Ruokavalio Ana Hickmann — valikko ja vinkkejä

Ruokavalio Ana Hickmann - valikko ja vinkkejä

Sen 1,85 m korkea ja 1,20 m käytännössä vain jalat, tuskin mallin ja Brasilian juontaja Ana Hickmann, kaupungin Santa Cruz do Sul, Rio Grande do Sulin huomaamatta jonnekin.

Ruokavalio Ana Hickmann - ennen raskautta

12bboaforma

Kun hän oli 13-vuotias, Ana painoi 78 kiloa ja pukeutunut mannekiini 48. Silloin hän alkoi harrastaa urheilua että löytyy ratkaisu ongelmaan kanssa tasapainossa ja poistetaan 10 kiloa vuodessa. Ymmärtämättä positiivinen tulos ja kuten hän jatkoi eteenpäin ja jatkoi laihdutus.

Jo mallina, hän jätti urheilumaailman hieman syrjään ja jatkoi osallistua akatemia samalla seurannut rajoitettu ruokavaliota, mikä tarkoitti hän sai punnita 58 kg. Hän tunnusti, että hän kärsi paljon tuolloin pitämään mallia laiha ja hän voisi koskaan mennä ilman syömistä ja siitä johtuen, pienentynyt koko osia ateriat ja jopa lykätään hullu ruokavalioita.

Vuosia myöhemmin, nyt työskentelee juontaja, hänen elämänsä muuttui hieman normaalia, mutta se ei tarkoita, että se on rento suhteessa niiden hoidon oikealla tavalla. Tänä aikana, valikko ruokavalio koostui pienistä terveellisiä välipaloja koko päivän jogurtti ja hedelmiä, ja illallinen riisiä, kanaa, papuja ja salaattia.

Ennen raskautta, ruokavalio Ana Hickman myös koostui alentunut hiilihydraatteja, joita kulutetaan vain yhden aterian: lounaan tai päivällisen. Ja kun toinen näistä kahdesta piti valikko enemmän hiilihydraatteja, lautasen muiden koostui vain grillattu ja salaattia.

Joutuisi kiusaukseen ja syödä besteirinha aikoina ahdistusta, se myös jättää herkut oman ruokakomero, väistymässä terveellisempiä elintarvikkeita. Ja jos vielä voittaa erittäin vahva halu jotain enemmän makea kuin suklaa, hän yritti tappaa tahdon maistaa jogurtti hunajalla.

Estämään turvotusta, se myös kontrolloi sen kulutus suolana korvaamalla ainesosa salvia, rosmariini ja oregano. Myös Ana teki myös järkeä vahvistamista aamiainen, joka tarjosi halukkuutensa kohtaamaan sitoumusten arjen ja jättää hänet vähemmän nälkäinen lounasaikaan.

Ruokavalio Ana Hickmann - raskauden jälkeen

12aboaforma

Kun hän päätti tulla raskaaksi poikansa Alexander, Ana Hickmann varmasti tiesi, että valinta toisi joitakin muutoksia elämässäsi, kuten painonnousua. Ja oikeastaan ​​mitä tapahtui: isäntä Rede Record sai 30 kg - 16 kg johtuu hormonihoito, joka piti tehdä ennen raskautta ja 14 kg raskauden aikana itse, mikä tarkoitti hän sai punnita 103 kg.

Ja palata kehon ennen valtion investoinut tiettyyn syöminen suunnitelma auttaa häntä laihtua vahingoittamatta terveyden teidän pikkuinen. Siten ruokavalio Ana Hickmann enää myöskään sitrushedelmien kuten appelsiinit ja sitruunat, pavut, parsakaali, lähteet kofeiinia, maissi ja herneet, jotta ne voivat aiheuttaa koliikkia vauvoille. Gaucho vielä alkanut vähentää suolan ja sokerin ja lopetti syömisen gluteenin ja laktoosin, joka voi tuoda tulehdusta sekä äidille ja vauvalle.

Siten valikosta Ana Hickmann ruokavalio alkoi tuoda ruokia, vihanneksia ja proteiineja, kuten ruskea riisi, broileria, bataattia, kesäkurpitsaa, munakoisoa, chayote, liivate ruokavalio, kurpitsa kerma, porkkana kerma, kanakeitto ilman riisiä valkoinen ja lihasten ravitseva keitto.

Ensimmäisellä viikolla synnytyksen jälkeen hän poistuu 9 kg, ja alle kaksi kuukautta, isäntä oli menettänyt 16 kiloa, mutta silti syytettiin, koska hän fyysisessä muodossa. Päätti hän jatkoi Nainen oli ravintoterapeutin oli suositellut ja päätti olla suoriteta mitään hulluja ruokavalio kuten malli aikaa, kun otetaan huomioon, että vielä imettävät hänen poikansa kuin hän palasi töihin 12. toukokuuta 2014 hieman yli kahden kuukauden kuluttua lapsen syntymästä on.

Ajan mittaan hän meni vapauttaa pois ruokavaliosta viikonloppuisin ja mahdollistaa syödä elintarvikkeita kuten telan näiden kausien, ja kuuden kuukauden kuluttua Ana syntymästä oli onnistunut laihdutuskuurilla kaiken, oli lihoa raskauden aikana ja ilmestyi mediaa 31 kiloa vähemmän.

Videon alla voit tarkistaa raportin, jossa juontaja antaa tietoja vaihdoksen synnytyksen teho:

Ana Hickmann koulutus

12dboaforma

Sen lisäksi tehneensä tehon muutokseen, Ana on panostanut myös fyysisen harjoittelun huolehtia oman fyysisen muodon. Jopa aikana raskauden, malli, jolla oli tapana harjoitellaan kamppailulajeja, vasemmalla puolella urheilun ja alkoi omistautua erityisiä sarjaan raskaana oleville naisille, jotka sisälsivät hengitys harjoituksia, jotta alueelle takaisin laastarilla elastinen, jalat vapauttaa verenkiertoon, valo toimintaa pallon pyöritystä tehty lantion, alaselän venytys ja kävelyä.

Lisäksi vaikka alussa kuukauden aikana, hän työskenteli kevyempiä painoja salilla ja laatinut altaalla, kuten hän itsekin sanoi tallennuksen että voit katsella alla:

Kolme kuukautta synnytyksen jälkeen poika Alexander juontaja oli jo omistettu harjoittelun uudestaan, jotta palata kunto ennen. Opastuksella personal trainer Natália Eidt hän meni käyttää kolme kertaa viikossa istuntoihin kestävät noin tunnin kuntosalilla tai asuinpaikan valtion koostuva toiminnallinen koulutus ja retkeilyyn.

Ja pois aikoina, malli löytyy edelleen tilaa kouluttaa matolla ja tehdä vatsan sarjassa.

Täydentää tulokset koulutuksen ja ruokavalio yhdistelmä Ana Hickmann, se tehtiin myös esteettinen hoito infrapuna, radiotaajuus ja hieronta, jotta voidaan vähentää nesteen pidättymistä, että tuloksena saatu raskauden.

Olet sisällyttää osaksi päivittäistä rutiinia jotain koulutusta ja ruokavalion Ana Hickmann? Jos sinulla on ollut lapsia, kun elpyminen synnytyksen jälkeisen painon? Kommentti alla!