10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Veganismi on elämäntapa, joka arvostaa emansipaatiota eläimiä ihmisten hyväksikäyttöä, oli se sitten ruokaa, tarvikkeita tai jopa viihdettä. Vegaaninen ruokavalio ei hyväksy minkäänlaisia ​​eläinten ruoka on lihaa itse tai johdannaisia ​​kuten kananmunat, maito, ja jopa hunajaa.

Jos olet sitä mieltä olla vahva ja rakentaa lihas tarvitset paljon kanaa, naudanlihaa ja munia, valmistautua kohtaamaan nämä vegaani kehonrakentajat.

1. Amanda Riester

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Vegaani vuodesta 2009, Amanda Riester on kehonrakentaja ja nyrkkeilijä ja ensimmäistä sijaa liigassa Natural Pohjois-Amerikassa kehonrakennus ja fitness-kisoissa 2011.

Amanda toimii Animal Rescue ja on rakastunut vikoja aikaisin. 5 vuotias, lopetti syömisen lihaa, kun hän huomasi, että hän tuli eläimistä, mutta se oli vain 29, että se lopetti kokonaan kuluttaviin tuotteisiin, kuten maitotuotteita.

Tytär ja tyttärentytär ammatillisen nyrkkeilijät, Amanda aloitti harjoittelun 16-vuotiaana, mutta sanoo, että koska leikata kaikki eläinperäiset elintarvikkeet, tuntea paremmin ja vahvempi kuin koskaan.

2. Kenneth G Williams

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Maailman Luonnon Kehonrakennus Champion Championships, Kenneth G Williams oli ensimmäinen saada mainetta keskuudessa vegaani kehonrakentajat Yhdysvalloissa. Hän lopetti syö mitään eläinperäisiä vuonna 2000 ja neljä vuotta myöhemmin oli kolmanneksi tärkein kilpailu luonnon kehonrakentajat, Natural Olympia, joka kilpaili 200 muita ihmisiä.

Kenneth kertoo tuli vegaani hengellisistä asioista, koska hän tunsi tarvetta tehdä muutoksia elämässäsi ja ymmärtäneet, että on vegaani olisi hyötyä paitsi terveydelle, vaan myös eläimille ja ympäristölle .

3. Vanessa Espinosa

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Vegaani 13 vuotta sitten, tämä nyrkkeilijä ja kehonrakentaja urheilla lapsuudesta ja varmistaa, että sen jälkeen kun hän jätti pois kaikki eläintuotteiden kasvoi hänen voimansa, hänen lihaksensa alkoi kasvaa nopeammin ja immuunijärjestelmää myös voimistuivat.

Ruokansa on hyvin yksinkertainen, perustuu hedelmät, vihannekset, jyviä, siemeniä ja pähkinöitä, ja suurin osa proteiinista syöt tulee quinoa, herneet, maapähkinävoita, tofu, Chia ja hampun siemeniä.

4. Jim Morris

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Jim Morris oli yksi loistava uran kehonrakentaja, joka alkoi vuonna 1954 ja kesti noin 30 vuotta. Hänen otsikot Mr. Amerikassa ovat (1973) ja Mr. Olympia yli 60 vuotta 1996.

Vuonna 1985 hän luopui vallasta Lihankulutuksen, joten se on yksi suurimmista kehonrakentajat vegaaneille. Hänen mukaansa dieetillä eläinproteiinia on huono terveysvaikutuksia, ja siksi niin luopuneet kilpailusta, hän jätti puoli lihaa, mutta jatkoi kalan kulutus satunnaisesti.

Viisitoista vuotta myöhemmin, Jim tuli täysin vegaani, 65-vuotiaita, ja jatkoi lavishing terveyttä ja terveitä ja vahvat lihakset hänen 80 vuotta, kun hän kuoli vuonna 2016.

5. Dani Taylor ja Giacomo Marchese

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Nämä kaksi vegaani kehonrakentajat ovat perustamassa kaupallinen järjestö, Plant Rakennettu, joka kannustaa vegaani urheilijoita, kun taas nostaa rahaa auttaa pelastettu eläimiä.

Vegaani yli vuosikymmenen he tapasivat vegaani kehonrakentajat tapahtuma eikä laskenut vuodesta. Molemmat ovat hyvin kiinnostuneita koulutuksen ja millaista ruokaa he ovat.

Giacomo jätti eläinperäisiä elintarvikkeita alunperin etsivät paras tyyppi ruokavalion parantaa liikuntaa ja sanoo, että lisäksi saavuttaa tavoitteesi, tuli myös arvostavat tätä elämäntapa täynnä myötätuntoa eläimiä.

6. Patrik Baboumian

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Patrik Baboumian on elävä todiste siitä, että vegaaninen ruokavalio ei vahingoita lihaksia. Yksi vahvimmista miesten maailmassa, Patrick lopetti syömisen lihaa vuonna 2005 ja vuonna 2011 tuli täysin vegaani. Samana vuonna hän voitti otsikko vahvin mies Saksassa, nostaa lokin vaikuttava 190 kiloa.

Heidän motiivinsa pysäyttää ajan kulutuksen kanssa eläinperäisten elintarvikkeiden perustuvat empatiaa ja myötätuntoa hän tuntee eläimille. Hänen mukaansa vaikka niin vahva mies, hän ei koskaan kykenisi tappamaan eläimen ruokkia ja se sai hänet ymmärtämään, että hänen voimansa ei ollut mukaisesti sen periaatteita.

7. Washington Tower

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Torni Washington oli kasvissyöjä suurimman osan elämästään ja tuli vegaani vuonna 1998. Yksitoista vuotta myöhemmin hän kääntyi kehonrakentaja ja lähti kilpailemaan, on top 3 sijoitetaan 15 16 kilpailuja, joihin hän osallistui.

Ruokansa on seurausta Rasta filosofiaa, jossa hän asuu, ja hän sanoo tykkää haaste hyvää ruokaa osoittaa, että se on mahdollista elää vain luonteesta ja silti vahva.

8. Jehina Malik

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Kehonrakentaja alkaen 19 vuotta Jehina Malik koskaan nauttinut eläinperäisiä elintarvikkeita koko elämäsi. Hänen äitinsä, vegaani, vaikutti ruokansa kohdusta ja urheilija sanoo, että tämä on epäilemättä paras ruokavalio kehosta.

Taisteluaan on osoittaa, että vegaani henkilö voi todellakin olla kehonrakentaja ja se on kautta oman uran ja elimistö ei pysty eri mieltä hänen kanssaan, joka on jo osa IFBB (International Federation of painatus).

9. Robert Cheeke

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Perustaja Vegaani painatus (painatus vegaani), Robert Cheeke tuli vegaani 15 vuotias. Hän kirjoitti kirjan vegaani ruokavalio ja kunto ja varmistaa, että se on hyvin helppoa olla vegaani. Hänen lempiruoka on riisiä, papuja, avokado, salaattia, tomaattia ja oliiveja.

Hän voitti Luoteis USA Natural Bodybuilding vuonna 2005, ja tällä hetkellä jakaa aikansa liikuntaa, kilpailuja ja motivoiva neuvotteluja vegaani urheilijoille.

10. Greg Moormann

10 tunnetuin Kehonrakentajat vegaaneille

Greg Moormann oli aina tyypillinen kehonrakentaja joka koskaan harkitsisi syöttämällä rajoitettu ruokavalion vegaani. Se oli vaikutuksen vanhuksen ja terveemmän ruumiin että hänen hän kiinnostui aiheesta.

Hän jatkoi opintojaan tuloksista vegaani ihmisiä ja sanoi katseli dokumentti haarukat veitsien, joka auttoi tekemään päätöksen tulla vegaani saavuttaa terveemmän kehon ja paremmin lihaksia.

Kaksitoista vuotta tultuaan vegaani, Greg osallistui NGA Night of Champions ja tuli ulos kolme suurta voittoa ryhmiin: Master Ruumiinrakenne yli 50 vuotta, Noviisi ja Open Ruumiinrakenne Ruumiinrakenne Tall.

Tiesitkö joitakin näistä vegaani kehonrakentajat, jotka on lueteltu edellä? Aiomme tulla tällä alalla, jolla on vegaani ruokavalio tai mielestä se ei ollut mahdollista? Kommentti alla!