7 Paras harjoituksia Rinnat

kalteva penkkipunnerrus

Joko siksi iän, raskaus tai menetystä erittäin nopean paino naisten rinnat ulkonäkö muuttuu ja sen takia voi syntyä niihin halu yritys, kiristää, kasvaa kokoa, kovettua ja jopa laskea rintoja.

1. Paina

taivutus

Sen lisäksi, että suuri liikuntaa rinnat, punnerrusta myös harjoittaa lihaksia hartiat ja selkä. Tämä koulutus voidaan toteuttaa sekä tiedemaailman ja sisätiloissa.

Ajaa se, makasi hänen vatsansa, aseta kädet suoraan lattialle ja seisovat varpaillaan, jotta runkoon ylöspäin suuntautuvan liikkeen, taipumista kätensä.

Kun palaat maahan, pitää vatsasi lihakset supistuivat ja hitaalta kumartuminen ja tee sitten taivuttamalla jälleen nostaa kehon.

Tämä on millaista liikuntaa, jos toteutetaan liioittelematta, ei tee nainen pysyä ulkonäköä "liian vahva." Optimaalinen määrä voidaan asettaa avulla henkilökohtainen valmentaja.

2. Liikunta Ball

penkkipunnerrus

Lisäksi työskentelevien lihasten, parantaa tasapainoa ja koordinaatiota, voit kokeilla harjoituksia rinnat palloa, nosto käsipainot taas selkä pysyy tukee yksi.

Se toimii näin: tuette selkää yhdessä näistä jumppapalloista ja anna molemmat jalat maassa, muodostaen kulman 90 °. Samaan aikaan, sinun on oltava käsipaino jokaisen käden ja seistä kädet suoran kyljen kehon.

Tee nosto käsivarret käsipainoilla, vuonna liikkua joka on viimeisen kymmenen sekunnin aikana. Hitaasti palata kädet alkuasentoon ja toista harjoitus uudelleen.

3. Saamaton suora ja kalteva

penkkipunnerrus

Penkkipunnerrukseen, sekä suora tai kalteva, ovat hyviä harjoituksia rinnat. Vaikka suora työryhmän lihasten rinta yleensä alueen, joka edistää tuen rinnat, kalteva on lähinnä ylempi rinnassa.

Toinen ero näiden harjoituksia on, että penkkiä suoritetaan 180 ° tasainen penkki, rinne ja tehdään koneen penkki 45 ° kulmassa.

4. käsipainot lattialle

Krusifiksi päällä

Toinen vaihtoehto harjoituksia rinnat on nosto käsipainot lattialle. Voit suorittaa koulutusta, sinun täytyy selällään, pitää itseään keskellä maton.

Seuraavat, taivuta polvet ja pitää jalat maassa. Käsipaino on kummassakin kädessä ja varret on vaakasuoraan sijoitettu vastapäätä toisiaan. Sitten nostat sekä pysty- ja samalla aiheuttaa käsipainot ovat alkuun.

Noston aikana varsien, on tärkeää hengittää ilmaa keuhkoihin, ja kun laitat ne takaisin maahan on välttämätöntä suorittaa liikkeen hitaasti, kun taas innostava ilmaa. Myös, et voi unohtaa supistuu vatsan harjoituksen aikana.

Maininta on, että jokainen harjoitus koostuu neljä 20 toistoa, koska yksi ja välein 45 sekunnin lepo näiden sarja.

5. Liikunta ryhti

puolella kehitys

Parantaa ryhtiä voi myös osaltaan rinnat saada kiinteämpi ulkonäkö, sitten sijoittaa tämäntyyppisiä harjoituksia rinnat on erinomainen vaihtoehto. Yksi on ns sivusuunnassa kehitys, joka on nimenomaan työtä olkapään alueella.

Näin: käsipaino jokaisen käden ja käsivarret sijoitettu rinnalla ruumiin kanssa kyynärpäät taivutettu, et kyselyn sivusuunnassa, jolloin jäseniä jopa pään korkeudelle ja palaa alkuasentoon.

6. käyttää pallo Fitness

yläpuolella Slam

Toinen tyyppi liikunnan rinnat on harjoituksissa tuella pallo voimistelu, jota kutsutaan myös kuntopallo. Se toimii näin: sinä pitää palloa korkeudella pään yläpuolella, anna jalat kaukana toisistaan, polvet hieman koukussa.

Sitten lyöt päällä niin kovaa kuin voit, ota se ja toista liikettä uudelleen. Merkintä tehdään kolme sarjaa 20 toistoa kummallakin.

Lihakset rinta- alueella ovat juuri tehneet, kun se on tehty, liikettä heittää pallo maahan. Siten, intensiteetistä, jolla se on heitetty on verrannollinen intensiteetin että lihakset tämän alueen työstetään.

Lisäksi tämä harjoitus liittyy myös hartiat, kädet ja jalat, ja tuo etuja sydämeen.

7. rintahaarniska Isometrinen

isometrinen rinnassa

Ehkä tämä on kaikkein yksinkertainen koulutusta tähän luetteloon, mutta silti se ei enää ole tehokas, koska toimii rinta alueella.

Toteuttaa sitä, sinun täytyy pitää kehon pystyasennon istuen tai seisten, lyöttäytyä keskeisessä asemassa suhteessa rintaan ja paina toisiaan vastaan, jonka pitäisi pysyä rento.

Tärkein etu tässä tehtävässä on, että se voidaan tehdä kotona, ei vaadi laitteita eikä vaadi paljon monimutkaisia ​​tekniikoita ja ei vie paljon aikaa henkilö, joka on ihanteellinen naisille, joilla on elämää enemmän rotu. Voitko käyttää sitä lounasaikaan ja jopa ennen nukkumaanmenoa.

Laihdutus myös auttaa

Kun et käytä säännöllisesti, ovat ne nimenomaan rinnat vai ei, ja ylläpitää terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, jotta voidaan poistaa ylimääräistä kiloa, tavallaan edistää myös ulkonäön parantamisessa rintojaan.

Tämä pätee erityisesti naisille, jotka haluavat pienentää rintojaan, joka voi lisätä ja tehdä outoa ulkonäköä "pudonnut" juuri ylimääräisen rasvakudoksen.

varotoimet

Ennen valintaa yksi tai useampi harjoituksia rinnat omaa koulutusta, muista puhua ammatillinen liikunta, joka ohjaa siitä tekniikoita jokainen niistä ja asteen olisi, että niiden on oltava tavoitteen saavuttamiseksi haluttu.

Sinulla on tapana tehdä harjoituksia rinnat? Hänen on tarkoitus lisätä, vähentää tai vain yrityksen ja kiristä rintakilpeä? Kommentti alla!