9 vinkkejä Kehonrakennus Koulutus Tehokkaampi

Nainen tekee vinopenkkipunnerrus

Näiden ohjeiden avulla kehittää paljon tehokkaampi kehonrakennus workout rutiini, on se harjoitus laihtua tai koulutusta saada lihasmassaa.

2. Kesto

Kehonrakennus workout pitäisi kestää enintään 60 minuuttia. Tämän jälkeen elimistö alkaa lopettamaan hormoneja rasvanpolttoa ja aloittaa tuotanto kortisolin, joka voi osaltaan kertymistä rasvaa.

3. toistaa ja Series

Do 1-5 toistoa toimii puhdasta voimaa.

Vuodesta 8-12 toistoa on parasta lihasten kehittämiseen.

Lisää toistoja on 20 työstämiseen lihaskestävyyttä.

Fitness asiantuntijat ovat erilaisia ​​mielipiteitä siitä, kuinka monta sarjaan on tarpeen tehdä, mutta monet suosittelevat tehdä kolme (ei sisällä verryttely sarjaa). Käytä sitä laiminlyödä ja säätää yksilöllisesti oman voimaharjoittelua, perustuu tekijöihin, kuten ruumiinosa olet koulutusta ja mitkä ovat tavoitteesi.

4. Rest välillä Series

Yleinen sääntö on, että loput välillä vahvistetaan pitäisi olla 30-90 sekuntia. Lepoaikaa vaihtelee tekijät, kuten kehon osa olet koulutusta, mitä harjoituksia teet ja mitkä ovat tavoitteesi.

5. useita harjoituksia

Yleisohjeena, aloittelijoille pitäisi tehdä liikuntaa kehon osan jokaisen harjoituksen, välittäjät voivat tehdä kaksi, ja esittää kolme harjoituksia kutakin ruumiinosaa kerrallaan. Säädä se riippuen siitä, mikä ruumiinosa harjoittelet, mitä harjoituksia teet ja mitkä ovat tavoitteesi.

6. Vapaa x Paino kuntolaitteista

On pitkä keskustelu kumpi on parempi. Molemmilla on etunsa ja haittansa, mutta lopulta molemmat rakentaa lihas ja lisätä voimaa. Jos sinulla on pääsy sekä, käyttää niitä workout rutiinia. Huomaat, että jotkut ruumiinosat vastaamaan paremmin vapailla painoilla ja muut laitteet. Yhdistelmä kahdesta myös lisää uusia vaihtelua rutiiniin voimaharjoittelua ja tuottaa erilaisia ​​ärsykkeitä.

7. muoto ja tekniikka

Käyttää oikeassa muodossa ja tekniikka on yhtä emäksistä vähintään otetaan huomioon voimaurheilussa. Useimmat ihmiset tekevät toistoja nopeasti nostamalla painoa ylös ja alas. Tämä tapahtuu yleensä, koska ne käyttävät hyvin lähellä maksimia, joka kestää painoa. Käyttää valtaa lihaksen nostamiseen painoja. Älä ravistele tai swing paino. Nostaa ja laskea hallitusti. Focus workout, tunne lihas toimiessaan.

8. Lämmitys

Lämmitys on toinen usein unohdetaan piste. Se on tärkeää, koska se stimuloi verenkiertoa lihaksia ja lisää niiden joustavuutta ja koko liikkeen ja estää vahinkojen ja pitää sinut henkisesti valmis harjoituksen. Lämpö tekemällä useita tai kevyempi kevyempien ennen lähtöä raskaampia painoja.

9. Muuttaminen Koulutus Rutiinit

Asiakkaan tulee vaihtaa harjoittelurutiinisi joten lopeta nähdä merkittäviä tuloksia johdonmukaisesti. Et välttämättä muuttaa kaikkea, mutta joitakin uusia virikkeitä tulisi lisätä voimaharjoittelua jotta et unohda edistyä. Muutos myös pitää asiat mielenkiintoisia ja erilaisia.

Näitä tietoja käyttäen perustana, sinun on hyvä alku kehittää hyvä rutiini voimaharjoittelua.

Miten yleensä aja voimaharjoittelua? WHO ei sarja on itse, tai voit etsiä ammattilainen ratsastaa? Kommentti alla!