.

8. melon bidrar til å opprettholde blodtrykket og tettheten av muskelmasse

Den fiber, kalium, vitamin C og kolin til stede i melon bidrar til å fremme generell helse hjerte. Forbruk av mat som er rik på kalium kan også bidra til å senke blodtrykket og for å oppnå optimale nivåer av kalium er nesten like viktig som å redusere inntak av natrium for behandling av høyt blodtrykk. Matvarer som inneholder mye kalium inkluderer meloner, ananas, tomater, appelsiner, bananer og spinat.

Ideelt kalium inntak er også forbundet med en redusert risiko for slag, beskyttelse mot tap av muskelmasse, vedlikehold av benmineraltetthet og redusere dannelsen av nyrestein, poeng er derfor melon fordeler vår helse.

9. hjelpemidler fordøyelsen

Melon er rik på fibre og vann. Begge deler bidrar til å forhindre forstoppelse, fremme intestinal regularitet og opprettholde et sunt fordøyelsessystem.

10. bistår i regenerering av vev og celle å styrke immunforsvaret

Vitamin C er tilstede i melon er en antioksidant som spiller en viktig rolle i veksten og vedlikehold av alle vev i kroppen. Det tjener til å bistå i sårheling og reparasjon brusk, bein og tenner.

Vitamin A, som i sin tur er ansvarlig for fordelene med melon til helsen vev av tenner, hud, bein og slimhinner. Det hjelper visjonen systemet, fremmer retinal helse og styrker immunsystemet funksjon. Melon er meget rik på vitamin A, mer enn 25% av den anbefalte daglige mengde i én porsjon.

Lær hvordan du velger den melon på kjøpet 

Velg en melon kan være en krevende oppgave for den uerfarne, fordi det er vanskelig å se tegn som er for mye eller for moden grønt. Fra nå av, men bare følg disse fem tips for å nyte alle fordelene med melon for din helse:

  1. Merk eventuelle feil: Mørke flekker, myke flekker eller sprekker fra utsiden indikerer at melon er ikke bra. Velge en som er fri for merker, flekker, mugg, bulker og sprekker;
  2. Sjekk fargen på frukten: Ved å velge meloner og vannmeloner, vet at svært lyse bark er en indikator på at frukten er ennå ikke moden. I tillegg kanari melon, fant vi oftere i markedet, bør det være gul. Hvis du er med grønfarge er også best unngås. For arter som har tekstur i barken, er det nødvendig at den delen som er under nettet aktig konsistens er fargen på gull eller oransje. Unngå grønn eller hvitaktige midler;
  3. Føle vekten: Det er viktig å holde noen meloner og se hvordan de varierer i vekt. Velg hva du ser tyngre for størrelse;
  4. Legg merke til lyd: Du trenger å banke lett med håndflaten over melon og lytte. Hvis du hører en hul lyd indikerer at den er moden,
  5. Test lukten: Klem og deretter føle lukten på slutten av melon der filialen ble sittende fast. Denne delen skal være litt mykere og bør puster frukt parfyme.

Hva synes du om fordelene med melon til helse? Nå som du vet hva den gjør og kjenner dens egenskaper, vil inkludere det mer på menyen? Kommentere nedenfor!