8 Ideer Kaffe Morning Light

Brød med hytte

For de som ønsker og / eller trenger å gå ned i vekt, menyen for hvert måltid av dagen må planlegges nøye. Og ikke bare tar hensyn til lavt forbruk av kalorier, men også å sørge for at sammensetningen av rettene er nok til å tilfredsstille kroppen, gi de næringsstoffene den trenger og hindre sult å vises kort tid etter at personen er ferdig spise.

1. Banana havregryn + naturlig juice plomme

En middels banan havremel ledsaget av to spiseskjeer bringe 6 g fiber, et næringsstoff som fremmer den metthetsfølelsen i kroppen, og derfor bidrar til å kontrollere appetitt. Frukten er også en kilde til næringsstoffer slik som kalium, kalsium, magnesium og vitamin C.

Drikk dette lett frokost er opp til den naturlige saft av plomme, rik på vitamin C, og gir doser av kalsium, magnesium, protein, jern og kalium. 

totale kalori verdien av måltidet: 223

2. Grovt brød med cottage cheese ½ kopp jordbær + halvert + 1 kopp nonfat melk

Et brød halvert og fylt med en spiseskje eller 30g cottage bringe fibrene i brød og ost proteiner som kombinerer for å hjelpe kroppen til å føle seg mett. Allerede jordbærene og la din frokost lett og velsmakende, er kilder til vitamin C, kalsium og magnesium, og melken er rik på kalsium. 

totale kalori verdien av måltidet: 194 

3. naturlig fettfri yoghurt med chia frø + brød med cottage cheese lys + 1 kopp kaffe med søtningsmiddel

Vi vet at mange mennesker ikke kan gjøre uten å ta den tradisjonelle kaffe om morgenen, så ta det på vår tredje lett frokost alternativet. Imidlertid bør man være forsiktig og en kopp med en spiseskje med søtningsmiddel, i stedet for å legge krem ​​eller pund sukker drikke, som vil øke kaloriinnholdet i måltidet.

Potten 160 g yoghurt bringer proteiner og lin seedet fibre skaffer en spiseskje, jern, magnesium og kalsium. Endelig er menyen avsluttet med en skive brød halvert og fylt med en lett kremost suppe skjeen.

totale kalori verdien av måltidet: 213 

4. Avocado knas med havrekli + ananasjuice

Nok en gang vi bringe havre som en kilde til fiber, men nå det kommer i form av to spiseskjeer med havrekli suppe og ledsaget av ½ kopp most avocado, som er en kilde til sunt fett.

Det er også laget av saften av ananas frukt som er en kilde for vitamin C, kalium og magnesium. 

calorie måltid: 364

5. naturlig eplejuice + 1 skive grov toast med margarin lys

Denne kaffen morgenlyset er et alternativ for folk som ikke vanligvis føler sulten om morgenen og ønsker å gå ned i vekt, men vet at du ikke kan holde hele morgenen uten å spise noe.

Her eplejuice vises i en porsjon på 250 ml, etterfulgt av et stykke av appelsiner toast med en spiseskje eller 10 g lettmargarin.

calorie måltid: 164

6. Papaya med granola + skummet naturlig yoghurt med honning

Nå potten på 160 g skummet yoghurt vises i selskap med en honning teskje, som etterlater mer velsmakende, er det en kilde til antioksidanter, er bra for tarmen og gir kalium til kroppen.

Allerede en liten papaya med en spiseskje med granola sammen har ca 3,3 gram fiber, noe som vil bidra til å gjøre frokosten opprettholde kroppen.

calorie måltid: 172 

7. acerola juice + eple + frokostblanding bar

I den syvende forslag, bringer vi 200 ml acerola juice, hvor hovedbestanddelen er forbundet med fordeler, slik som reduksjon av blodsukkernivået og lindring av allergier, forkjølelser og betennelse.

Videre anbefales bruk av en stor eple, som er en kilde for vitamin C, kalium, kalsium og fibere, og et korn banan bar, havre og honning, noe som vil bidra til å øke inntaket av fibre og proteiner i kaffe morgenlyset.

Hensyn må tas når du velger en stang, for ikke å velge en som har mye sukker og kalorier, så ta hensyn til ernæring etiketten før du bestemmer hva som vil være deres. Legg merke til at vi bruker som et eksempel på denne menyen har bringer 25g og 90 kalorier, 1,3 g fiber og 1,6 gram protein. 

calorie måltid: 246

8. Vannmelon + terninger brød med ost og tomat plate lys

Mens kopp vannmelon kuber gir kalium, kalsium, vitamin C, magnesium, sandwich laget med en brødskive halvert og fylt med en osteskive plate lys og to tynne tomat stykker gir fibre, protein, jern , vitamin B6 og en ekstra dose av vitamin C, magnesium og kalsium.

calorie måltid: 197 

oppmerksomhet

Lyset frokost menyer som ble presentert her er bare alternativer og eksempler, som kan eller ikke kan være egnet til deres ernæringsmessige behov og i forhold til vekttap. Husk at det er viktig å gjøre sunne og balanserte måltider som gir ulike næringsstoffer. Også for å forsikre deg om at det du spiser er riktig for ditt tilfelle, må du be om hjelp fra en ernæringsfysiolog ved montering en spise plan for å miste vekt.

Har du problemer med å ri en lett frokost ikke å flykte fra kostholdet? Hva pleier du å spise det første måltidet på dagen? Kommentere nedenfor!