Top 10 Lisäravinteet Kehonrakennus

Käsipainot ja lisäravinteet

Kanssa monenlaisia ​​täydentää ennestään vahvaa markkinoilla, on vaikea tietää, mitkä ovat parhaita ja mitkä ovat todella tarpeen. Voit auttaa sinua valitsemaan, teimme listan top 10 täydentää kehonrakennus ja mitkä sen vaikutukset lihasmassaa.

heraproteiini

Tarvitset proteiinia palauttaa mikro loukkaantumisia lihaksissa kanssa käytännön kovaa harjoitusta, kuten voimaharjoittelun. Proteiinit paitsi auttaa palauttamaan vaurioituneen kudoksen, koska ovat välttämättömiä saamassa lihasmassaa. Parantaa tätä vaikutusta, on tärkeää, että proteiini imeytyy nopeasti kehon, ja tässä suhteessa heraproteiini on lyömätön. Heraproteiini on yksi kaikkein täydellinen kehonrakennus täydentää olemassa, jotka tarjoavat kustannus-hyöty.

Yksi parhaista lähteitä Proteiinidigestio nopeasti saatavilla, tämä täydentää voi olla huomaamatta teidän ruokavalio, jos haluat nopeuttaa palautumista ja lihasmassaa.

Voit ottaa hera ravista ravista ennen ja yksi jälkeen koulutus, edullisesti jopa puoli tuntia sen jälkeen, kun aktiviteetin loppumisen, estämiseksi proteiinin hajoamista. Voi käyttää jopa 40 g 40 g: ennen ja jälkeen liikuntaa, sitä sekoitettiin 200 ml: ssa vettä.

kreatiini

Kreatiini on aminohappo syntetisoituu kehossa eläinten proteiinin saanti. Sitä käytetään lihaskudosta tuottamiseksi esiaste ATP, olennainen energialähde lihaksen supistumisen. Paremmat mahdollisuudet käyttää kreatiini voi auttaa nostamaan enemmän painoa tai tehdä enemmän toistoja.

Kreatiinitäydennys harjoittelun jälkeen mahdollistaa myös täydentää luonnollinen kannat köyhdytettyä toiminnan aikana. Koulutuksen jälkeen lihassolut voivat imeä enemmän ravinteita ja kreatiini auttaa antamaan ne auttamaan elpymistä ja lihasmassaa.

Saat parhaat tulokset, ottaa kreatiini ennen ja jälkeen koulutuksen, yhteensä 3-6 grammaa päivässä.

BCAAta

Kovaa harjoitusta voi johtaa proteiinikataboliasta, ja jos on olemassa tarvittavat ravintoaineet korvaavan harjoittelun aikana, keho alkaa käyttää aminohappojen läsnä lihaksissa, eli et vain et voita, kuten tapahtuu menettää vähärasvaisen massa.

BCAAta (haaraketjukertoimen aminohappoja Englanti tai haaraketjuisten aminohappojen) ovat aminohappoja tee- eli kehomme ei koota ja on saatava ravinnosta. Kuten joka harjoittelee on lisännyt kysyntää proteiineja, joita ei aina tasapainoisen ruokavalion, täydentämällä BCAAs tulee tärkeä, koska se tarjoaa aminohappoja leusiini, valiini ja isoleusiini lihaksiin, joka käyttää niitä energianlähteenä tai valmistaa uusia proteiineja.

BCAAta ovat ravintolisät kehonrakennus, joilla on kyky stimuloida kehon tuottamaan insuliinia, hormoni, joka johtaa parempaan imeytymistä aminohappoja ja muita ravintoaineita, olennaista muodostetaan uusia proteiineja. Insuliini mahdollistaa myös enemmän glukoosia tulee soluun, joka tarkoittaa enemmän energiaa koulutuksen aikana.

Toinen hyöty BCAAta on, että he voivat auttaa sinua lisääntyä harjoittelun aikana, koska kilpailevat tryptofaania (aminohappo) pääsevät aivoihin. Tryptofaani käyttää aivojen serotoniinin, välittäjäaine, joka voi lisätä käsitys väsymys.

Saat parhaat tulokset, ota BCAAs ennen ja jälkeen koulutusta.

ZMA

ZMA on kaava kehitetty mineraali painatus, joka koostuu sinkistä, magnesiumista ja B6-vitamiinia. Viime tutkimus väittää, että yksi yleisimmistä puutostiloja joukossa herättää paino on nimenomaan puute sinkistä ja magnesiumista, jotka ovat välttämättömiä monille tehtäviä elimistössä auttaa immuunijärjestelmää työtä eri kemiallisia reaktioita ja edistää liikenteen ravintoaineiden lihassoluja.

B6-vitamiinia kaavassa Tämä auttaa imeytymistä sinkin ja magnesiumin, lisäksi antikatabolinen toiminto, edistää lihasten palautumista.

Toinen vaikutus ZMA on lisätä testosteronitasoja, niitä on käytetty joidenkin urheilijoiden vaihtoehtona prohormoneja kehonrakennus täydentää kieltänyt ANVISA nostamisen terveysriskejä.

On suositeltavaa ottaa ZMA 30 minuuttia ennen ja 30 minuutin kuluttua koulutusta, välttäen yhdistää sen maitotuotteita, koska kalsium läsnä näissä elintarvikkeissa voivat heikentää imeytymistä ZMA.

multivitamins

Vitamiinit ovat kirjaimellisesti välttämättömiä elämäämme, on läsnä useimmissa kemiallisia reaktioita, jotka tapahtuvat päivittäin kehossamme. Ne toimivat katalyytteinä, toisin sanoen ne nopeuttavat aineenvaihduntaa esiintyy milloin tahansa meidän organismi - kuten proteiinien hajottamiseksi.

Junan intensiteetti voi jättää epätoivoinen kehon vitamiineja, mutta valitettavasti useimmat urheilijat ovat puutteellisia näitä ravintoaineita. Keskittyvät usein laihtuminen ehkäisee riittävä saanti elintarvikkeista, jotka voisivat korvata menetetty ravinteita aikana liikuntaa.

Vitamiinit ovat parhaiten imeytyvät peräisin omaa valtaa, mutta multivitamins voi auttaa, jos vaikea syödä tasapainoisella tavalla.

glutamiinia

On olemassa monia etuja glutamiini, aminohappo tuottaa luonnollisesti elin, joka muodostaa 61% meidän luuston lihaskudosta. Yksi suosituimmista täydentää kehonrakennus maailmassa, glutamiini on useita toimintoja:

  • Se antaa energiaa lihassolujen, jolloin molemmat huolto lihasmassan (hypertrofia) kautta synteesi uusia proteiineja.
  • Se toimii antikatabolisia: estää kehon käyttämästä lihasmassaa energiaksi kovaa harjoitusta tai stressitilanteissa. Jälkeen rasittava harjoitus, tasot tämän aminohapon voi vähentyä jopa 50%, ja siksi on tärkeää lisäravinteiden menettämisen estämiseksi kehon rasvattomaan massaan.
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää: kovaa harjoitusta voi heikentää kehon puolustusjärjestelmän, jättäen hänet altis tulehduksille.
  • Se minimoi ylikuntotilan väsymys, joka tulee kun raskas harjoituksia tai vähän aikaa levätä.

Kuten glutamiini auttaa hallitsemaan sokeria veressä, voit ottaa ruokalusikallinen laimennetaan vedellä kun on cravings makeisten. Päivittäinen kulutus glutamiinia voi olla välillä 5 ja 15 g, niiden tiheyden ja koulutusta.

Välttämättömät rasvahapot

Useimmat urheilijat pakenee pelkkä maininta sanan rasvaa, mutta "hyvä" rasvat ovat välttämättömiä niille, jotka eivät vain halua pysyä terveenä, mutta myös lisätä lihasmassaa. Tuoreessa tutkimuksessa osallistujat jotka saivat täydentämistä välttämättömien rasvahappojen määrä kasvoi jopa 60% vuonna vastustuskykyä lihasten väsymistä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä saada harjoitella pidempään ilman kärsivät Ylikunto.

Rasvahapoista on anabolinen vaikutus (ohje liikakasvu), vähentää kipua ja tulehdusta, sekä ottaa tärkeä rooli ylläpitää sydämen terveyteen.

Sisältyvät rasvahappoja omega 6 ja omega 3, jälkimmäinen voidaan saada ruokavaliosta nauttiminen tiettyjen kalojen (lohi, tonnikala, sardiini) ja pellavaöljy.

Jos se on vaikea saada omega 3 teidän ruokavalio, että otat yhden kapselin koulutuksen jälkeen, sillä sen lisäksi, että edellä etuja, hyviä rasvoja auttavat myös kontrolloimaan ruokahalua.

thermogenic

Usein unohdetaan luettelot tärkeimpien lisäravinteet kehonrakennus, thermogenic auttaa polttamaan rasvaa ja parantaa suorituskykyä koulutukseen. Tunnetuin thermogenic on kofeiini, käyttävät urheilijat lisätä aineenvaihduntaa ja parantaa energian tasoilla.

Ottaen kofeiinia ennen harjoitusta voi jättää sinulle enemmän hauki, ja vähentää post-workout kivun vähentämällä käsitys väsymys. Käytännössä thermogenic avulla voit lisätä taakkaa ja tehdä enemmän toistoja, tiedät, että on yhtä lihasmassaa. Saat myös valppaampi ja valmis ottamaan kofeiinia.

Nyt, kuten kofeiini nopeuttaa aineenvaihduntaa, kaloreita kuluu nopeammin, mikä voi olla sivuvaikutus jos yrität kehittää lihaksia. Joten älä tee sitä päivittäin täydentää, sallien raskaampia harjoituksia ja kun on vähemmän aikaa levätä. Se voi myös aiheuttaa sydämentykytystä ja vaihtaa lepotilan, joten välttää yöllä.

Jos et osta kofeiini, kupillinen kahvia tunti ennen opetusta annetaan sama vaikutus - tarjota keskimäärin 200 400 mg kofeiinia.

Muut luonnon termogeeninen ovat inkivääri, kapsaisiini (löytyy paprika) ja vihreää teetä.

nousija

Niille, joilla on vaikeuksia saada lihasmassaa tai voit olla ravitsevia aterioita, kalorien voi olla suuri täydentää kehonrakennus. Tämä johtuu siitä, niiden koostumukseen, kalorien ovat hiilihydraatteja, kivennäisaineita, vitamiineja ja proteiineja korkea biologinen arvo.

On syytä kiinnittää huomiota koostumus kalori koska jotkut sisältävät jo Hera, BCAA ja vitamiineja, jota ei tarvitse näitä ravintolisiä kehonrakennus eristyksissä.

Ja juuri siksi he ovat kalori, voi aiheuttaa painonnousua, jos et ole koulutusta voimakkaasti tai ovat käyttäneet niitä, jotka yleensä syödä ja halua lihoa.

Jos olet liian ohut ja haluavat saada lihas, käytä niitä ravistellaan ennen tai jälkeen liikuntaa, ja ylläpitää tasapainoista ruokavaliota.

Typpioksidi - NO 2

Typpioksidin (NO 2) on kaasu tuottaa luonnollisesti elin, aminohappo arginiini rikkoutuminen. Kun on muuntamalla arginiinin L-sitrulliini elin, tulos on typpioksidi.

Typpioksidi toimii hapen kuljetus, glukoosia veressä valvonnan, hypertrofiaa ja energian tuotantoon.

NO2 työskentelee yhä verisuonten laajeneminen lisää verenkiertoa. Lihaksiin, tämä tarkoittaa vastaanottaa ravinteita nopeammin, mikä johtaa lihasten räjähdys. Koulutuksen aikana sinulla on enemmän voimaa ja kestävyyttä, ja se voi tehdä enemmän kovaa harjoitusta, mikä johtaa suurempaan voittoja lihasmassaa.

Koska sen kyky lisätä hapen kuljetus, typpioksidi nopeuttaa palautumista koulutusta.

Ehdotus käyttää typpioksidin on 3-9 grammaa päivässä, edullisesti ennen koulutusta.

Mitä lisäravinteet kehonrakennus olet tottunut käyttämään? Sinun täytyy lisätä hieman omaan rutiinia? Kommentti alla!