Paras Valikko Diary of a Täydellinen ruokavalio ihoa

Ruokaa iholle

Vaikka on olemassa monia tekijöitä, jotka edistävät tervettä ihoa, on neljä erinomaisia ​​ravinteita, jotka näyttävät avainasemassa mukaan tutkimukseen: beetakaroteenia, lykopeeni, omega-3-rasvahappoja ja C-vitamiinia

Tutkimukset osoittavat myös, että ravinteiden voi vähentää vapaita radikaaleja ja tulehdus vahingoittaa ihoa. Lisäksi kaikki nämä aineet ovat maukkaita ja hyvää yleistä terveydentilaa, too.

  • Näytä lisää: Edut C-vitamiini - Mikä on ja suihkulähteitä.

Nauttia lounasta täynnä lykopeenia

Lykopeeni on antioksidantti, joka tarjoaa punaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia niiden syvä värisävy, ja tutkimukset osoittavat, että se voi auttaa suojautumaan vaurioita auringolle altistumisen ja vähentää riskiä sairastua ihosyöpään.

Ruokavalion runsaasti lykopeeni voi myös auttaa vähentämään tulehdusta ja estää kollageenin yksi pääsyistä ryppyjä.

  • Näytä lisää: Lykopeeni - Mitä, mitä, hyödyt ja runsaasti elintarvikkeita.

Oman aterian keskipäivällä, luoda herkullinen fetajuustoa salaatti vesimeloni ja tomaatit. Sen jälkeen voit leivän ja tämän hämmästyttävän reseptejä tomaattikeitto (gazpacho) erittäin runsaasti lykopeeni, ja haluatko tarjota kehon ravinteita oleellisia sen kauneutta.

Viimeistele rikas illallisen omega-3 ja miksei jälkiruokaa?

Illallista valita postitse tai taimenen tai lohifilee, kalat, jotka ovat runsaasti omega-3. Tiskata muiden ainesosien runsaasti omega-3, kuten maustetaan edamame ja osa ruskea riisi tai quinoasta paahdettua pähkinää ja hienonnettu.

Will jälkiruokaa? Voit maistaa yksinkertainen sovitus kurpitsan vanukas (ja terveellistä!), Päällä hienonnettu aprikoosit tai mango.

omega-3-rasvat - peräisin kalasta, pähkinät ja soija - voi auttaa ihoa säilyttämään kosteutta ja lisäävät kimmoisuutta. Lisäksi runsaasti jälkiruoka beetakaroteeni (kiitos kurpitsan, aprikoosi ja mango) voi auttaa vähentämään notko ihoa, ryppyjä ja jopa tukossa huokosiin.

Herkullinen ja täytä päivällinen, joka on hyvä sinulle ja iho - vain kokki! Ja se kaikki on niin helppo tehdä.

Mitä mieltä olet tästä päivittäin valikko kaunis ja terve iho? Voisitko pitää samanlaista ruokavaliota muutaman päivän? Kommentti alla!