B12 lihottamista tai laihtua?

B12

Useimmissa tapauksissa, kun B-vitamiinia monimutkainen ei johda painon nousuun. Kuitenkin B12-vitamiinin puutos lihottamiseen aloittamisen jälkeen lisäravinteen niiden henkilöiden, jotka kärsivät siitä. Tämä johtuu siitä, ruokahaluttomuus on B12-vitamiinin puutos oireita. Koska tasot takaisin normaaliksi, ruokahalua tuottoa ja ehkä kiloa liikaa.

B12-vitamiini laihtua?

Viime aikoina monet ihmiset kuullut välistä yhteyttä B12 ja laihtuminen. B12-vitamiini ja paino ovat yhteydessä, mutta ei sillä tavalla, että monet lääkeyritykset laihtuminen joten se näyttää.

B12-vitamiini ja painonpudotus eivät ole synonyymejä

B12-vitamiini on vitamiini, joka esiintyy luonnossa eläinten tuotteita, kuten lihaa, kalaa ja kananmunia. Tässä se on, mitä B12 tekee kehon:

 • Se auttaa tuottamaan punasoluja
 • Auttaa mielen selkeyttä ja näkemystä
 • Ylläpitää hyvää hermot - B12 auttaa tuottamaan rasvakudos ympäri hermoja nimeltään myeliinin joka suojaa hermovaurioita.
 • Se toimii auttaa tuottamaan serotoniinin - tämä on yksi hormonit aivoissa, jotka auttavat sinua pysymään positiivisena. Usein kutsutaan hormoni "hyvinvointi".
 • Auttaa aineenvaihdunta rasvaa ja proteiinia - Se antaa sinulle enemmän energiaa.

Et voi sanoa, että B12 laihtua. Se auttaa osaltaan laihtuminen auttamalla aineenvaihdunta proteiinia ja rasvaa. Kun rasvan ja proteiinin metaboloituvat, ne tuottavat energiaa, ja on energiaa auttaa ihmisiä laihtumaan. Tämän vuoksi monet ravitsemusasiantuntijat ja tutkijat sanovat, että vaikka B12 ei auta ihmisiä laihtua, yksi sen sivuvaikutuksista on se, että se hidastaa painonnousua, koska ihmiset riittävästi B12-vitamiinin niiden ruokavalion taipumus on enemmän energiaa kuin ne, joilla vitamiinin puutos.

B12-vitamiini ja Painonpudotus saamiset

Kun vanhenet, niitä ylimääräisiä kiloja tullut yhä vaikea hävitä, varsinkin perinteisesti ongelma-alueille kuten vatsa, pakarat ja reidet. Ihmiset, jotka ovat yrittäneet laihduttaa tietää, kuinka vaikeaa on ja alkaa etsiä helppo tapa laihduttaa. He yrittivät kaikkea mehut, jotka väittävät, että heidän erityinen kaava tekee menetät 5 kiloa kahdessa päivässä pillerit, jotka muka auttaa laihtuminen estämällä rasvan ruoka imeytyä elimistöön.

Useimmat yritykset väittävät, että edistetään B12-vitamiinia laihtuminen täydentää on, että se nopeuttaa aineenvaihduntaa. B12 auttaa aineenvaihdunta rasvaa ja proteiinia, mutta ei suuria määriä riitä, että itse aiheuttaa painonlaskua. Tutkijat, lääkärit ja ravitsemusterapeutit sanovat laihtuminen, että tapahtuu niille, jotka ottavat ruiskeita ja B12 lisiä johtuu siitä, että nämä ihmiset syövät terveellisemmin ja ovat aktiivisempia, koska ne yrittävät laihduttaa, ei siksi lisääntynyt saanti B12.

Miksi ei toimi

Tässä muutamia syitä, miksi sanoa, että B12 laihtua on väärinkäsitys.

 • Se on vesiliukoinen - Ihmisen elimistö tarvitsee noin 3 ug B12-vitamiinia päivittäin. Ruiskeita ja B12 lisäravinteet usein satoja, ellei tuhansia prosentteja enemmän kuin elimistö tarvitsee. Koska B12 on vesiliukoinen, mikä tarkoittaa, että elimistö ei käytä, se pelaa ulos.
 • Lisäravinteet ovat tehottomia lähde B12 - lisäravinteet käynyt, joten kun elimistö on lopettanut rikkomalla monivitamiini otat, saat paljon pienempi annos B12 kuin etiketti sanoo. Niinpä esimerkiksi, voit ottaa monivitamiini, joka väittää omaavansa 500% päivittäisestä vaatimus B12. Kun elimistö rikkoa päihin monivitamiini tabletti, se vie vähemmän kuin 2 mikrogrammaa, noin 66% suositellusta määrästä B12 tai lähes 500% leimasta sanoo. Tämän vuoksi hidasta imeytymistä B12 lisäravinteet, se on parasta olla vitamiinin vuorokausiannos luonnollisen ravinnon lähteitä.

Ammattilaiset huomioon, että ravintolisiä, jotka lupaavat nopea rasvan menetys yleensä eivät toimi. Ihanteellinen lähestymistapa on syödä vähemmän kaloreita kuin käytät, keskittyen terveellisiä elintarvikkeita ja lisääntynyt aktiivisuus. Katherine Zeratsky, Mayo Clinic sanoo, ei todisteita tukemaan väitettä, että B12 ohut, tai mitä tahansa muuta B-vitamiinia

Foods runsaasti B12

Jos haluat lisätä saanti B12-vitamiinin lisätä energiaa, lisää näitä elintarvikkeita omaan ruokavalioon:

 • Nilviäiset - tähän sisältyy simpukat, osterit, kampasimpukat ja simpukat.
 • Aamiaismurot täydennetty B12
 • jogurtti
 • lohi
 • munat
 • Peru
 • lammas
 • vähärasvaista lihaa

Ei nopea ratkaisu Painonpudotus

Okei se ei ole totta, että B12-vitamiinin lihasikojen, eikä laihtua, mutta lisäämällä B12 teidän ruokavalio voi auttaa sinua on enemmän energiaa. Energiatehokkuuden ei vain auta sinua päivittäistä toimintaa, mutta myös auttaa kiipeämään että juoksumatolla tai mennä että aerobic. Kukaan ei halua kuulla tätä, mutta kaikki tietävät, että ainoa tapa laihtua ja pitää se pois on terveellisen ruokavalion ja liikunnan. Se on nopea, ja joskus se ei ole hauskaa, mutta se toimii.

Olet tehnyt vitamiini- B12? Mikä oli sinun vitamiinin puutos ongelma? Kommentti alla!