Lihakset: käytä tai menetä niitä Time

vanha puintia

Jos et käytä nyt - ja jatkaa harjoittelua - kun on 70 vuotta, hänen lihaksensa ovat surkastuneet kuin normaalia. On toivoa, kuitenkin.

Tutkimuksen kuvat osoittavat, että reiden veteraani urheilijan 40 vuotta näyttää lähes sama kuin veteraani urheilijan 70 vuotta vanha. Alueen reisilihakset ole vähentynyt iän.

On kuva terve ihminen, mutta istumista, 70-vuotias, mutta osoitti dramaattinen väheneminen määrää lihas.

Toisessa tutkimuksessa muiden tutkijoiden, tutki "moottorikoneistot" jalan lihaksia. Nämä ovat perusyksiköitä lihaksia, jossa kukin yksikkö on liitetty yhteen neuroni. Uskotaan, että surkastumista moottorin yksiköiden edistää yleistä heikkenemistä, joka tapahtuu, kun vanhenemme.

Runners veteraanit 60 vuotta ollut yhtä paljon moottori yksiköiden lihakset jaloissa juoksijoita 20 vuotta. Vanhempi ei-juoksijat, kuitenkin, kokenut 35% lasku olevien motoristen yksiköiden lukumäärästä. Tämä vaikutus, ei kuitenkaan ulotu lihaksia aseita. Vanhemmat rönsyt ja ei-juoksijat olivat samanlaiset lasku moottorikoneistot syliinsä.

On selvää, pitkäaikainen liikunta on tärkeä rooli ylläpitää meidän lihasmassaa kuten ikä. Kun hiukset on saada harmaa tai vyötärölinja kasvaa hieman enemmän, jos pitää harjoitella harjoituksia ainakin vielä säilyttää jotain nuoruuden lihaksissa.

Olet pitää harjoitella samoja harjoituksia ikävuoden jälkeen? Jos olet vielä nuori, haluatko jatkaa hyvin aktiivista aikaa säilyttää oman lihaksia? Kommentti alla!