11 Strategiat lopettaa syömisen että keskellä yötä

Nainen etsii välipala da Madrugada

Illalla välipala ... The ruokavalion tappaja. Instant paino akun. Saboteur laihtuminen ohjelma. Meistä on tullut itse pahimpia vihollisia yöllä. Miksi ei tehdä välipalaa yöllä? Miksi lopettaa syömisen yöllä?

Se on helppo ohjata ruokavalion päivän aikana, mutta illalla kääntyy yöllä, käännyt koneen pureskella etsivät täydellinen välipala tyydyttää toiveesi ja mässäily. Tämäntyyppinen ruokavalio täysin pilata ruokavalio täydellinen päivä, jos et opi lopettaa syömisen niin.

Niin miksi jotkut ihmiset saavat pakkomielle syöminen myöhään illalla? No, se ei ole helppo vastata, koska on olemassa useita syitä:

- olet tylsistynyt

- olet yksin

- yrität tyydyttää cravings makeaa

- sinulla on tapana syödä katsoessasi televisiota

- opiskelet / lukeminen

Joten miten lopettaa syömisen yöllä?

Mukaan useita kirjoittajia laihtuminen, se kestää 8-9 päivää murtaa tämä tapa. Kerran rikki, nämä myöhäisillan välipalat vähenee 75%.

Tässä on lista strategioita, joiden avulla voit lopettaa syömisen yöllä:

1. Tämä on helpoin ... odota 15 minuuttia. Jos haluat aloittaa jäätelön, odota 15 minuuttia. Tämä on aika, joka kuluu houkutus lähteä. Jos olet vielä houkutusta, siirry vaiheeseen 2.

2. juoda lasi vettä. Usein sekoittaa jano nälkään.

3. Ime rahapajojen. Makea on vähän kaloreita ja minttu auttaa tarmoa kehon ja rauhoittaa ruoansulatusta.

4. Harjaa hampaat: Tämä on loistava strategia, koska viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on syödä jälkeen harjata hampaita.

5. Juo yrttiteetä: kamomilla teetä tai minttu ovat hyviä vaihtoehtoja ottaa ennen nukkumaanmenoa. Ne ovat rentouttava ja rauhoittava kehon.

6. Tee jotain miehittää kädet: Kynnet, pelaa videopeli, neuloa, pitää kädet kiireinen taistelemaan kehotan syömään.

7. sytyttää kynttilöitä makea aromi. Tutkimus osoittaa, että hengittämästä tuoksu voi estää mielihalut ja huijaa nälkää.

8. Ota rentouttava kylpy.

9. Poista välipalat jotka ovat epäterveellisiä kotona. Teen sen. Te lopulta väsyy tarkastella ja loppuu.

10. syödä terveellistä ruokaa ennen nukkumaanmenoa (Jotkut täytyy lisätä välipala). Esimerkkejä ovat raaka parsakaali, kukkakaali, porkkana, paprika ja humusta. Älä unohda lisätä hieman proteiinia tai pieni määrä rasvaa (kourallinen raaka manteleita on hyvä yhdistelmä rasvaa ja proteiinia). Voit silti tehdä proteiinipirtelö ja kuitua (hieman heraproteiini ja kauran sekoitetaan vettä ja jäätä jos haluat).

11. Syö kuusi aterioita säännöllisin väliajoin. Syödä pieniä aterioita pitkin päivää auttaa polttamaan enemmän rasvaa ja pitää ruokahalua kurissa kun tasoitus sokeri. Aineenvaihduntaan myös kasvatti.

Saat parhaat tulokset, aletaan lisätä yksi näistä strategioista viikossa ja tehdä siitä osa elämäntapaa. Pian voit hiljaa lopettaa syömisen niiden iltaisin pikkupurtavaa!

Olet voinut lopettaa syömisen tahdon antaa tehdä välipaloja keskellä yötä? Mitä pidit estratégiacima? Kommentti mielipiteesi alla!