Pusku Niska — 4 vinkkejä Famous Fitness

Gracyanne puintia pusku

Tiedätkö mitä on Butt kaulan? Tämä on ilmaus, jota käytetään viittaamaan fyysiseen harjoitteluun, joka palvelee tehdä reiteen ja hyvin pirteä pakarat sekä määrittelemällä ja ahtaa Butt ja jopa kääntyi hashtagin sosiaalisissa verkoissa (#bumbumnanuca).

Seuraavassa videon näet Gracyanne tekee harjoituksen viime Smith:

Mutta gluteus kone on harjoitus, joka nimenomaan toimii pakarat, kuten sen nimikin kertoo, ja näet alla olevasta videosta, miten se on tehty:

Seuraavissa tallennuksen Gracyanne näkyy useiden kaappaaja tuoli, liikunta pidetään auttaa kouluttamaan jaloille ja pakarat:

2. Koulutus Vihje Juju Salimeni

Jo Juju Salimeni malli tekee harjoituksia, kuten hip korkeus, nelosta ja kyykky - joka on mainostetut paras toiminta nostaa Butt kaulan.

Tsekkaa seuraavat yhden Juju Salimeni video näkyy ilmaiset kyykky ja Smith:

Näiden lisäksi on olemassa joitakin muotoja kyykky ilman painoja myös toimia Butt kuin pohja, kapeita, jossa selkä potkia, perusasiat sivusuunnassa jalka ja Sumo, esimerkiksi jotka sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat aloittaa toimivat pakarat, mutta ei ole turvallisuutta työskennellä kuormia.

Alla näet joitakin tapoja, miten hip korkeus voidaan tehdä:

3. Dai Macedo koulutus Vihje

Voittaja Miss Butt 2013 kilpailuun panostaa myös kyykky, käyttäessään nelosta ja lonkan korkeus kehittää pakarat sekä Juju Salimeni.

Seuraavassa videon, voit tarkistaa, kuinka on harjoittamiseen neljän tukee, jossa sinun täytyy nojata lattiaan kyynärpäät ja polvet koukussa, nosta jalat yksi kerrallaan ylös. Hän työskentelee Butt ja reisien takaosassa.

Tältä harjoitus, on tärkeää korostaa, että tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että sen tehokkuus ei ole niin suuri työskennellä vain 30% lihassyiden alueella. Joten se on vihje, että sinun pitäisi tarkistaa teidän kouluttaja on todella syytä noudatetaan vai ei.

4. koulutus Vihje Khloé Kardashian

Kun eliminoidaan 40 kg takia ruokavalio, joka alitti viime vuonna ilmestyi näyttämällä corpão kannessa elokuun numero / syyskuun numerossa Complex-lehden, julkkis Khloé Kardashian sisar Kim Kardashian, kiinnitti huomiota, koska hyvässä kunnossa ja erityisesti hänen pusku kaulan.

Mukaan Marie Claire-lehden, joka auttoi tyttö rakentamaan että ruumis oli personal trainer Gunnar Peterson, joka opetti tietyn harjoituksen Butt, joka tarjoaa asettamalla alueella, pyöristettynä sivuun ja kärjistävät käyrä, mutta ilman aiheuttaa sen koko kasvaa.

Videoon YouTube'ssa, fyysinen opettaja opetti, miten tämä koulutus:

Koulutuksen toimii seuraavasti: Ensin lääkäri on seisottava jalat rinnakkain ja järjestää kaksi 5 kg: n painoista kussakin käsissään. Niin seuraava askel on nojata vasemmalle puolelle, venyttää kädet ja aseta kaksi painot puolella vasemman jalan, jolloin hänen olevan heidän joukossaan. Tähän liikkeeseen, kun toinen jalka on venytetty, toinen on vääntynyt - seistä keskellä painoja.

On tärkeää pienentää sitä kuin pystyt. Seuraava askel on palata alkuperäiseen asentoon ja toista liike käänteisellä osuudella, eli oikea. Suositus on tehtävä 12-24 kyykky seurasi ilman välein kuitenkaan ihanne on, että sinulla on henkilökohtainen valmentaja auttaa ajankohtana suorituksen ja asettaa sarjojen ja toistojen sopivia tapaus.

Haluan myös Butt kaulan. Kopioin kuuluisa?

Saatat jopa inspiroida Brasilian ja kansainvälisissä kunto tuumii voittaa Butt kaulan ja reidet ja durinhas asettaa unia, mutta ei välttämättä tarvitse kopioida kaiken he tekevät. Tämä johtuu siitä, että yksi on otettava huomioon, että niiden kouluttaminen on suunniteltu erityisesti mukaan fyysistä kykyä, kuntoa ja henkilökohtaiset ominaisuudet jokaisen.

Lisäksi koska ne omistettu harjoitus usein, taso kokemus heillä on suurempi kuin aloittelijoille tai ihmisiä, jotka eivät yleensä toimi hyvin. Joten vaikka voit käyttää niitä ruumiin viite että haluat saada toistamalla harjoituksia että ne ilman ammattiapua ei suositella.

Pikemminkin sinun pitäisi tehdä lääketieteellisen arvioinnin ja selvittää, jos pystyt selvittää ja mitä toimintaa elimistö pystyy käsittelemään tehdä. Sitten ohjaus on etsiä vakava kuntosali ja pyytää avukseen hyvä personal trainer tuolloin kouluttaa. Vain selittää hänelle, että haluat olla ruumiin muusa kunto perällä kaulan.

Hän selittää tekniikoita harjoituksia ja tehdä tarvittavat muutokset mukaan teidän ilmastointi, kapasiteettia ja ominaisuuksia, jotta voit saavuttaa tavoitteesi ilman laskemisesta itse vaarassa kärsiä jonkinlainen vamma.

Onko sinulla unelma ottaa Butt kaulan kaltaisia ​​kuuluisia? Mikä on ensisijainen kunto muusa? Mitä harjoituksia teet tänään tämän tavoitteen saavuttamiseksi? Kommentti alla!