7 Fyysiset olosuhteet, joissa sinun ei pitäisi mennä College

Sick kuntosalilla

Olet luultavasti jo tietoinen lukuisia etuja, että säännöllinen liikunta tarjoaa henkilön ruumis. Osa niistä on ylläpitää hyvää muodossa tuulella lisälaite, pienempi riski sairastua korkea verenpaine, diabetes, syöpä ja aivohalvaus ovat, osteoporoosin, parantaa ruoansulatusta ja sukupuolielämään ja vähensi stressiä.

1. Kun voi hyvin

Jopa että säännöllinen liikunta auttaa parantamaan immuunijärjestelmää henkilön, tämä ei estä sitä, että se voi saalis flunssa tai kylmä ja herätä helvetin epämiellyttävät koulutuspäivän. Kun näin tapahtuu, mistä tiedät se sattuu mennä kuntosalille vai ei?

Ehdotuksesta lääkäri Sheldon Zinberg perustaja verkosto Kuntosalit Yhdysvalloissa, kutsutaan sääntö kaulan. Se toimii seuraavasti: jos henkilö on sairaana kaulasta alaspäin, jossa särky, esimerkiksi sen pitäisi kaipaamaan koulutuksen ja jäädä kotiin toipumassa. Toisaalta, jos oireet ovat kaulan yläpuolelle kuten nuha, ruuhkia ja aivastelu, annan jopa mennä töihin, mutta vain jos henkilö tuntuu halukas ja todella haluavat.

2. Kun kuukautiskierron on väärin säädellystä

Naiset, jotka on tapana kouluttaa intensiivisesti ja / tai liika voi kokea sairaus nimeltä kuukautisia - mikä on puute kuukautisten hedelmällisessä iässä olevia naisia. Kun näin tapahtuu, on tärkeää keskustella lääkärisi selvittää, onko sinun alentaa intensiteettiä tai kestoa liikuntaa.

Tämä johtuu poisjääminen saattaa merkitä sitä, että estrogeenin naisen ruumis ovat alhaiset, joka jättää suurempi riski sairastua osteoporoosiin. Mikä tärkeintä, koulutusta tyttöjen ennen nuoruusiässä ja nuoruusiässä arvioidaan uudelleen, sillä tämä on ruuhkahuippu luun kasvun niistä.

3. Kun uupuneita

Normaali on hyvä olo jälkeen matka kuntosalille, koska vapauttamista hormonien kuten endorfiinien, jotka tarjoavat miellyttävä tuntemuksia kehossa. Juuri tästä syystä, että sen sijaan tunne rento, henkilö on käytetty loppuun, tämä voi olla merkki siitä, että ylikuntotestistä jättää hänet loppuun.

Siten kärki, joka puuttuu on muutaman päivän kuntosalilla ja antaa aikaa kehon toipua. "Joskus tarvitaan tauon sytyttää tuleen", sanoi apulaisjohtaja keskuksen ortopedian hoidon Yhdysvalloissa Joseph Ciccone, Health päivittäin.

4. Kun unen laatu vaarantuu

Nukkua hyvin tai tarpeeksi määrä tunteja on hyvä levätä voi olla oire, joka harjoituksen teho on ohittanut rajojen. Ei ole väliä mitä luulet treenata on hyvä unen laatua, liioittelua toimii päinvastaiseen suuntaan.

Lisäksi on tärkeää muistaa, että loput on tärkeä rooli kasvun prosessi lihaksia. Niin, ymmärtämättä, että uni on hyvin vapautettu, älä epäröi ottaa muutaman päivän pois kuntosali ja levätä todellinen.

5. Kun lihakset ovat kipeät

Missä lihaskivut ovat kevyitä, käytännön harjoituksia voi jopa lievittää ongelmaa, varsinkin jos eri lihasryhmiä ovat työskennelleet pois ne, jotka aiheuttavat kipua. Kuitenkin kun kivut ovat vahvempia, suositus on edes lähteä puolen koulutusta jonkin aikaa, sanoi tohtori Larry Birnbaum.

Tämä johtuu siitä tehdä muutoksia koulutukseen kuroa lihassärky, voi asettua korkeammalla loukkaantumisriskiä.

6. Kun olet pulassa vatsassa

Kouristukset, pahoinvointi ja ripuli ovat tilanteet, jotka vaativat Akatemian kävijä tehdä lyhyen tauon koulutukseen. Tämä johtuu siitä, kun joku on ripuli tai oksentelua, esimerkiksi voi kuivua. Jos vaadit treenata, tulee vielä kuivattu.

Hyvä uutinen on se, että nämä vatsavaivoja eivät yleensä kestä kuin yhden päivän, henkilö voi palata käyttää rutiininomaisesti aikayksikön. Ja kun niin tapahtuu paluu, on tärkeää, ettei unohda juoda tarpeeksi vettä nestehukan välttämiseksi.

7. Kun olet mielestäsi ole aikaa perheelle

Niin hyvä kuin pitää rutiini kuntosalilla, ei kannata pitää, jos se sitoutuu enemmän tärkeitä tekijöitä, kuten viettää laatuaikaa perheen kanssa, esimerkiksi. Jos näin on, miksi ei peruuta tai vähentää kestoa yksi hänen harjoitusta viikossa viettää enemmän aikaa lasten ja puolison?

Et ole nuhruisuutta terveyteen, jos teet sen: viettää mukavaa aikaa perheen on rentouttava, ja voivat de-stressiä.

Ja jos vielä tuntea syyllisyyttä siitä, ettei se onnistu, aina onnistuu yhdistämään liikuntaa perheenä rodun tai partidinha poikien jalkapallo tyttöihin. Näin voit olla hauskaa, viettää aikaa yhdessä ja viettää paljon energiaa.

Oletko koskaan ollut yksi niistä edellä mainituissa tilanteissa? Hän päätti, että oli todella aikaa tai päivän tauon? Kommentoida alla.