GH Max Universal Works? Palvella, sivuvaikutukset ja miten ottaa

GH Max Universal

Joka harjoittelee yritys etsii jatkuvasti uusia liitteitä auttaa määrittelyssä ja lihasmassan voitto. Lisäksi jo perinteeksi heraproteiini ja kreatiini kuten GH Max Universal lupaavat tulojen lisäämiseksi kuntosalilla, eikä sinun tarvitse turvautua steroideja tai muita laittomia tuotteita.

Kohdatessaan nämä ristiriitaiset analysoimme onko GH Max Universal todella toimii, ja jos se kannattaa sijoittaa lähes R $ 200,00 potin tuotteen.

Mikä se on?

GH Max Universal on tuotu täydentää tuottama kuuluisan Universal Nutrition, erikoistunut kehittämään kärjessä ravintolisät maailmaan kehonrakennus.

Markkinoitu vuodesta alusta viime vuosikymmenen GH Max Universal on kehitetty luonnollinen vaihtoehto käyttöön ruiskeena kasvuhormonia, anabolisten mahdollisia sivuvaikutuksia.

Nimestään huolimatta GH Max Universal ei sisällä kasvuhormonin, mutta se on todella täydentää, joka auttaa edistää luonnollista tuotantoa GH elimistössä. Joka tunnetaan myös nimellä somatotropiini, kasvuhormonia vapautuu aivolisäkkeen (aivolisäke) ja on useita toimintoja kehossa, on merkittävä tuki muodostumista lihasmassaa.

koostumus

GH Max Universal koostuu luettelon lähes 20 ainesosia, jotka yhdessä lisätä tuotantoa GH on aivolisäkkeen. Katso pääkomponentit GH Max Universal ja sen toiminta sisällä kaavaa:

 • karnitiini (100 mg): orgaanisen typen yhdistettä, joka auttaa edistää energian tuotantoa ja voi vähentää kehon rasvaa. Se auttaa myös lisätä lihasmassaa;
 • C-vitamiini (1000 mg): Sen lisäksi, että lukuisia etuja C-vitamiini terveydelle, se myös auttaa tuottamaan kollageenia, joka stimuloi kehon käyttää kasvuhormonia. Yksi gramma C-vitamiini tuotanto vastaa 34 grammaa kollageenin;
 • arginiini (5 mg): Basic arginiini on yksi tärkeimmistä täydentää paino, se stimuloi typpioksidin, joka puolestaan ​​laajentaa verisuonia ja mahdollistaa enemmän happea ja ravinteita päästä lihassyiden;
 • B-sitosteroli (100 mg): Tämä on fytosteroli, jolla on kemiallinen rakenne hyvin samanlainen kuin kolesteroli. Yksi sen tehtävistä on säädellä testosteronitasoja, estää testosteronin DHT (dihydrotestosteroni). Tämä mahdollistaa sen, että hormoni liikkua vapaasti verenkiertoon, saavuttaa paikkoja elin, jossa se on tarpeen helpottaa kasvua (luu, lihas);
 • B6-vitamiini (20 mg): auttaa kehon säilyttää tasapainossa hinnat sinkistä ja magnesiumista, kaksi välttämättömiä mineraaleja tuotannossa vastaavien entsyymien GH;
 • ornitiini (2,5 mg): yhdessä arginiini, se stimuloi GH tuotanto (vaikutuksesta ja vain testata eläimillä) ja vähentää väsymyksen vaikutuksesta;
 • boori (4 mg): Edistää lisääntynyt lujuus ja lihasten massa, sekä edistää parempaa kalsiumin imeytymistä ja vähentää kehon rasvaa hinnat;
 • gamma oryzanol (50 mg): Universal sekuntia, tämä yhdiste uutetaan riisi alkaa toimia luonnollisena anabolisia imeytyä elimistöön. Uskotaan, että Gamma orytsanolia stimuloi hypotalamuksen lisätä tuotantoa kasvuhormonia. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole olemassa ratkaisevia tutkimuksia aiheesta ja tulokset Gamma orytsanolia laboratoriossa on kiistanalainen.

Vaikka ainesosat kaavan ovat mukaisesti perusperiaatteiden lihasmassaa, yksilö voi vastata eri tuotteen. Ja se on myös vaikea analysoida etuja GH Max Universal ainoastaan ​​siitä, että ainesosat, koska ne näyttävät olevan samat kuin monet muut lisät lihas voitto hintojen entistä edullisemmin.

Ennen ostamista GH Max Universal, analysoida etiketissä muita lisiä jo käytät ja katso, jos ainekset eivät ole samat. Jos näin on, tehdä analyysi kustannus / hyöty ja voit saada samat tulokset kanssa täydentää jo käytät.

Sillä palvelee GH Max Universal?

Mukaan Universal Nutrition, edistää vapauttamista kasvuhormonin GH Max Ajuda saada lihaksen, estää hajoamista ja lisää anabolisten tilassa.

Niistä merkittävimmät vaikutukset kasvuhormonin, meillä on:

 • Kasvun edistäminen proteiinisynteesiä;
 • Lisätä rasvan käyttöä energialähteenä soluille;
 • Vähennä proteiinikataboliaa;
 • Lisätä typen.

Yhtenä GH Max Universal toiminnot on edistää kehon rasvan läpi lipolyysiä ja hyödyntäminen rasvan energialähteenä elin, GH Max Universal auttaa polttamaan rasvaa.

Mutta anabolinen vaikutus on kautta tuotannon IGF-1 kasvutekijä (insuliinin kaltainen kasvutekijä 1), joka määrittää kehityksen lihaksia ja lisäämällä synteesi uusia proteiineja.

Siksi valmistajan mukaan, GH Max Universal lisää lihasmassan ja laski rasvaa ja lisätä voimaa kuntosalitreenin, joka johtaa isompi ja parempi lihasten kasvua.

sivuvaikutusten

Vaikka useimmat osallistujista kertoi, ettei se ole esittänyt mitään sivuvaikutuksia täydentää käyttö GH Max Universal voi liittyä:

 • kutina;
 • unettomuus;
 • Lisäys Tiettyjen ruumiinosien (rinnat, jalat tai kädet);
 • akne;
 • lihaskouristuksia;
 • Ahdistusta tai mielialan vaihtelut.

On raportoitu kuluttajia, jotka ovat allergia Gamma oryzanol, toinen komponenteista on kaava. Jos olet allerginen riisijauho, jotta kulutus GH Max Universal.

MITEN 

Universal suositus on ottaa kuusi kapselia GH Max päivittäin, 30 päivän ajan. Harjoitusvapaina päivää, tieto on syödä 4 kapselia ennen harjoitusta ja kapselia illalla juuri ennen nukkumaanmenoa.

Aikaan kun et kouluttaa, suositus on ottaa kaksi tablettia GH Max Universal aamulla, 2 iltapäivällä, ja toinen 2 ennen nukkumaan menoa.

On ehdotettu, että aina ottaa tabletit tyhjään vatsaan helpottaa imeytymistä, mutta jos sinulla on herkkä vatsa, yrittää syödä jotain kevyttä yhdessä täydennys ei ärsytä vatsaa seinään.

Kuinka paljon GH Max Universal?

GH Max markkinoidaan tabletteina. Standardin jar on GH: enintään 180 kapselia tarpeeksi 30 päivä lisäravinteen tuotteen.

Hinta GH Max Universal voivat vaihdella vuodenajan ja jakelija (ostaa suoraan Yhdysvalloista voi tulla ulos hieman halvempia, mutta on tarve tarkastaa verotusta IRS) tuotteesta.

Tällä hetkellä potti löytyy hintahaarukan joka kulkee R $ +159,00 R $ 194,00, riippumatta arvosta tavaraa.

GH Max toimii? 

Yksi kritiikin GH Max on, että se ei ole sama määrä aminohappoja, jotka muut HGH täydentää markkinoilla, erityisesti arginiinia ja glutamiinia, kaksi välttämättömiä aminohappoja lihasmassan muodostumista.

Toinen ongelma Universal GH Max on, että se näyttää olevan enemmän taustalle rikastettu täydentää mineraaleja, ja sen ainesosia ei ole tieteellistä näyttöä, joka johtaa kasvu HGH.

Toisin kuin injektiot HGH (ihmisen kasvuhormoni tai ihmisen kasvuhormoni) GH Max Universal ei sisällä ihmisen hormonia vaan joukko tekijöitä, jotka voivat auttaa sinua luonnollisesti nostaa HGH. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulla olisi omassa tuotannossa HGH ympäri kehoa, eikä vierasta ainetta ja alkuperältään epäilyttäviä (ja mahdolliset haittavaikutukset).

On olemassa lukuisia raportteja kuluttajilta GH Max Universal, ja voimme varmasti sanoa, että tulokset ovat hyvin yksilöllisiä. Vaikka monet ihmiset ovat raportoineet suuri voitto voimaa, massa ja energia, toiset sanovat, että he eivät ole huomanneet merkittäviä eroja usko investointi kannattaa. Kaiken voi sanoa, että on enemmän ihmisiä tyytyväisiä kuin tyytymättömiä tuote, ja että painonnousu oli kaikkein todellinen, vaikka se ei tarkoita sanoa, että tapahtuu samoin sinulle.

Ja sivuvaikutukset GH Max yleensä ole kovin yleinen, voit tehdä testin ja nähdä, miten se sopii tuote. Muistaa, että on tärkeää noudattaa valmistajan suositusten ottaa ilmoitettu määrä ja kunnioittaa ajat.

Se voi tuntua tarpeettomalta muistaa, mutta se ei koskaan sattuu toistaa, että täydennys ei yksin tee sinusta saada lihas, jos sen käyttö ei tullut tasapainoista ruokavaliota (tarpeeksi laatu proteiinia ja vähän rasvaa ja sokeria, esimerkiksi) ja koulutus tarkoituksenmukaista yliopistomaailmassa.

Jos käytät toista täydentää tai käyttää mitään lääkitystä, keskustele lääkärin kanssa ennen aloittamista lisäravinteen GH Max.

Tiedätkö ketään, joka on käyttänyt GH Max Universal lihasmassan saada? Kyseinen henkilö oli tulosta? Ja olet kokenut tai haluaa? Kommentti alla!